![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Shaman King
beküldve: 2013-03-22 15:40:31
(#279) Régen ezen függtem, és annyira kísértettek az emlékek, hogy tavaly megnéztem az egészet, és az idő nem szépített rajta... ugyanolyan király, mint évekkel ezelőtt is volt! ![](/var/images/emotions/12.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-02-09 20:21:36
(#278) Én nemrég néztem meg az 1.részt. Azt kell mondjam, egészen jó.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Hy!itt van egy pár rész ami le lett fordítva,de sajnos nem az összes><
http://www.hotdog.hu/magazin/m agazin_article.hot?m_id=29963&am p;a_id=587253&h_id=106683
http://www.hotdog.hu/magazin/m agazin_article.hot?m_id=29963&am p;a_id=587253&h_id=106683
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Azokat az embereket akiknek szárnyuk van,nem angyaloknak,hanem barátoknak nevezzük"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:23:56
beküldve: 2011-01-06 18:02:28
(#276) csak angolul lehet olvasbi a sámán királyt?
akor jól látam ja és valaki nem tudja mikor lesz végre a többi részis szinkronizálva
![](/var/images/emotions/13.png)
![](/var/images/emotions/13.png)
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
A Shaman King animének azért lett ilyen suta a vége, mert mire befejezték a sorozatot, a mangaka abbahagyta a manga rajzolását, így nem volt lezárva a sztori, nyitott maradt a történet.
Viszont ami jó hír, hogy a manga folytatódik! Sőt... szerintem hamarosan már le is zárul, ami azt illeti. XD
Itt több mindent is megtudhatsz a fent említett manga-sorozatról, sőt el is olvashatod a már megjelent vagy épp megjelenő fejezeteket.
Viszont ami jó hír, hogy a manga folytatódik! Sőt... szerintem hamarosan már le is zárul, ami azt illeti. XD
Itt több mindent is megtudhatsz a fent említett manga-sorozatról, sőt el is olvashatod a már megjelent vagy épp megjelenő fejezeteket.
beküldve: 2010-03-29 18:16:01
(#274) Ja és hogy azt nem sikerült kiderítenem hogy a Shaman King az egy évados vagy nem mert úgy lett vége még régen a Jetix-en hogy zik-et megveri Joh de utána csörög az orákulom szóval akkor annak ott vége vagy van folytatás ja ás hogy Animax nem szinkronizálta le a Shaman Kinget.
Csak mert régen nagyon szerettem és meg szeretném nézni még egyszer.
Csak mert régen nagyon szerettem és meg szeretném nézni még egyszer.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-29 18:20:22
animeland.hu vagy animebolt.hu
viszont egyenlőre csak angolul kapható a Shaman King.
viszont egyenlőre csak angolul kapható a Shaman King.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-15 18:28:46
(#272) HÁT VAN BELÖLE MANGA DE CSAK JAPÁNUL MEG ANGOLUL,DE HA BESZÉLED AZ EGYIKET TUTSZ VENNI ANIMECONON
![](/var/images/emotions/02.png)
beküldve: 2010-02-15 16:45:24
(#271) Én a Shaman King.et még a Jetixen néztem jó régen de most nem tudja valaki hogy van-e belőle manga vagy anime és hogy hol lehet beszerezni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Annát bírtam még,az a csaj elől deszka,hátul léc.
De a stílusa nekem bejön.
Az anime annyira nem tetszik,viszont tele van idióta szituációkkal,amin nem lehet nem röhögni
De a stílusa nekem bejön.
Az anime annyira nem tetszik,viszont tele van idióta szituációkkal,amin nem lehet nem röhögni
![](/var/images/emotions/14.png)
Szerk: Souichiro 2010-02-12 19:19:24
Így van, Horo Horo, a húga Pirika, és a szelleme egy "minike", Kororo.
Belőlük lett aztán az amcsi változatban Trey Racer és Corey. *rrr, rázza a hideg és hajattép* Gyalázat!
Nekem Tao Ren volt a kedvencem. És az is még mindig.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-12 17:36:55
Ki volt az a srác,aki mindig snowboardos-jeges támadásokkal játszotta a nagymenőt a Shaman Kingben? Horohoro?
Na nekem ő volt a kedvencem,meg a psichopata barátnője/húga xD Pirika?
És milyen állatkája volt? Minimanó? Miniatűr? Liliput? Koropukkuru?
Kicsit régen láttam,így alig emlékszem már vmire belőle
![](/var/images/emotions/01.png)
Na nekem ő volt a kedvencem,meg a psichopata barátnője/húga xD Pirika?
És milyen állatkája volt? Minimanó? Miniatűr? Liliput? Koropukkuru?
Kicsit régen láttam,így alig emlékszem már vmire belőle
![](/var/images/emotions/04.png)
Szerk: Souichiro 2010-02-12 15:23:26
A Shaman Kingért rajong még vki egyáltalán???
OMG...
Én az első 20-30 részt nagyon imádtam,utánam átváltott az egész tipikus tucatsónenbe.Azóta is kerülöm nagy ívben...
Ha tehetitek nézzetek inkább Bleachet vagy Narutot.
Én az első 20-30 részt nagyon imádtam,utánam átváltott az egész tipikus tucatsónenbe.Azóta is kerülöm nagy ívben...
Hm, a két jelenlegi kedvenc shounenjeim^^ Nem is tudnék választani köztük...
beküldve: 2010-02-12 14:39:03
(#266) Legjobb barátnőm kedvenc animéje a Bleach mellett. Igazi Zick rajongó, akkorát nyávogott mikor hoztam neki egy posztert róla Conról, majd megsiketültem.
imádom a csajtXD
![](/var/images/emotions/14.png)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-12 14:33:33
(#265) A Shaman Kingért rajong még vki egyáltalán???
OMG...