Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
A három hét tudom hogy a külföldről való beszerzési idő.
De most már okosabb lettem ennyivel is.
Szőrnyű hogy már a boltok is hazudnak.
Nembaj legalább "kormány nem hazudik nekünk!" XD
De most már okosabb lettem ennyivel is.
Szőrnyű hogy már a boltok is hazudnak.
Nembaj legalább "kormány nem hazudik nekünk!" XD
Filmes idézet, a "nagyszerű" AvP 2-ből XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Most nézegettem az Animeland termékeit, és valamit nem értek.
Ha van készleten valamiből, akkor miért kell várni rá kb 3 hetet, hogy meghozzák?
Ha van készleten valamiből, akkor miért kell várni rá kb 3 hetet, hogy meghozzák?
Mert füllentenek... Illetve nem is füllentenek, mert készleten van az, csak nem náluk. :) Az ilyen boltoknak is be kell szerezniük a cuccaikat, de nyilvánvaló, hogy nem halmozhatnak fel hatalmas készletet - nem éri meg nekik, ha a nyakukon marad többszáz manga. Így amit könnyen be tudnak rendelni külföldi forrásból, azt raktáron lévőnek tüntetik fel, a három hét meg az az idő, amíg megrendelik neked valahonnan. Ennyi.
beküldve: 2011-06-17 12:22:13
(#439) beküldve: 2011-06-17 12:08:00
(#438) animeland.hu
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-17 11:43:53
(#436) Valaki nem tudja, hogy hol lehetne beszerezni angol nyelvu mangakat? Help pls!
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Szerk: Encsi 吸血鬼 2011-06-17 11:45:13
beküldve: 2011-06-17 11:41:33
(#435) Most nézegettem az Animeland termékeit, és valamit nem értek.
beküldve: 2011-06-04 20:41:01
(#434) Bookline, vagy más webboltok(pl az oldalé..)
Könyvesboltok, bár ott sosem találom azt ami nekem kell.....
És persze az Eladnék/Vennék topic ^^
Könyvesboltok, bár ott sosem találom azt ami nekem kell.....
És persze az Eladnék/Vennék topic ^^
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-06-04 19:10:40
(#433) beküldve: 2011-06-02 19:49:35
(#432) álltalában aa nővérem vesz nekem de szoktam rendelni is
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Legfőképpen sehogy, merthogy ilyen nem létezik.
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:32:42
Magyarul (tudtommal) nem adták ki. De ha angol vagy német megfelel ajánlom a bookline.hu idegennyelvű kínálatát.
„Az idő elfeledett, te pedig elvesztetted önmagad"
beküldve: 2011-05-25 17:08:42
(#428) tudja e valaki hogy honnan tudnám beszerezni az inuyasha mangát magyarul(persze ha egyáltalán van)
:)
:)