Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2011-05-02 13:18:52
(#427) A magyar nyelvűeket Alexandrában szoktam megvenni, az angol nyelvűeket pedig rendelem.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-05-02 09:09:20
(#426) Nővérem vesz nekem Kiskunhalason mikor már elege van abból hogy állandóan nyagatom vele
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-03-17 06:33:37
(#425) Köszönöm Alex nagyon sokat segítettél :)
A fizetéssel nincs gond mert utána néztem és postán keresztül is engednek utalni csak a vámoktól féltem nagyon, hogy nehogy rendeljek pl 10 ezerért és utána a dupláját kelljen fizetnem -.-" de így minden rendben és mégegyszer köszönöm :)
A fizetéssel nincs gond mert utána néztem és postán keresztül is engednek utalni csak a vámoktól féltem nagyon, hogy nehogy rendeljek pl 10 ezerért és utána a dupláját kelljen fizetnem -.-" de így minden rendben és mégegyszer köszönöm :)
„Az idő elfeledett, te pedig elvesztetted önmagad"
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy vásárolt-e már valaki a benippon.com-ról? és ha igen akkor milyenek a tapasztalatai (szállítás, megbízhatóság, áfák és vámok stb ... )
Vagy más ötletetek van, hogy honnan tudnám beszerezni a reborn artbookot? /REBORN Colore!/ az ebay kifújva mert a paypaltól el vagyok tiltva, animelandre nem tudom érdemes-e várni és a prospero pedig 11 ezerért hozná be xD
Köszi előre is a segítséget
Engem az érdekelne, hogy vásárolt-e már valaki a benippon.com-ról? és ha igen akkor milyenek a tapasztalatai (szállítás, megbízhatóság, áfák és vámok stb ... )
Vagy más ötletetek van, hogy honnan tudnám beszerezni a reborn artbookot? /REBORN Colore!/ az ebay kifújva mert a paypaltól el vagyok tiltva, animelandre nem tudom érdemes-e várni és a prospero pedig 11 ezerért hozná be xD
Hi.
Én az utóbbi időben csak onnan veszek.
Az árakról annyit, hogy az amazonoshoz(az eredeti ár) képest 80-100 yen-nel több. Vagyis ez a hasznuk.
A szállítás pöpec. 5 könyvet vettem első körben, dobozban jöjj újságpapírral kitömve a hézag és 2 réteg pukifólia.
Azután két vagy háromszor 3 könyvet, ezek nem dobozban, hanem ugyancsak pukifóliába csomagolva ilyen nagy borítékban jött.
ÁFA/VÁM: Eddig sose kellett ráfizessek az árra amit kifizettem az oldalon. Vagyis valószínűleg számolja kapásból.
Eddig mindig EMS-sel szállítattam és meg kell mondjam 1,5-2 hét alatt mindig ideért.
Paypal pedig a legjobb dolog online vásárlásra és úgy rémlik hogy a kártyás fizetéshez is Paypal-t használ. Nem tudom hogy előreutalással működik-e. Csekkold majd le ha elmúlik az atompara. Mivel ideiglenesen bezártak, és pl nekem 5 könyvem van megvéve(egyéni szoc probléma) -_-
Ahonnan régen vásároltam az a YesAsia. Namost ez egy kínában lévő online shop ami azt jelenti, hogy sokkal többet kell várni mire megérkezik hozzájuk. Ha valami $30 fölött vásárolsz akkor asszem ingyenes a szállítás, DE nincs követve és kb. 1,5-2 hónap mire ideért. Teszem hozzá az egyik csomagom elveszett szállítás közben, amit készségesen újraküldtek ingyen. De akkor is....3 hónap után kaptam meg a könyvet. Plusz arra is oda kell figyelni milyen nyelvű a könyv. Ugyanis mind kínai, mind japán van általában ugyanabból. Szal oda kell figyelni...
Pluszba legyen mondva a benippon-hoz, hogy eddig bármi kérésem volt, minding be tudták szerezni. Még olyan könyveket is amik nem szerepelnek a kínálatukban, csak el kell küldeni egy kedves levelet angolul "Név,Szerző,ISBN" adatokkal. 2-3 napra rá már rendelhető volt.
Remélem segítettem.
