Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
beküldve: 2008-08-19 17:17:10
(#249) UH.Életem első animéje.De régen volt.Mikor még régebben a foxkidsen(vagyis mostmár jetixen)néztem anno.Szerettem.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-19 16:32:18
(#248) Ha valaki le szeretné tölteni a részeket MAGYARUL vagy csak jót szeretne szórakozni, akkor tudom ajánlani a [Link] -t, ez Magyarország legjobb SK oldala. Rengeteg minden van ott, bár igaz, hogy pl. a letöltéshez regizni kell, de nagyon jó társaság van ott a cheten mindig. Én már csak tudom, mert minden nap fellesek oda legalább 1-szer. Még Fanficek is vannak minden mennyiségben. Szóval csak ajánlani tudom azt az oldalt.
Hao-san
beküldve: 2008-08-18 18:31:57
(#247) beküldve: 2008-08-17 22:41:14
(#246) A befejezés is szerintem annyi lenne hogy összecsapnák pár fejezettel és tovább süllyedne az egész...
beküldve: 2008-08-17 22:40:31
(#245) Énegyik nap láttam a a Jetixen a Sámánkirályt.Nagyon tetszik.De másnap nézni szerettem volna és nm az ment.Annyira nem értem,hogy a Jetixen mért nem tudják rendszerezni a sorozatokat.
Szerk: Évi 2008-08-17 22:41:06
beküldve: 2008-08-17 22:40:20
(#244) Nem valószínű, max ha a manga egyszer normális lezárást kap... [ami meg folyamatban van, asszem, legalábbis keringenek róla kósza és hiteles hírek]
A magyar fordításhoz én hozzátenném, hogy azt eleve az amcsik tolták el; ahhoz képest a magyar tök korrekt - a nekromanta-temetőmágus fordítás nekem jónak tűnt, főleg mivel a temetőmágus mégiscsak "magyarabb" kifejezés... [a nekromanta meg inkább fantasyrajongók körében használatos; ez tisztára olyan, mint mikor naaagy otakuk fordításban nem mernek hozzányúlni a japán szavakhoz, mert az mind mennyivel jobban hangzik, mintha lefordítanák ]
A magyar fordításhoz én hozzátenném, hogy azt eleve az amcsik tolták el; ahhoz képest a magyar tök korrekt - a nekromanta-temetőmágus fordítás nekem jónak tűnt, főleg mivel a temetőmágus mégiscsak "magyarabb" kifejezés... [a nekromanta meg inkább fantasyrajongók körében használatos; ez tisztára olyan, mint mikor naaagy otakuk fordításban nem mernek hozzányúlni a japán szavakhoz, mert az mind mennyivel jobban hangzik, mintha lefordítanák ]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2008-08-17 22:24:16
(#242)
Szerk: Aina 2008-08-17 22:24:49
beküldve: 2008-08-17 18:39:57
(#241) 9 részét láttam dvd-n ,de nagyon tetszett nem tudja valaki megmondani ki lesz a sámán király
Hao, a fennmaradó 3 csapat (The Ren,Funbari Onsen és az X-1) feladják, mert Haot álom közben akarják legyőzni),de mikor álomba merül h eggyéolvadjon a Great Spitittel, akkor végetér a manga
Különben ajánlom a One Mangát ott elég sok manga fenn van angolul
miskolci egyetemista
temetőmágus xD Hát ez über.
Én még mindig meg vagyok döbbenve hogy milyen ostobán tud pl a cartoon network is fordítani. Monster-truck -Szörnytraktor
Én még mindig meg vagyok döbbenve hogy milyen ostobán tud pl a cartoon network is fordítani. Monster-truck -Szörnytraktor
Jájj, kultúrsokk xD
temetőmágus xD Hát ez über.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-03 23:32:42
(#237) Na ma mengéztem a maygarból egy részt. a szinkron oké A fordítás....nekem a lelkembe gázoltak T_T
Necromancer = temetőmágus
ez...ez..ez...T_T én közel álltam a síráshoz..könyörgöm! van rá amygar szó!
NEKROMANTA
Necromancer = temetőmágus
ez...ez..ez...T_T én közel álltam a síráshoz..könyörgöm! van rá amygar szó!
NEKROMANTA
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ennek az animének a szinkronja mennyire jó?
Mert ah tudom, a DvD kiadáson nincs japán hangsáv és felirat se
ízlések és pofonok
nekem pl nagyon tetszik. de megnézheted videoplayeren fent van 22 rész
Na erre most hirtelen nem is gondoltam! Köszi a tippet!
Belenézek.
MIANEVED?!
Ennek az animének a szinkronja mennyire jó?
ízlések és pofonok
nekem pl nagyon tetszik. de megnézheted videoplayeren fent van 22 rész
Szerk: Kál 2008-08-03 23:24:24