Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
Amúgy az én kedvenceim:
Lány: Matilda, Kanna, Marion (Hanagumi csapat) és Jun Tao is!
Hja, én is bírom őket! Főleg amikor eldöntik h gyorsan kinyírnak mindenkit és utánna elmennek cipőt venni!
Amúgy Bailongnak (nemtom hogy kell írni..) nincsen felesége meg családja?? Mert akkor nem tom mit kavar Junnal
Amúgy ők az egyik legjobb párosítás, csak kár hogy B. már kicsit halott
Akkor Faustra és a szellemére mit mondjak? (sajna nem ugrik be a neve így korán hajnalban) Ők is egymásba vannak zúgva, mint vak ló a szakadékba, szval Ember és szellem párosítás, rulz
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Kicsit halott, ez jó Nálam:
Fiú: Horo-Horo (Trey )
Lány: Jun kizárólag leengedett hajjal, és Pilica
Hanagumi csapattal is csak az a gond, hogy általános shounen-humorral lettek megáldva, ahogy ez a cipős "poén" is mutatja. Hogy is volt? Matilda a kék hajú, Kanna a szőke és Marion a vörös?
Fiú: Horo-Horo (Trey )
Lány: Jun kizárólag leengedett hajjal, és Pilica
Hanagumi csapattal is csak az a gond, hogy általános shounen-humorral lettek megáldva, ahogy ez a cipős "poén" is mutatja. Hogy is volt? Matilda a kék hajú, Kanna a szőke és Marion a vörös?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Amúgy az én kedvenceim:
Hja, én is bírom őket! Főleg amikor eldöntik h gyorsan kinyírnak mindenkit és utánna elmennek cipőt venni!
Amúgy Bailongnak (nemtom hogy kell írni..) nincsen felesége meg családja?? Mert akkor nem tom mit kavar Junnal
Amúgy ők az egyik legjobb párosítás, csak kár hogy B. már kicsit halott
lumana.wordpress.com
Látom nagyon sokan szeretik a Shaman King-et rajtam kívül!
Amúgy az éne kedvenceim:
Fiú: Trey
Amúgy az éne kedvenceim:
Jaj Junt én is dijjaztam, főleg, amikor előadta a jó nővérkét, aki félti Len kisöcsikéjét. Na, az nagyon ott van a szeren
Gondolom értitek miért...
Nekem speciel fingom sincs
Horohoro forever! Édes kis Trey, annyira kis szerencsétlen, olyan szánnivaló, és kékhajú *szerelmes*
És az elején az a kis kékhajú oda meg vissza van Annáért, nagyon lol Kár, h nem működne a dolog...
Pedig úgy szurkoltam neki DE akkor is, örök favorit pairing a Pilica&Trey...olyan édesek, annyira ismerik egymást, Pilica úgy szereti a bátyót/öcsikét, vérmérgezés pedig kit érdekel
Vérmérgezés, nagy ügy Én vhogy imádom az ilyen témájú mangákat, általában, amikor olvasom őket, a hideg futkos a hátamon És én pont ezt szeretem.
beküldve: 2007-06-19 21:54:23
(#33) Látom nagyon sokan szeretik a Shaman King-et rajtam kívül!
Amúgy az éne kedvenceim:
Amúgy az éne kedvenceim:
Persze cukik, meg jól mutatnak együtt, d engem akkor is a hideg ráz az ötlettől.. talán mert kicsi öcsikém a szomszéd szobában ücsörög..
A képek amúgy nagyon jók!
Hát ha jól emlékszem, akkor szerelmes Annába (lehet h csak az első 5 percben de akkor is) Hororo, Ryu (jó, ő mindenkibe beleesik.. ), meg persze Yoh. És még Zicknek is bejön. Sztem azért ez szép lista.
Nem is tom, h mér jön be nekem Len.. talán mert rossz fiú, de a jobb kiadásban. Engem mindig az ilyen srácok fognak meg
Szal nem fogunk Len rajongó-tábort inditani
Lyserg meg azért egy bizonyos szinten igenis elárulta őket. Csak úgy kilépni a bandából.. readásul pont az X-laws hoz deportálni.. szörnyű!
Juj tényleg, elfelejtettem Coreyt!!
A hugi meg asszem Pilika, de nem fix h igy írja. (a mangából lestem és ott köztudott h nem minden ugyanaz)
A képek amúgy nagyon jók!
Hát ha jól emlékszem, akkor szerelmes Annába (lehet h csak az első 5 percben de akkor is) Hororo, Ryu (jó, ő mindenkibe beleesik.. ), meg persze Yoh. És még Zicknek is bejön. Sztem azért ez szép lista.
Nem is tom, h mér jön be nekem Len.. talán mert rossz fiú, de a jobb kiadásban. Engem mindig az ilyen srácok fognak meg
Szal nem fogunk Len rajongó-tábort inditani
Lyserg meg azért egy bizonyos szinten igenis elárulta őket. Csak úgy kilépni a bandából.. readásul pont az X-laws hoz deportálni.. szörnyű!
Juj tényleg, elfelejtettem Coreyt!!
