Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
beküldve: 2010-02-12 14:15:38
(#264) en naon kerdojelesen fogtam neki..
sokan elvoltak vele..
s altalaban a tomegcucoknak mindig ijen nehezen kezdek neki..
de eleg jou..
tetxett..
sokan elvoltak vele..
s altalaban a tomegcucoknak mindig ijen nehezen kezdek neki..
de eleg jou..
tetxett..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-09 23:10:24
(#263) Jó anime nagyon, még a Jetixes verziója is tetszett... vettem egy sámános könyvet nemrég és több minden is helyesen volt bemutatva a sorozatban ebből az "áltudományból" :)
A mangája mondjuk jobb szerintem, már csak azért is, mert abban folytatódnak és záródnak le a dolgok
A mangája mondjuk jobb szerintem, már csak azért is, mert abban folytatódnak és záródnak le a dolgok
beküldve: 2009-09-22 17:52:33
(#262) Nekem is ez volt az első Animém!!!!! Nagyon imádom, csak sjnos mostmár nem tudom nézni...csak interneten!!!!!!
Anime forever!!!!!Imádom az animéket!!
Meg nekem is ez volt az 'első' animém, ezért nagyon a szívemhez nőtt. Én úgy tudom, hogy nemrég megjelent vmi új DVD a hármon kívül. Asszem AnimeAddict-on olvastam valamikor, de azt nem tudom, hogy ez a folytatás, vagy mi....
Szia! Nekem is ez volt az első animém! Én úgy tudom, h a folytatást vmikor 2007re ígérték, attól már egy kicsit elcsúsztak... Pedig a mangában Yohnak már gyereke is van hehe...
Szerk: Moderátor 2009-10-04 16:22:11
Én apukámmal kezdtem el nézni és ő nézte velem a Narutot is és mondta,h neki a Sámán király jobban tetszett,mert abban vannak gondolatok és a karakterek is emberibbek.
meh....
Na igen, én se szeretem, ha egy harc már több tíz részen át húzódik ...
Meg nekem is ez volt az 'első' animém, ezért nagyon a szívemhez nőtt. Én úgy tudom, hogy nemrég megjelent vmi új DVD a hármon kívül. Asszem AnimeAddict-on olvastam valamikor, de azt nem tudom, hogy ez a folytatás, vagy mi....
beküldve: 2009-08-31 19:27:44
(#258) Csak kár, hogy három dvd jelent meg összvissz (vagy rosszuk tudom?), bár a Jetixes sorozatoknak valahogy mindig ez a sorsa.
Amúgy köztudott rólam, hogy rühellem a shounen fightokat, de ezt még ma is szívesen megnézem. Lehet azért, mert egyike volt az első sorozataimnak. Bár a szereplők sokkal szimpatikusabbak, mint a hasonszőrű társaik, lehet, hogy ez az oka. Sőt, egy-egy összecsapás sem harminc-negyven részen kereaztül zajlik, mint néhány elborult példányban. Nálam ez pozitívum.
Amúgy köztudott rólam, hogy rühellem a shounen fightokat, de ezt még ma is szívesen megnézem. Lehet azért, mert egyike volt az első sorozataimnak. Bár a szereplők sokkal szimpatikusabbak, mint a hasonszőrű társaik, lehet, hogy ez az oka. Sőt, egy-egy összecsapás sem harminc-negyven részen kereaztül zajlik, mint néhány elborult példányban. Nálam ez pozitívum.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nekem foggalmam sincs. De sztem nem. Nekem megvannak a Jetix-es DVD-k, nem nagy eresztés, de engem nem is igazán az extrák, meg egyéb érdekel, hanem maga az anime xD.
Am én 299Ft-ért kaptam darabját >>> leárazás
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-04 16:21:36
beküldve: 2009-08-19 06:33:08
(#256) Bocsi, hogy nem olvasom végig a topikot, úgyhogy lehet, hogy olyat kérdezek ami már volt. A mangafan tervezi kiadni valamilyen formában a sámán királyt, vagy vegyem meg a jetix DVD-t?
beküldve: 2009-05-19 15:35:44
(#255) Nagyon jó, fordulatos, szeretnivaló anime
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-09 08:35:30
(#254) Nekem ez volt az a sorozat, ami a későbbi anime rajongásomhoz vezetett. Megfogott a humora, a harcok (mégha a Jetixes vágott is) Megvan az összes rész, a 3 kiadott DVD is (299Ft-ért O.o), a mai napig is egyik kedvencem.
beküldve: 2009-05-06 17:40:14
(#253)
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:37:56
Úgylátom 3 DVD jelent meg összesen. Fosixes, úgyhogy nagyon erősen vágott és cenzúrázott lehet
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:38:44
beküldve: 2008-11-22 10:18:48
(#250) Érdekelne pár dolog.
Tegnap beszereztem az 1. 2. és 3. DVD-t...
Ezek vágott epizódok?
Több DVD is kijött vagy csak ez a 3 van?
Tegnap beszereztem az 1. 2. és 3. DVD-t...
Ezek vágott epizódok?
Több DVD is kijött vagy csak ez a 3 van?
MIANEVED?!