Üdv, Alex
beküldve: 2011-03-16 18:34:02
(#423) Én vagy az Astoriánál lévő libriben,vagy alaexandrában veszek mangát,vagy emberektől,meg még az animelandból ^^
Miya^^Neko-chan^^
Szólíthatlak Mesternek?
Köszönöm,vagy nem is tudom,hogy mit mondjak így hirtelen ^^
.
.
Csak kicsit lassultam be semmi gáz. Akkor így egy hónap távlatából:
1, csak nyugodtan, nem Te lennél az első
2, remélem nem fognak csalódást okozni, esetleg ha túl vagy a rendelésen valami smile-t vagy szomiface-t nyomjál be, hogy még mindig olyan jók-e mint egy szűk éve.
beküldve: 2011-03-16 15:46:57
(#421) Sziasztok!
„Az idő elfeledett, te pedig elvesztetted önmagad"
beküldve: 2011-03-03 09:55:24
(#420) Sziasztok!
Szeretnék megválni pár mangámtól! :)
Íme a lista:
Nyári srácok 1-2-3
J-Pop 1-2
Bukottak holdja
Princess Ai 1-2-3
Princess Ai: Az Éji Hajnal Prizmája 1
Bizenghast 1
Vörös kert 1
Bolondok aranya 1-2
Mindegyiket csak egyszer vagy max. kétszer olvastam, szóval szép állapotban vannak!
Darabonként 1200 Ft-os áron válnék meg tőlük tekintettel a szép állapotukra (ha kell, szívesen küldök fényképet)! Még az oldaluk sincs megtörve, vigyáztam mindegyikre!
Emellett lenne még pár eladó könyvem. :) Amerikából rendeltünk egy 13 db-ból álló könyvcsomagot. A 13 könyvből igazából csak 7-re volt szükségünk... Szóval a fent maradó 6 könyvet is szeretném értékesíteni!
Ezekről lenne szó:
How to draw manga: Female characters
How to draw manga: Compiling application and practice
How to draw manga: Compiling characters
How to draw manga: Dressing your characters in casual wear
How to draw manga: Martial arts & combat sports
How to draw manga: Illustrating battles
Ezek szintén használtak, de nagyon szép állapotban vannak, ezeknek sincs megtörve még az oldaluk sem! :) Mindegyik angol nyelvű.
3000 Ft-os darabáron eladóak!
Átvételre csak személyesen van lehetőség, Budapesten!
Kérlek segítsetek, hogy a könyveim olyan helyre kerülhessenek, ahol valaki hasznukat tudja venni!
E-mailben tudjátok felvenni velem a kapcsolatot. Ide írjatok, ha kérdésetek van vagy szeretnétek képet látni a könyvekről, mangákról: knzsu8@gmail.com
Zsuzsi
Szeretnék megválni pár mangámtól! :)
Íme a lista:
Nyári srácok 1-2-3
J-Pop 1-2
Bukottak holdja
Princess Ai 1-2-3
Princess Ai: Az Éji Hajnal Prizmája 1
Bizenghast 1
Vörös kert 1
Bolondok aranya 1-2
Mindegyiket csak egyszer vagy max. kétszer olvastam, szóval szép állapotban vannak!
Darabonként 1200 Ft-os áron válnék meg tőlük tekintettel a szép állapotukra (ha kell, szívesen küldök fényképet)! Még az oldaluk sincs megtörve, vigyáztam mindegyikre!
Emellett lenne még pár eladó könyvem. :) Amerikából rendeltünk egy 13 db-ból álló könyvcsomagot. A 13 könyvből igazából csak 7-re volt szükségünk... Szóval a fent maradó 6 könyvet is szeretném értékesíteni!
Ezekről lenne szó:
How to draw manga: Female characters
How to draw manga: Compiling application and practice
How to draw manga: Compiling characters
How to draw manga: Dressing your characters in casual wear
How to draw manga: Martial arts & combat sports
How to draw manga: Illustrating battles
Ezek szintén használtak, de nagyon szép állapotban vannak, ezeknek sincs megtörve még az oldaluk sem! :) Mindegyik angol nyelvű.
3000 Ft-os darabáron eladóak!
Átvételre csak személyesen van lehetőség, Budapesten!
Kérlek segítsetek, hogy a könyveim olyan helyre kerülhessenek, ahol valaki hasznukat tudja venni!
