Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
Hát nem tom, nekem a Manta helyett jobban tetszik a Morty, viszont a Horo-horo kifejezetten tetszik , eléggé illik a kis szerencsétlen kékhajúra
Ne máár, a pasimról beszélsz Éljenek a kékhajúak!
Amúgy Horo-horo-nak mi a vezetékneve?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szal minden más fordításban meghagyták a normál neveket? Csak itt ferdítenek ennyire? Ez tök szívás!
Bár az igaz h Jocó neve akkor valami Csokiszerelem lenne ( a mangában Chocolove )
Bár az igaz h Jocó neve akkor valami Csokiszerelem lenne ( a mangában Chocolove )
Hát de azért mégis...legalább tisztességesen átírták volna az összes nevet, ahogy az Ojamajo Doremi-vel tették anno. De itt csak az amelyik éppen nem tetszett nekik. "Hmmm, Manta, ez béna név, legyen Morty. Horo-horo,áááh,ez extra-béna, legyen Trey!" stb
Hát nem tom, nekem a Manta helyett jobban tetszik a Morty, viszont a Horo-horo kifejezetten tetszik , eléggé illik a kis szerencsétlen kékhajúra
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szal minden más fordításban meghagyták a normál neveket? Csak itt ferdítenek ennyire? Ez tök szívás!
Hát de azért mégis...legalább tisztességesen átírták volna az összes nevet, ahogy az Ojamajo Doremi-vel tették anno. De itt csak az amelyik éppen nem tetszett nekik. "Hmmm, Manta, ez béna név, legyen Morty. Horo-horo,áááh,ez extra-béna, legyen Trey!" stb
lumana.wordpress.com
Csak a neves dologhoz tudok hozzászólni, ahozz is csak egy szóval: 4Kids..
hihi télleg kicsit eltávolodtunk
amúgy várható h lesz fojtatása?
igaz h nem a kedvencem, de azért kíváncsi lennék a fojtatásra (de persze csak Jocó és Faustmentesre)
igaz h nem a kedvencem, de azért kíváncsi lennék a fojtatásra (de persze csak Jocó és Faustmentesre)
Nem igazán
Na ehhez a témához végre hozzá tok szólni
De kár h nincs folytatása még! Egyszerűen itt abbahagyni szörnyű dolog!
Amúgy a manga volt elöbb, vagy ezt is fordítva csinálták meg? És miért van olyan hű de sok eltérés a manga és az anime között?
És a nevek mért lettel soxor mások?
Na jó, elcsitulok
lumana.wordpress.com
Nem igazán
*gonosz kacaj*
gonosz nő aki a gonosz ezüsthajú pasasokat szereti...hm
Nooo, megcsalsz?
sohaaaaaa
már nem is beszélhetek máasokkal? hihi
Nagyon féltékeny típus vagyok
Visszatérnénk a Sámán Királyoz?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
*gonosz kacaj*
Nooo, megcsalsz?
sohaaaaaa
Nagyon féltékeny típus vagyok
Visszatérnénk a Sámán Királyoz?
*gonosz kacaj*
Nooo, megcsalsz?
sohaaaaaa
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
*gonosz kacaj*
Nooo, megcsalsz?
*gonosz kacaj*
beküldve: 2007-06-22 11:30:13
(#57) *gonosz kacaj*
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hát, ha ezüsthajad van, akkor még meggondolom
hááát végülis ojan barnás árnyalatú...de azért mondhatjuk rá h ezüst
Bocsi, de a mondhatjuk nekem nem elég :P
Oké, OFF itt befejezve^^'
neeeeeeee
Nem értem mit imádsz benne, alig volt szerepe
De szép kék a haja
De szép kék a haja
Nos igen, a másik 2 sem nagyon szerepelt, de valahogy kedvenceim lettek, azóta persze ezer oldalt néztem meg min rajta voltak meg persze tonnányi képet is, ja és ott van a Relax "manga" is... Mangában ameddig eljutottam(manga.hu respect.) előbb szerepeltek jóval mint az animéban, remélem ha kiadják a mangát lefordítva megtudok pár dolgot mely kimaradt az animéban róluk