A hugi meg asszem Pilika, de nem fix h igy írja. (a mangából lestem és ott köztudott h nem minden ugyanaz)
lumana.wordpress.com
[Link]
[Link]
Most miért? Olyan édesek, úgy szeretik egymást
Annyira azért nem kevés a lány, plusz nem esik bele mindenki
Igen, ebben az animében Len a divatfiú...amik nekem sosem jönnek be A hülye egoizmusuk meg úgy az egész..áááh
Lyserg nem áruló, csak segíteni akart...magán. Semmi rosszat nem akart, ugyanazt akarta, mint a többiek, csak egy másik oldalról..
És akkor is, Chloe és Corey 4ever!
Jocóban elvileg az akart lenni a humoros, hogy nincs humora, de én alapból falra mászok a shounen animék vicceitől
Plusz kérdés: Pilica-t eredetileg hogy írják? Van egy olyan sejtésem, hogy Pirika, mert ugye l alapból nincs, és a japánok a k-t sosem írják c-nek szóval...véleményeket kérek
[Link]
Most miért? Olyan édesek, úgy szeretik egymást
Annyira azért nem kevés a lány, plusz nem esik bele mindenki
Igen, ebben az animében Len a divatfiú...amik nekem sosem jönnek be A hülye egoizmusuk meg úgy az egész..áááh
Lyserg nem áruló, csak segíteni akart...magán. Semmi rosszat nem akart, ugyanazt akarta, mint a többiek, csak egy másik oldalról..
És akkor is, Chloe és Corey 4ever!
Jocóban elvileg az akart lenni a humoros, hogy nincs humora, de én alapból falra mászok a shounen animék vicceitől
Plusz kérdés: Pilica-t eredetileg hogy írják? Van egy olyan sejtésem, hogy Pirika, mert ugye l alapból nincs, és a japánok a k-t sosem írják c-nek szóval...véleményeket kérek
Szerk: Hanon 2007-06-19 12:50:18
beküldve: 2007-06-19 01:27:22
(#30) A vérmérgezős témához inkább nem szólok hozzá.. *brrr* engem spec kiráz tőle a hideg..
De az nagyon idegesít, hogy miért mindenki Annába esik bele az első 5 percben?? Lehet, mert kevés a lány? Mert amúgy nagyon elviselhetetlen a csaj. Nem mondom igy, h csak nézem tök jó rajta röhögni ahogy szegény Yoh-t cseszteti, de ha beraknának vele egy szobába sztem kinyiffantana
Amúgy meg Len a tuti!! olyan ari amikor dühös
De azért Lysergért is naon odavok. Az igaz h áruló a kis dög, de hát hogyan lehetne egy olyan tündi srácot nem imádni?? Meg az ő őrszelleme viszi a pálmát (persze csak Amidamaru után :))
Amúgy van valaki aki érti Joco humorát?? Mert most olvasgatom a mangát is, de ott se látom semmi értelmét annak amit összehadovál..
De az nagyon idegesít, hogy miért mindenki Annába esik bele az első 5 percben?? Lehet, mert kevés a lány? Mert amúgy nagyon elviselhetetlen a csaj. Nem mondom igy, h csak nézem tök jó rajta röhögni ahogy szegény Yoh-t cseszteti, de ha beraknának vele egy szobába sztem kinyiffantana
Amúgy meg Len a tuti!! olyan ari amikor dühös
De azért Lysergért is naon odavok. Az igaz h áruló a kis dög, de hát hogyan lehetne egy olyan tündi srácot nem imádni?? Meg az ő őrszelleme viszi a pálmát (persze csak Amidamaru után :))
Amúgy van valaki aki érti Joco humorát?? Mert most olvasgatom a mangát is, de ott se látom semmi értelmét annak amit összehadovál..
lumana.wordpress.com
Horohoro forever! Édes kis Trey, annyira kis szerencsétlen, olyan szánnivaló, és kékhajú *szerelmes*
És az elején az a kis kékhajú oda meg vissza van Annáért, nagyon lol Kár, h nem működne a dolog...
Pedig úgy szurkoltam neki DE akkor is, örök favorit pairing a Pilica&Trey...olyan édesek, annyira ismerik egymást, Pilica úgy szereti a bátyót/öcsikét, vérmérgezés pedig kit érdekel
Faustot is bírtam, bár Zik mester volt a kedvenc
Akit nem bírtam, de nagyon nem, az Lyserg... ott jópofizik, aztán meg szépen elárulja őket... bár a végén megjött az esze, én akkoris jól hátsón rúgtam volna
Akit nem bírtam, de nagyon nem, az Lyserg... ott jópofizik, aztán meg szépen elárulja őket... bár a végén megjött az esze, én akkoris jól hátsón rúgtam volna
Ezzel teljesen egyetértek, én is ennél a résznél utáltam meg a srácot, de vmi elég erős szinten. Viszont Jocótól én legtöbbször agyvérzést akartam kapni... Azok az idióta viccei...
beküldve: 2007-06-18 15:01:12
(#25) Faustot is bírtam, bár Zik mester volt a kedvenc
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD