Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
Ezért lenne jó ha kiadnák DVD-n az egészet. Persze cenzúra nélkül, ez alap. És mindenki kedve szerint választhatna a magyar szinkron és a felirat közül.
Tökéletes megoldás nyem?
Tökéletes megoldás nyem?
lumana.wordpress.com
Igaz, hogy a cenzúrázatlan anime a jobb, de attól jók a magyar hangok... - a sámán király esetén -
Bár azt kifejezetten utáltam, hogy át lettek keresztelve szegény szereplők
De hiába a hangok, ha mondjuk nincs piros ott, ahol lennie kéne, a párbeszédek meg mondjuk rövidebbek.
beküldve: 2007-06-30 21:39:35
(#142) Igaz, hogy a cenzúrázatlan anime a jobb, de attól jók a magyar hangok... - a sámán király esetén -
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Ez így nem jó! én akartam másokat meggyőzni, erre én leszek megtérítve??
Ne aggódj, ha lehet, akkor mindenkit megpróbálok megtéríteni.
Ez elég rosszul hangzik... Lehet, hogy a végén meggyőztök a szinkronról?
Naná, hogy meggyőzünk! Csakis a cenzúrázatlan anime a jó anime.
Ez így nem jó! én akartam másokat meggyőzni, erre én leszek megtérítve??
lumana.wordpress.com
Éppen ez a fő probléma. Ilyenkor a szinkron csak másodlagos. Nagyon sokat vesz el az anime értékéből a sok cenzúra meg vágás.
Ez elég rosszul hangzik... Lehet, hogy a végén meggyőztök a szinkronról?
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Bár arról fogalmam sincs hogy mennyi mindent vágtak ki belőle, de el tom képzelni..
Éppen ez a fő probléma. Ilyenkor a szinkron csak másodlagos. Nagyon sokat vesz el az anime értékéből a sok cenzúra meg vágás.
Egyértelmű, hogy az eredeti a legjobb, azt csak nagyon nehezen lehet überelni!
Sztem nem csak ezeken múlik h jó egy szinkron vagy sem. Mert lehet h japánból fordították, de olyan bénuska hangokat válogatnak hozzá h az már fáj, akkor löttek a jó szövegnek..
Szal ezért is jó sztem a Shaman King magyar szinkronja (csak h témánál maradjunk , mert nagyon jó hangokat válogattak össze.
Bár arról fogalmam sincs hogy mennyi mindent vágtak ki belőle, de el tom képzelni..
Sztem nem csak ezeken múlik h jó egy szinkron vagy sem. Mert lehet h japánból fordították, de olyan bénuska hangokat válogatnak hozzá h az már fáj, akkor löttek a jó szövegnek..
Szal ezért is jó sztem a Shaman King magyar szinkronja (csak h témánál maradjunk , mert nagyon jó hangokat válogattak össze.
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-06-30 15:38:12
óóó, na kezdünk sokasodni
Szerinted van olyan, aki szerint nem a japán a legjobb?..attól, hogy van akinek tetszik a magyar sk szinkron még mindig a japánt fogja a legjobbnak gondolni..
Persze a magyar szinkron is lehet jó, vagy akármelyik más nyelv szinkrona lehet jó, de csak akkor, ha az eredeti japánról fordítják. Na és nem vágnak ki semmit.
óóó, na kezdünk sokasodni
Szerinted van olyan, aki szerint nem a japán a legjobb?..attól, hogy van akinek tetszik a magyar sk szinkron még mindig a japánt fogja a legjobbnak gondolni..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-30 13:00:19
(#133) óóó, na kezdünk sokasodni
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
éjjen a feliratos Anime!!!
Áááh! Végre egy feliratos animéket favorizáló ember!
hát sztem egyértelmű hogy a japán szinkronszínészek a legjobbak
nem is kérdés...
Furcsa is lenne, ha nem így lenne.
Egyetértek
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
nem is kérdés...
Furcsa is lenne, ha nem így lenne.
nem is kérdés...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...