Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
(mivel csak magyar mangákat veszek)
Én a Faust regény antológiát gyári új állapotában 3000 Ft-ért vettem Prosperon (magyar bolt). Ugyanez a kötet AL-nél 4700 Ft.
A Prosperónál tényleg nagyon jók az árak.
Mangát és más úton reménytelennek tűnő, angol nyelvű, Japánról szóló könyvet is simán behoztak már nekem Mindehhez még kedvesek is
Szóval tényleg jó bolt.
Pl én a Rightstuf-tól rendeltem a cuccomat ÉS! Házhoz szállították, rátették a limitált kiadású + borítót, és maga a szállítás és így fizettem kb. 4000 Ft-t. Azért így már megérte :]
Most itt példának azért:
Én a Faust regény antológiát gyári új állapotában 3000 Ft-ért vettem Prosperon (magyar bolt). Ugyanez a kötet AL-nél 4700 Ft.
Utoljára valamikor 2009 elején-közepén vásároltam náluk, akkor azért ilyen horror árak még nem voltak... Azt hiszem, 2800 HUF körül vettem valamit, de megesküdni már nem mernék rá.
Ennek a Bestsellers-izének meg utánanézek majd... Bár bele se merek gondolni, hogy milyen messze van az, amikor én újra mangát fogok venni... Először bőgőre kéne az a kellemes ~120k.
Am. meg az nem tetszik bennük, hogy drágák.
( Összehasonlításképp: ők 350 Ft/dollárral dolgoznak, míg Animelandék 280Ft/dollárral. Na most az egy átlagos 10 dolláros mangánál 700 Ft különbséget jelent. Azért szerintem nem mindegy, hogy mire költi az ember azt a pénzt. Azt meg még halkabban merem csak megjegyezni, hogy Bestsellersék ugyan nem kifejezetten animére szakosodtak, de ők 240 Ft/dollár áron dolgoznak. Tehát ha a Trilliánhoz hasonlítjuk őket, akkor egy mangát náluk 1100 Ft-tal olcsóbban tudsz megvenni. )
Magyarból van meg össz-vissz öt, vagy hat. Megszámolom...
Nyolc. OMG. Honnan van ennyi magyar nyelvű mangám? .__.
A magyar köteteket általában könyvesboltokban veszem meg.
Az angol köteteimet, amik megvannak (profilomon látni, hogy mik), azokat anime conokon vettem. A Fullmoon és FMA azokat ott "dúrtam", a Rosario-t azt előrendeltettem az Anime Land-al, ők pedig hozták nyáron nekem.