Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
Nekem tutira Anna a kedvencem. Haláli amit Yoh-val művel, bár a valóságban elég érdekesen hathat. A másik kedvenc pedig egyételműen Len... Gondolom értitek miért...
Gonosz ikertesó, aki el akarja pusztítani a világot rulz!
Na igen, ez egy jó dolog ebben a sztoriban, bár meg kell mondanom, az én kedvencem ebben az egészben Morty Szerintem az ő karaktere nagyon jól illeszkedik ebbe az egészbe, főleg, hogy rajta keresztül ismerjük meg a dolgokat. Bár, őszintén szólva Anna karaktere is elnyerte a tetszésemet.
Én megmaradok Lennél, bár Hao sem utolsó. Anna stílusa bejön, csak ne találkozzunk a való életben. Mortyt bírom, de hiányzik belőle a határozott fellépés, na jó... néha határozott. De Len, vagy Hao azért mégis.
Ha már Len, én megemlíteném Faustot, szerintem ő is egy nagyon nagy arc ebben az animében Bár, mondjuk azárt Rio sem utolsó... Layserg-et (nah, most tuti rosszul írtam...) csajnak nézni
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Na igen, ez egy jó dolog ebben a sztoriban, bár meg kell mondanom, az én kedvencem ebben az egészben Morty Szerintem az ő karaktere nagyon jól illeszkedik ebbe az egészbe, főleg, hogy rajta keresztül ismerjük meg a dolgokat. Bár, őszintén szólva Anna karaktere is elnyerte a tetszésemet.
Én megmaradok Lennél, bár Hao sem utolsó. Anna stílusa bejön, csak ne találkozzunk a való életben. Mortyt bírom, de hiányzik belőle a határozott fellépés, na jó... néha határozott. De Len, vagy Hao azért mégis.
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
beküldve: 2007-06-16 21:47:09
(#20) Gonosz ikertesó, aki el akarja pusztítani a világot rulz!
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Leginkább pedig Yoh és Hao kapcsolatát találtam jónak, érdekes volt ez a megoldás, szeretem a gonosz-ikertesós sztorikat^^
Jah, csak már unalmas, és béna...annyi ugyanilyen páros volt már, de nem baj, nem azért van, hogy tökéletes legyen
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-16 19:58:57
(#18) Én is szerettem, amikor megnéztem, és továbbra is fenntartom, hogy nem is rossz^^
Nekem Hao (Zik) volt belőle a kedvencem, tetszett a filozófiája ("el kell pusztítani ezt a romlott világot") Meg micsoda izmos teste volt már a gyereknekXD
Leginkább pedig Yoh és Hao kapcsolatát találtam jónak, érdekes volt ez a megoldás, szeretem a gonosz-ikertesós sztorikat^^
Nekem Hao (Zik) volt belőle a kedvencem, tetszett a filozófiája ("el kell pusztítani ezt a romlott világot") Meg micsoda izmos teste volt már a gyereknekXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ez egész jó kis anime....
Mit egész jó, nagyon jó! Nekem például az egyik legkedvesebb animém, és bár már lassan vagy hatszor végignéztem, még nem tudtam megunni mindig van benne valami, amin nagyon jót tudok röhögni.
Ok-Ok, akkor nagyon jó Amúgy kb. én is annyiszor láttam, de én se tudom megunni, bár mostanában nem igen nézem
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Ez egész jó kis anime....
Mit egész jó, nagyon jó! Nekem például az egyik legkedvesebb animém, és bár már lassan vagy hatszor végignéztem, még nem tudtam megunni mindig van benne valami, amin nagyon jót tudok röhögni.
beküldve: 2007-06-15 19:42:21
(#15) Ez egész jó kis anime....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-14 13:45:56
(#14) Mikor fogják játszani Magyarországon is,
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
elvileg az Anime után Yoh-ék megtanulják hogy a szelemeket meg a robotokat hogyan ötvözik (pl. Yoh-nak robot karja van és abban van Amidamaru meg Hao újászületet robotként). De ennél többet nem tudok(de lehet hogy ezt is helytelenül tudom).
Hao újászületett robotként??? Erről még nem hallottam. Én valami olyat tudok, hogy egy macska segítségével feltámad
Folytatás? mármint a 2. szériára gondolsz? az nem rég ment le japánban és 70 valahány részes lesz... amugy mangába is addig van mint ami lement animebe csak kihagytak egy párat az animeből... XD XD asszem...
Semmilyen második széria nincs, csak az őrült rajongó gportalos oldal tulajdonok írogatják, hátha egyszer valóra válik, de nem úgy néz ki...
Én is hallottam valamit erről a második szériáról, és nem is tudom.. valahogy nekem sem tűnik olyan valószínűnek, h lehetne folytatás. Az ugyan tény, hogy az anime pont egy olyan pillanatban ért véget, ami után az ember szívesen venné a folytatást
beküldve: 2007-06-13 20:26:27
(#11) elvileg az Anime után Yoh-ék megtanulják hogy a szelemeket meg a robotokat hogyan ötvözik (pl. Yoh-nak robot karja van és abban van Amidamaru meg Hao újászületet robotként). De ennél többet nem tudok(de lehet hogy ezt is helytelenül tudom).
beküldve: 2007-06-13 18:25:27
(#10)