Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
De ha nagyon perverz akarok lenni, akkor a Yoh x Ren x Horohoro x Lyserg gruppenre voksolok.
Áááá ez még nekem is sok
Amúgy annyira a Hao(legyen Hao) és Yoh páros engem se hoz lázba, de sokan vannak akik szeretik őket.
Én teljes mértékben HoroXRen párti vagyok.
De RenXYoh is aranyos
Amúgy talán Ren az, akit mindenkivel összehoztak, pedig egyáltalán nem is lányos...
Kivéve néhány képen, bár azok legtöbbször fanalkotások.
Egyszer találtam egy képet, amin Horo és Yoh volt... Hát hogy az milyen édes
Máskor egy mangára akadtam... nagy nehezen felismertem rajta Horot, de csak nem akartam rájönni, ki van vele... hát nem Lyserg volt?
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-12-06 15:47:24
Lehet, hogy már volt, de felvetek egy témát:
Mit szóltok a shounen-aihoz (vagy épp yaoihoz) a Shaman Kingben?
Én pl odavagyok érte...
HoroXRen vagy YohXZik
LOL, hát kettőből egyikkel rá is hibáztal az 1etlen párosításra, ami vhogy 1általán nem hoz lázba: nekem Hao (umm, legyünk már következetesek, hogy mely neveket használjuk ) vhogy 1általán nem szimpatikus, Yohval összehozva meg végképp nem tudom szeretni vmi miatt. (Lehet, hogy a testvér ÉS ancestor 1ütt már túl sok?... )Mit szóltok a shounen-aihoz (vagy épp yaoihoz) a Shaman Kingben?
Én pl odavagyok érte...
HoroXRen vagy YohXZik
Horo x Ren viszont jöhet, bár igazából én Yoh x Ren párti vagyok (most pl még háttérképemen is ők vannak ^_^). De ha nagyon perverz akarok lenni, akkor a Yoh x Ren x Horohoro x Lyserg gruppenre voksolok.
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-06 14:11:58
(#217) Lehet, hogy már volt, de felvetek egy témát:
Én pl odavagyok érte...
HoroXRen vagy YohXZik
Én pl odavagyok érte...
HoroXRen vagy YohXZik
Hanaról már én is hallottam, de csak mangás képet láttam róla. Animet még biztosan nem készítettek róla. Pedig el tudom képzelni ahogy szalad Yoh felé, hogy "Apa apa, anya küldi az újjab edzésprogramot! És közben ha lehet vásárolj is be!"
beküldve: 2007-10-04 22:30:12
(#215) A kölökről én is olvastam, de azt hittem ez is egy csak egy unaloműző pletyka... Remélem igaz! Kivi vok milyen a kis lurkó.. Anna + Joh gének, izgi!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-04 21:22:34
(#214) Én még olyat is hallottam,hogy gyerkük lett...méghozzá Hana...o.O(az angol wikipediábban rá lehet találni) de nem tom...lehet,hogy ez csak a manga...(igen asszem csak a mangában van...de lehet azt még meg sem animésítették ,és az lesz a második rlész)sőt egészen valószínű...szóval,mintha nem is szóltam volna...
De attól független ,szerintem lesznek újabb részek...ez így nem befejezett...az angolban is ugyanez van...(hehe bár a kettő majdnem ugyanaz...mind a kettő angol verzsön,csak a hang meg a nyelv más...)és a japánt meg még nem láttam végig...illetve csak a végét láttam...(asszem)és szerintem abban is úgy tűnik,hogy leszen folytatása ennek az egésznek....ez így nem fer...bár azt sem tudom elképzelni,hogy valakit sámán királlyá avatnak...szóval nálam még nyitott a könyv,és látok utat mindenfelé...
De azért drukkolok,hogy legyen folyt. köv.
De attól független ,szerintem lesznek újabb részek...ez így nem befejezett...az angolban is ugyanez van...(hehe bár a kettő majdnem ugyanaz...mind a kettő angol verzsön,csak a hang meg a nyelv más...)és a japánt meg még nem láttam végig...illetve csak a végét láttam...(asszem)és szerintem abban is úgy tűnik,hogy leszen folytatása ennek az egésznek....ez így nem fer...bár azt sem tudom elképzelni,hogy valakit sámán királlyá avatnak...szóval nálam még nyitott a könyv,és látok utat mindenfelé...
De azért drukkolok,hogy legyen folyt. köv.
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-04 20:33:22
(#213) Amúgy valami fórmuon olvastam, (lehet h itt, nemtom, de lusta vok visszaolvasni ) h csak a magyar szinkron állítja be úgy, mintha lenne egy 2. széria is.
Pl az uccsó rész végén hogy Morty végig beszél, úgy állítja be a dolgot, mintha nagyon folytatnák a dolgot, de ez csak magyarul van benne...
Szal lehet h ez a vége. Mindenki boldog, Yoh lett a Sámánkirály-féleség Anna meg a Sámánkirály feleség Végülis a fő-főellenséget legyőzték, a világ megmenekült!
Ui.: Nem mintha ezzel ki lennék békülve..
Pl az uccsó rész végén hogy Morty végig beszél, úgy állítja be a dolgot, mintha nagyon folytatnák a dolgot, de ez csak magyarul van benne...
Szal lehet h ez a vége. Mindenki boldog, Yoh lett a Sámánkirály-féleség Anna meg a Sámánkirály feleség Végülis a fő-főellenséget legyőzték, a világ megmenekült!
Ui.: Nem mintha ezzel ki lennék békülve..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-04 20:22:35
(#212) tekintve hogy hentesbárdal van félbevágba, igazad kell adnom neked
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-04 17:22:47
(#211) Második széria majdnem biztos, hogy nincs. Bár én igényelném a folytatást és szerintem nem csak én, de ez van...
Simán le is töltheted a netről, sztem a google-on találsz pár direkt letöltéses lapot.
De ha a mancsodban szeretnéd tartani, akkor ajánlom .. húúha lehet lehet itt reklámot írni? .. na mindegy.. szal ajánlom azt a bizonyos boltot, ahol egy rakat angol mangát meg lehet rendelni!
Deee még egy ötlet.. a bazáron most hirdetett meg vki pár kötetet angolul..
most már abbahagyom.. remélem nem bannolnak...
De ha a mancsodban szeretnéd tartani, akkor ajánlom .. húúha lehet lehet itt reklámot írni? .. na mindegy.. szal ajánlom azt a bizonyos boltot, ahol egy rakat angol mangát meg lehet rendelni!
Nagyon köszi! Jó oldalakat találtam, és az egyiken még magyarul is fent van, de csak az elsőszéria felfe
Mindeggy angolul már le is töltöttem, és sosem árt a nyelvgyakorlás
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-02 20:36:24
(#209) Szeeerintem meg abszolút nincs második széria, ilyenről még a wikipedia sem tud, ez pedig már kizáró ok lehet. Bár előfordulhat, hogy annyira titokban csinálták meg, hogy senki se tud róla, még a készítők sem...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-02 20:11:50
(#208) hűűűha 1 bennfentes
a megvételének sztem mindenki örülne, mert bár nem volt a legjobb anime de azért élvezhető volt...
a megvételének sztem mindenki örülne, mert bár nem volt a legjobb anime de azért élvezhető volt...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-02 19:09:03
(#207) Szeeerintem...már japánban megcsinálták a folytatást....és voltegy megbízható forrásom,hogy idővel itt is megveszik...hát szurkoljunk...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Simán le is töltheted a netről, sztem a google-on találsz pár direkt letöltéses lapot.
lumana.wordpress.com
de lehet, hogy csak én vagyok túl finnyás.
meg én...