Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

(mivel csak magyar mangákat veszek)
Én a Faust regény antológiát gyári új állapotában 3000 Ft-ért vettem Prosperon (magyar bolt). Ugyanez a kötet AL-nél 4700 Ft.
A Prosperónál tényleg nagyon jók az árak.
Mangát és más úton reménytelennek tűnő, angol nyelvű, Japánról szóló könyvet is simán behoztak már nekem

Szóval tényleg jó bolt.
Pl én a Rightstuf-tól rendeltem a cuccomat ÉS! Házhoz szállították, rátették a limitált kiadású + borítót, és maga a szállítás és így fizettem kb. 4000 Ft-t. Azért így már megérte :]
Most itt példának azért:
Én a Faust regény antológiát gyári új állapotában 3000 Ft-ért vettem Prosperon (magyar bolt). Ugyanez a kötet AL-nél 4700 Ft.
Utoljára valamikor 2009 elején-közepén vásároltam náluk, akkor azért ilyen horror árak még nem voltak... Azt hiszem, 2800 HUF körül vettem valamit, de megesküdni már nem mernék rá.
Ennek a Bestsellers-izének meg utánanézek majd... Bár bele se merek gondolni, hogy milyen messze van az, amikor én újra mangát fogok venni... Először bőgőre kéne az a kellemes ~120k.

Am. meg az nem tetszik bennük, hogy drágák.
( Összehasonlításképp: ők 350 Ft/dollárral dolgoznak, míg Animelandék 280Ft/dollárral. Na most az egy átlagos 10 dolláros mangánál 700 Ft különbséget jelent. Azért szerintem nem mindegy, hogy mire költi az ember azt a pénzt. Azt meg még halkabban merem csak megjegyezni, hogy Bestsellersék ugyan nem kifejezetten animére szakosodtak, de ők 240 Ft/dollár áron dolgoznak. Tehát ha a Trilliánhoz hasonlítjuk őket, akkor egy mangát náluk 1100 Ft-tal olcsóbban tudsz megvenni.
)
Magyarból van meg össz-vissz öt, vagy hat. Megszámolom...
Nyolc. OMG. Honnan van ennyi magyar nyelvű mangám? .__.

A magyar köteteket általában könyvesboltokban veszem meg.
Az angol köteteimet, amik megvannak (profilomon látni, hogy mik), azokat anime conokon vettem. A Fullmoon és FMA azokat ott "dúrtam", a Rosario-t azt előrendeltettem az Anime Land-al, ők pedig hozták nyáron nekem.