• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Honnan szerzed be a mangákat?
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>
beküldve: 2010-06-29 14:43:28
(#381)
Hachidori
Hachidori
[ Addiktgyanús ]
Én Libriben és az 576-ban vásárolok mangát^^

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-06-29 14:30:48
(#380)
gabriella0807
gabriella0807
[ Rászokóban ]
Én Alexandra, Libri-ből vásárolok

beküldve: 2010-04-10 18:19:33
(#379)
Travis
Travis
[ Rászokóban ]
576 Kbyte, illetve Alexandra, Kékmoly és Líra könyvesboltok.
(mivel csak magyar mangákat veszek)

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-01 17:51:17
(#378)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Én a magyar nyelvűeket a fumax.hu vagy comicsinvest.hu oldalakról. A Fumax könyvek a saját honlapjukon jó olcsóak (főleg amikor a teljes sorokat teszik fel). Comicsinvesten meg mindig min. 10-15% kedvezmény van a magyar nyelvűekre + előre utalásnál csak 600ft a postaköltség súlytól függetlenül.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-04-01 16:22:51
(#377)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Én általában Mangafan-ról (rendelem) de szoktam 576-ból és sárkánytűzből is.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-04-01 16:23:09
beküldve: 2010-04-01 15:17:44
(#376)
suncor
suncor
[ Gyalog ]
576 és Sárkánytűz

beküldve: 2010-03-16 20:28:50
(#375)
ORIHIME11
ORIHIME11
[ Új arc ]
Én az ALEXANDRA könyvesboltba és animecon-on szokam venni

beküldve: 2010-02-24 21:20:34
(#374) Válasz Rumoris (#373) üzenetére
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]

Én a Faust regény antológiát gyári új állapotában 3000 Ft-ért vettem Prosperon (magyar bolt). Ugyanez a kötet AL-nél 4700 Ft.

A Prosperónál tényleg nagyon jók az árak.
Mangát és más úton reménytelennek tűnő, angol nyelvű, Japánról szóló könyvet is simán behoztak már nekem Mindehhez még kedvesek is
Szóval tényleg jó bolt.

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-02-24 21:12:41
(#373)
Rumoris
Rumoris
[ Rászokóban ]
Mint tapasztaltabb vásárló nem ajánlom EGYIK animés boltot se. Azért manapság, ha jó boltból veszed a cuccot amerikából lazán hozzák a rendelésed 10$-os postaköltséggel.
Pl én a Rightstuf-tól rendeltem a cuccomat ÉS! Házhoz szállították, rátették a limitált kiadású + borítót, és maga a szállítás és így fizettem kb. 4000 Ft-t. Azért így már megérte :]

Most itt példának azért:
Én a Faust regény antológiát gyári új állapotában 3000 Ft-ért vettem Prosperon (magyar bolt). Ugyanez a kötet AL-nél 4700 Ft.

Ike Ike Don Don!
Szerk: Rumoris 2010-02-24 21:41:45
beküldve: 2010-02-23 19:52:47
(#372) Válasz Yaven (#371) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]

Utoljára valamikor 2009 elején-közepén vásároltam náluk, akkor azért ilyen horror árak még nem voltak... Azt hiszem, 2800 HUF körül vettem valamit, de megesküdni már nem mernék rá.
Ennek a Bestsellers-izének meg utánanézek majd... Bár bele se merek gondolni, hogy milyen messze van az, amikor én újra mangát fogok venni... Először bőgőre kéne az a kellemes ~120k.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-23 19:53:14
beküldve: 2010-02-23 19:31:04
(#371) Válasz Háté (#370) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Múlt héten én is jártam arrafelé, akkor vicces és segítőkész volt az eladó, nem úgy mint korábban, amikor azt bizonygatta, hogy rossz megjelenési időpontot tudok a kedvenc mangámhoz. (Mintha nem nézném állandóan amazonon, meg másutt.)
Am. meg az nem tetszik bennük, hogy drágák.

( Összehasonlításképp: ők 350 Ft/dollárral dolgoznak, míg Animelandék 280Ft/dollárral. Na most az egy átlagos 10 dolláros mangánál 700 Ft különbséget jelent. Azért szerintem nem mindegy, hogy mire költi az ember azt a pénzt. Azt meg még halkabban merem csak megjegyezni, hogy Bestsellersék ugyan nem kifejezetten animére szakosodtak, de ők 240 Ft/dollár áron dolgoznak. Tehát ha a Trilliánhoz hasonlítjuk őket, akkor egy mangát náluk 1100 Ft-tal olcsóbban tudsz megvenni. )

Szerk: Yaven 2010-02-23 19:32:10
beküldve: 2010-02-23 19:07:35
(#370) Válasz Yaven (#369) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Az eladók a Trillianban is nagyon jó arcok... Legalábbis amikor legutóbb jártunk arra, akkor még azok voltak. Nekem azt hiszem az összes angol olvasnivalóm tőlük van... De így jobban belegondolva fogalmam sincs.

Magyarból van meg össz-vissz öt, vagy hat. Megszámolom...

Nyolc. OMG. Honnan van ennyi magyar nyelvű mangám? .__.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-23 18:56:40
(#369)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
A magyar köteteket a Conokon szoktam megvenni, az angolokat meg általában Bestsellerséktől rendelem, habár az utóbbi időben sikerült egy-két Higurashi kötetet nagyon olcsón Booklineon megszerezni. Az ismert boltok közül a Trilliántól vettem régen a Vampire Knight mangáimat (irtó drágán, mint később rájöttem). Legutoljára Animelandéknál jártam, ők már egész jó árakkal dolgoznak, ráadásul nagyon barátságosak is.

beküldve: 2010-02-23 18:46:45
(#368)
gimi
gimi
[ Új arc ]
Öhh...Én megrendelem innen, vagy az 576-üzletekben megveszem...mmm...most rendeltem meg a Fullmetal Alchemist 2., és 3., kötetét

Wassup?
beküldve: 2010-01-01 14:01:44
(#367)
Umi
Umi
[ Rászokóban ]
Nya hát én... :)
A magyar köteteket általában könyvesboltokban veszem meg.
Az angol köteteimet, amik megvannak (profilomon látni, hogy mik), azokat anime conokon vettem. A Fullmoon és FMA azokat ott "dúrtam", a Rosario-t azt előrendeltettem az Anime Land-al, ők pedig hozták nyáron nekem.

”私は青空をみるのが好きだ。”
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>