Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Shaman King
Folytatás? mármint a 2. szériára gondolsz? az nem rég ment le japánban és 70 valahány részes lesz... amugy mangába is addig van mint ami lement animebe csak kihagytak egy párat az animeből... XD XD asszem...

Semmilyen második széria nincs, csak az őrült rajongó gportalos oldal tulajdonok írogatják, hátha egyszer valóra válik, de nem úgy néz ki...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Folytatás? mármint a 2. szériára gondolsz? az nem rég ment le japánban és 70 valahány részes lesz... amugy mangába is addig van mint ami lement animebe csak kihagytak egy párat az animeből... XD XD asszem...

Folytatás? 2. széria? nemtom hogy hol láttad de valamit naggyon félrenéztél. Semmilyen 2 szériája nincs.
Más részről pedig a manga egyáltalán nem addig van mint az anime, sőt ... de ezt most nem vesézném ki ..,
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
beküldve: 2007-06-11 17:51:58
(#7) Folytatás? mármint a 2. szériára gondolsz? az nem rég ment le japánban és 70 valahány részes lesz... amugy mangába is addig van mint ami lement animebe csak kihagytak egy párat az animeből... XD XD asszem...

beküldve: 2007-06-11 15:12:29
(#6) Wááh! Szívroham!
Hm.. akkor menekülök a mangához..
De azért kösz az infót! Így legalább nem fogom ezentúl szapulni a tévét, h mér nem adják tovább
És mikorra tervezik a folytatást?? (sokat kérdez..bocska
)

Hm.. akkor menekülök a mangához..
De azért kösz az infót! Így legalább nem fogom ezentúl szapulni a tévét, h mér nem adják tovább

És mikorra tervezik a folytatást?? (sokat kérdez..bocska

lumana.wordpress.com
Amúgy nem tudja valaki h milyen hosszú az anime? Mert gondolom nem az az össze amit magyarul adnak. Itt csak nem hagyhatták abba..

Az anime 64 részes és mind lement magyarul.

Jó de csak a mangának a felét animálták meg!

beküldve: 2007-06-11 11:52:37
(#4) Jó lenne ha kiadnák DVD-n a részeket! 

http://japanimania.hu/index.ph p?file=news2&nid=510 már két DVD-t kiadtak, 3-3 résszel 1000 forintért.
Amúgy nem tudja valaki h milyen hosszú az anime? Mert gondolom nem az az össze amit magyarul adnak. Itt csak nem hagyhatták abba..

Az anime 64 részes és mind lement magyarul.

Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
beküldve: 2007-06-11 00:58:51
(#3) Az egyik kedvencem! Nagyon jó a sztori és a karakterek is bejönnek.
Már vagy 3x láttam azokat a részeket amiket a Jetixen adnak, de még mindig tudom öket élvezni, habár tudom mi a részek vége szinte mindig halál izgiben ülöm végig őket
Már vagy 3x láttam azokat a részeket amiket a Jetixen adnak, de még mindig tudom öket élvezni, habár tudom mi a részek vége szinte mindig halál izgiben ülöm végig őket

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-06 23:04:13
(#2) Ez volt az első olyan animém amiről tudtam is hogy anime
Egész jóra sikeredett az ittenhoni verzió, csak ugye meg lett vágdosva ez is kicsit (ld.: Yoh & Morty/Manta & Len fürdős jelenet ---> az eredetiben nincs rajtuk fürdőgatya "_")
És persze a nevek is kicsit át lettek írva, hűen a régi jó 4Kids "nevezzük át ezeket az izéket" rituáléhoz.
Egyébként máig az egyik kedvencem

Egész jóra sikeredett az ittenhoni verzió, csak ugye meg lett vágdosva ez is kicsit (ld.: Yoh & Morty/Manta & Len fürdős jelenet ---> az eredetiben nincs rajtuk fürdőgatya "_")
És persze a nevek is kicsit át lettek írva, hűen a régi jó 4Kids "nevezzük át ezeket az izéket" rituáléhoz.
Egyébként máig az egyik kedvencem

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-06 22:37:46
(#1) Magyarországon is futó anime, mely sztem nagyonjóra sikeredett!
Szinkronok is jók lettek.(lásd a borzalmas naruto hangok...
) Jó lenne ha kiadnák DVD-n a részeket!
Aki nem tudná: Minden nap a Jetix-en, 19,25-kor és 22,05-kor.(kedvenc karaktereim a Hanagumi csapatban vannak
)