Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
...de ezeken kívül nem tucc mondani jó magyar szinkronos animét...
Hmmm...Ghost in the Shell?
tekintve h nemvok nagy GitS rajongó...
ezt inkább haggyuk...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Elöröl kezdik, nem nagyon tudják folytatni, hiszen az anime itt megszakad, csak eddig csináltlák sajna..
De ajánlom a mangát!
De ajánlom a mangát!
És azt hol tom megszerezni kedves Lumana?
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Hát ez itt a probléma, hogy eddig még egyik sem (Na jó, a Cowboy Bebop jó volt ), de lehet, hogy csak én vagyok túl finnyás.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-09-02 12:38:32
Vampire Hunter D?
És igen, a japán az első, de szerintem Yoh és Len hangja szinte már jobb magyar szinkronnal...nem vagyok oda a férfi karakter-női seiyuu párosokért. Legalábbis ebben az esetben milyen már, hogy egy 14 éves kiskölöknek ilyen mély hangja van?! (főleg Len-é zavar nagyon)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Elöröl kezdik, nem nagyon tudják folytatni, hiszen az anime itt megszakad, csak eddig csináltlák sajna..
De ajánlom a mangát!
De ajánlom a mangát!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-02 10:49:35
(#199) És nem tod véletlenül, h megint abbahagják és előrölkezdik, vagy végre folytatják a tegnapi rész után?
beküldve: 2007-09-02 10:47:20
(#198) Szerintem a magyar nagon jó lett(szinkron) de leginkább csak a poénok miatt....és szerintem úgy semlehet tökéletes szinkronizálást csinálni...van az eredeti,de nincs minden nyeelven ugyanolyan hangszínű ember...(de én láttam kis részt a japánból...meg ugye a magyarnak eléggé megsszállotja vagyok:Pés nekem amagyar a szimpibb,de tiszteletben tartom,hogy persze a japán mindenek felett...de ízlések és pofonok...)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Hajaja, dulnak itt ám a viták Akkor közlöm én is a véleményem mert ugyse bírom ki
Nos az egyértelmű hogy a japán az igazi ezt kár firtatni, DE ha valaki a magyar szinkront látta elöbb (mert ugyebár ez is lehetséges ) akkor azt szokta meg, az is természetesen tud hatni (feltéve hanem tényleg borzalmas nyivákolás) szal szerintem ez az anime még a szerencsésebb kategoria szinkronügyileg . Szerintem
Nos az egyértelmű hogy a japán az igazi ezt kár firtatni, DE ha valaki a magyar szinkront látta elöbb (mert ugyebár ez is lehetséges ) akkor azt szokta meg, az is természetesen tud hatni (feltéve hanem tényleg borzalmas nyivákolás) szal szerintem ez az anime még a szerencsésebb kategoria szinkronügyileg . Szerintem
Hát én a magyar változatott láttam először, (és bár az eredetiz egyáltalán nem láttam én elég elfogadhatónak tartom
Hmmm...Ghost in the Shell?
beküldve: 2007-09-02 00:43:52
(#195) háát sztem senkit sem a Shaman King szinkronnya...
én eddig 1 kiváló szinkronról tudok és az Cowboy Bebop-é...
amúgy meg a Slayers-é sem rossz...de ezeken kívül nem tucc mondani jó magyar szinkronos animét...
én eddig 1 kiváló szinkronról tudok és az Cowboy Bebop-é...
amúgy meg a Slayers-é sem rossz...de ezeken kívül nem tucc mondani jó magyar szinkronos animét...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-02 00:41:58
(#194) Hajaja, dulnak itt ám a viták Akkor közlöm én is a véleményem mert ugyse bírom ki
Akkor légyszi mondd már el, hogy mi az alapkövetelmény a magyar szinkronoknál Melyik "vágott földhöz"?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A cenzúra sokat elvesz az eredeti élményéből és a szinkron továbbra sem vág földhöz.
Már megint kezdődik ez a vita?
Csak a cenzúra a bibi vele, mivel elvileg ez egy gyerekeknek szánt csatorna, szal érthető, hogy nem rakhatnak bele annyi vért amennyit elvárnánk.
De a szinkronra senkinek sem lehet panasza, hiszen nagyon jók a hangok!
És a véleményem mellett sziklaszilárdan kiállok most!
Csak a cenzúra a bibi vele, mivel elvileg ez egy gyerekeknek szánt csatorna, szal érthető, hogy nem rakhatnak bele annyi vért amennyit elvárnánk.
De a szinkronra senkinek sem lehet panasza, hiszen nagyon jók a hangok!
És a véleményem mellett sziklaszilárdan kiállok most!
lumana.wordpress.com