Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
De visszatérve, itt a szinkronszínészek kiválasztásáról volt szó, hogy mennyire találták el őket, hogy idomulnak a karakterekhez, nem pedig a 4Kids-es szövegkönyvről amit a kezükbe nyomtak.
Szerintem nem mész sokra a jól kiválasztott szinkronszínészekkel, ha mondjuk "hiányzik" az anime egy része.
Még mindig homályos?
Minden honosított animéből kivágnak részeket, szóval ezzel nem csak a Shaman Kinget kéne oltani...de most mondom el utoljára hogy itt a szinkronszínészek eltalálásáról beszélünk, és hogy neked is megfeleljen: a körülményekhez képest igenis jól teljesítettek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
köszi, meghajlok hatalmasságod előtt
najó, meg félek is 1 kicsit
Hé,hé! A szektások nem félhetnek.
De visszatérve, itt a szinkronszínészek kiválasztásáról volt szó, hogy mennyire találták el őket, hogy idomulnak a karakterekhez, nem pedig a 4Kids-es szövegkönyvről amit a kezükbe nyomtak.
Szerintem nem mész sokra a jól kiválasztott szinkronszínészekkel, ha mondjuk "hiányzik" az anime egy része.
beküldve: 2007-07-01 22:50:48
(#171) köszi, meghajlok hatalmasságod előtt
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Földi halandók, cöh, nem értetek ti semmit...
Te most a szinkronizálást szidod, nem pedig a szinkronszínészeket. Ha például ezt a közmondásos dolgot vesszük alapul, akkor minden 'madzsarizált' animére rávághatnánk, hogy szar.
Nem bántalak, mindenkinek jár még egy esély :P
Te most a szinkronizálást szidod, nem pedig a szinkronszínészeket. Ha például ezt a közmondásos dolgot vesszük alapul, akkor minden 'madzsarizált' animére rávághatnánk, hogy szar.
Nem bántalak, mindenkinek jár még egy esély :P
Pff, most hülyítetek mindenkit... Jól szóbahoztátok a cenzúrát, átírásokat, ami természetesen senkinek nem tetszik, csak az a gond, hogy ennek köze sincs a szinkronokhoz, pedig szerintem itt eredetileg a hangok eltalálásáról volt szó, nem igaz?! Ha az átírásokat venném figyelembe akkor én is azt mondanám hogy rosz (mint a többi honosított anime) csak ennek köze sincs a szinkronhangokhoz! *ideges* Most jól felb*asztatok -.-"
azért ez nem teljesen igaz, akárhogyan is nézzük...
vegyük csak azt alapul hogy nekünk van kismillió szólásunk/mondásunk.
és biztosan van a japánoknak is, és gondolom ezekes nemegyszer használják is az eredeti szövegben
és sztem könnyen előfordulhat h a magyar nyelv nem tuggya visszaadni azt amit a japánnal ki lehetett fejezni
húú remélem értette mindenki, mit akartam mondani...
(ja és kéretik nem bántani, mert félek )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-07-01 12:58:15
beküldve: 2007-07-01 11:30:28
(#168) Pff, most hülyítetek mindenkit... Jól szóbahoztátok a cenzúrát, átírásokat, ami természetesen senkinek nem tetszik, csak az a gond, hogy ennek köze sincs a szinkronokhoz, pedig szerintem itt eredetileg a hangok eltalálásáról volt szó, nem igaz?! Ha az átírásokat venném figyelembe akkor én is azt mondanám hogy rosz (mint a többi honosított anime) csak ennek köze sincs a szinkronhangokhoz! *ideges* Most jól felb*asztatok -.-"
vhogy úgy
de má nem lehet visszavonulni, késő, ezt már elcseszted, kész, vége szektatag vagy
de má nem lehet visszavonulni, késő, ezt már elcseszted, kész, vége szektatag vagy
Nem állt szándékomban visszalépni.
beküldve: 2007-07-01 00:54:23
(#166) ebből egyenesen következik h ünnepéjesen beveszünk a 2 főt számláló szektánkba
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-01 00:53:56
Remélem engem még nem vettél be a tagok közé! Különben inkább visszalépek és hűen kitartok amellett, hogy a magyar szinkron jó
Mi? Nem volt könnyű meggyőzni téged. Most már nehogy vissza merj lépni.
Nem merek
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Remélem engem még nem vettél be a tagok közé! Különben inkább visszalépek és hűen kitartok amellett, hogy a magyar szinkron jó
Mi? Nem volt könnyű meggyőzni téged. Most már nehogy vissza merj lépni.
azért mert te ojan beépített ügynökünk vagy aki nem tuggya h szektatag de közbe igen
Áh! Szóval a tudtom nélkül szerveztek be.
vhogy úgy
azért mert te ojan beépített ügynökünk vagy aki nem tuggya h szektatag de közbe igen
Áh! Szóval a tudtom nélkül szerveztek be.
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-07-01 00:46:56