Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Shaman King
beküldve: 2008-08-03 23:22:25
(#234) Ennek az animének a szinkronja mennyire jó?
Mert ah tudom, a DvD kiadáson nincs japán hangsáv és felirat se
Mert ah tudom, a DvD kiadáson nincs japán hangsáv és felirat se

MIANEVED?!
9 részét láttam dvd-n ,de nagyon tetszett nem tudja valaki megmondani ki lesz a sámán király
Hát ha tényleg tudni akarod akkor
senki
Ha folytatnák akkor lenne xP
a végére elég gyenge lett az a vámpíros cucc....
ebből a szempontból megtom érteni miért hagyták abba mangát, de egy kis törődéssel ezt is ki lehetne küszöbölni...
ebből a szempontból megtom érteni miért hagyták abba mangát, de egy kis törődéssel ezt is ki lehetne küszöbölni...
Szerk: Kál 2008-08-03 23:14:52
Nem tudja valaki, hogy a Sámán Királyt hol lehet mostanság nézni???

A dzsetiksz-en 19:45-kor
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-07-23 20:41:46
beküldve: 2008-07-23 20:15:11
(#231) Nem tudja valaki, hogy a Sámán Királyt hol lehet mostanság nézni???

"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
9 részét láttam dvd-n ,de nagyon tetszett nem tudja valaki megmondani ki lesz a sámán király
Hát ha tényleg tudni akarod akkor
senki
KEMAC^^
beküldve: 2008-07-15 14:19:53
(#229) 9 részét láttam dvd-n ,de nagyon tetszett nem tudja valaki megmondani ki lesz a sámán király
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Trey és Pirika? Ők testvérek...
eegen, a mi Hanonunk épp ebben látja az izgalmat ;)
Jaj mi lesz még itt?

YohxRen = something kinda love thing XD
Jaj mi lesz még itt?

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-12-06 18:44:46
(#225) Nem hiszem el, a Shaman Kingből fantáziálgatni, milyen már? Annyira nem illik bele, mármint nem úgy értem, mert persze hogy nem illik bele, de úgy egyébként is. Ez kisebb fiúknak van, olyan más kategória az egész...
Egyébként még kiskezdő koromban, bevallom én is szerettem pairingeket csinálgatni Shaman Kingből, de inkább csak Trey×Pilica (kék haj powa!). A shounen ai-s képekre pedig csak néha sóhajtgattam, hogy "milyen édik". De azt hiszem kinőttem belőle x3
Ugyanmár. Ha valaminek, akkor épp a fantáziának nem szabad, hogy határai legyenek. Nem? Egyébként még kiskezdő koromban, bevallom én is szerettem pairingeket csinálgatni Shaman Kingből, de inkább csak Trey×Pilica (kék haj powa!). A shounen ai-s képekre pedig csak néha sóhajtgattam, hogy "milyen édik". De azt hiszem kinőttem belőle x3

beküldve: 2007-12-06 17:36:35
(#223) Nem hiszem el, a Shaman Kingből fantáziálgatni, milyen már? Annyira nem illik bele, mármint nem úgy értem, mert persze hogy nem illik bele, de úgy egyébként is. Ez kisebb fiúknak van, olyan más kategória az egész...
Egyébként még kiskezdő koromban, bevallom én is szerettem pairingeket csinálgatni Shaman Kingből, de inkább csak Trey×Pilica (kék haj powa!). A shounen ai-s képekre pedig csak néha sóhajtgattam, hogy "milyen édik". De azt hiszem kinőttem belőle x3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Höm. Ugye szeretnél forrásokat (esetleg konkrétan képeket) megosztani...? :) Írd meg plíz, hogy érhetlek el, ha gondolod, és előre is thanks =]
Ren feminizmusáról viszont erősen vitatkoznék...

MSN címet tudok adni, ha az jó...
shelllachan@hotmail.com
vagy a másik amit inkább csak e-mailnek használok:
rikaszan@citromail.hu
E-mailt is írhatsz, ha az msn nem jó

Ren feminizmusa érdekes téma... de szerintem maradjunk annyiban, hogy édes a kölyök és kész (és persze fiú és az is marad XD )

Höm. Ugye szeretnél forrásokat (esetleg konkrétan képeket) megosztani...? :) Írd meg plíz, hogy érhetlek el, ha gondolod, és előre is thanks =]

MSN címet tudok adni, ha az jó...
shelllachan@hotmail.com
vagy a másik amit inkább csak e-mailnek használok:
rikaszan@citromail.hu
E-mailt is írhatsz, ha az msn nem jó

Ren feminizmusa érdekes téma... de szerintem maradjunk annyiban, hogy édes a kölyök és kész (és persze fiú és az is marad XD )

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
De ha nagyon perverz akarok lenni, akkor a Yoh x Ren x Horohoro x Lyserg gruppenre voksolok.

Áááá ez még nekem is sok

Amúgy annyira a Hao(legyen Hao) és Yoh páros engem se hoz lázba, de sokan vannak akik szeretik őket.
Én teljes mértékben HoroXRen párti vagyok.
De RenXYoh is aranyos

Amúgy talán Ren az, akit mindenkivel összehoztak, pedig egyáltalán nem is lányos...
Kivéve néhány képen, bár azok legtöbbször fanalkotások.
Egyszer találtam egy képet, amin Horo és Yoh volt... Hát hogy az milyen édes

Máskor egy mangára akadtam... nagy nehezen felismertem rajta Horot, de csak nem akartam rájönni, ki van vele... hát nem Lyserg volt?

Szerk: Lotus 2007-12-06 16:04:37