E-mailben tudjátok felvenni velem a kapcsolatot. Ide írjatok, ha kérdésetek van vagy szeretnétek képet látni a könyvekről, mangákról: knzsu8@gmail.com
Zsuzsi
Szólíthatlak Mesternek?
Amúgy én is hasonlóra gondoltam,csak én animelandékkal próbáltam volna behozatni ezeket a mangákat.
Mégiscsak hasznát veszem egyszer a Bestsellernek ^^ Bár ne kiabáljuk el...
Amúgy én is hasonlóra gondoltam,csak én animelandékkal próbáltam volna behozatni ezeket a mangákat.
Mégiscsak hasznát veszem egyszer a Bestsellernek ^^ Bár ne kiabáljuk el...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-02-04 08:28:30
(#418) A Deák tér közelében van egy Bestseller nevű könyvesbolt, ami kifejezetten külföldi - főleg angol nyelvterületen megjelenő - könyvekre szakosodott. Ha elkülditek nekik e-mailben a manga ISBN kódját megmondják, hogy tudják-e hozni, mennyiért, mikorra. Általában az ár a valuta aktuális árfolyamán a kötet ára felkerekítve. Nagyon korrektek, megbízhatóak és viszonylag gyorsak.
Szerk: LazaRé 2011-02-04 08:29:13
beküldve: 2011-02-03 22:00:50
(#417) Help,embörök!
Chiang Yi publishing,van egy ilyen manga kiadó,valahol Singapúrban,vagy hol a csudában.No,nem is ez a lényeg,hanem hogy a kínai nyelv mellett elméletileg angol! nyelven is adnak ki mangákat.Nice.Védőborítós,m int a zeredeti,meg minden.Szép lehet.Na oszt valaki rendelt már tőlük,vagy szerintetek érdemes lenne onnan ezt-azt rendelni? Van pár cím,FMP Sigma,Flunk Punk Rumble,meg ami a legjobban érdekelne,a World Embryo!
Szerintetek mögbízható vagy inkább várjak még ezer évet és a VIZ,vagy vmelyik kiadó licenceli ezeket a mangákat... xD
Am ha jól emlékszem,Horsee cimbora mintha említette volna már ezt a Chiang Yi oldalt,Horse,ha olvasod ezt,akkor számítok rád is ^^
Chiang Yi publishing,van egy ilyen manga kiadó,valahol Singapúrban,vagy hol a csudában.No,nem is ez a lényeg,hanem hogy a kínai nyelv mellett elméletileg angol! nyelven is adnak ki mangákat.Nice.Védőborítós,m int a zeredeti,meg minden.Szép lehet.Na oszt valaki rendelt már tőlük,vagy szerintetek érdemes lenne onnan ezt-azt rendelni? Van pár cím,FMP Sigma,Flunk Punk Rumble,meg ami a legjobban érdekelne,a World Embryo!
Szerintetek mögbízható vagy inkább várjak még ezer évet és a VIZ,vagy vmelyik kiadó licenceli ezeket a mangákat... xD
Am ha jól emlékszem,Horsee cimbora mintha említette volna már ezt a Chiang Yi oldalt,Horse,ha olvasod ezt,akkor számítok rád is ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-15 00:09:55
(#416) Én a megszokott Alexandrában szoktam megvenni őket,van 1 külön Manga részleg ami bőven kielégíti az igényimet ^.^ .
A gyerekek, akiket nem szeretnek, felnőttek lesznek, akik nem tudnak szeretni
Szerintem nincs :P
Vagy ha van, akkor én s szeretnék tudni róla XD
Persze nem a Bleach miatt :P
Vagy ha van, akkor én s szeretnék tudni róla XD
Persze nem a Bleach miatt :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-13 15:39:59
(#413) Székesfehérváron hol van ilyen manga bolt?T1om h az alexandrába van manga,de bleach v death note nincs!!!csak dvd-n de az nagyon drága!!!!
mikor kell fizetni,hmmmm? mármint a cuccokért.
mikor kell fizetni,hmmmm? mármint a cuccokért.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. Felesleges szmájlik törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:37:12
beküldve: 2011-01-13 08:20:53
(#412) Naruto 8 - 10
,,Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni"