Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
Kenshint én is veszem, de csak lassan, nem az övé a főprioritás. Narutóból kiábrándultam, a 3. kötet óta nem vettem egyet sem. DVD-ket nem veszek. A PSP után viszont bepótlom a zsebpénzemből a sok lemaradásomat pl. Kensinből, DNből, Bleachből.
Én amit tervezek megvenni:
Kenshin: 3. 4. és 5. kötete
Nana 3.
Hellsing 3.
Death Note 3.
Árnybíró 12.
(ezek persze akkor, ha kijönnek)
Death Note box, Bleach box
Kellene még pár dolog, pénz meg a falon :(
Kenshin: 3. 4. és 5. kötete
Meg kéne venni a Narutokat... egy darab nincs meg még belőlök
Nana 3.
Hellsing 3.
Death Note 3.
Árnybíró 12.
(ezek persze akkor, ha kijönnek)
Death Note box, Bleach box
Kellene még pár dolog, pénz meg a falon :(
MIANEVED?!
Én meg addig nem, amíg ki nem olvasom amik itthon vannak és amíg PSP-re gyűjtök. Persze karácsonykor azért kötelező lesz a Nana 3. és a Hellsing 3., hogyha kijönnek.
Én a Bookline + Bestsellers + Mangafan 3-at fizet 4-et vihet kombóra esküszöm.
Ne is mondd. Addíg nem rendelek semmit amíg ki nem jönnek az akciók és az új cuccok...
MIANEVED?!
Én a Bookline + Bestsellers + Mangafan 3-at fizet 4-et vihet kombóra esküszöm.
beküldve: 2008-11-06 20:59:34
(#285) Én még mindig bookline-t tartom legjobbnak és a CON-t, mivel csak nagyobb tételben (4-5+) szoktam mangákat vásárolni.
Brick and mortar könyvesboltokban már nem is tudom milyen régen vásároltam, sem az alexandrában sem máshol. Mert előre kilistázom, hogy mik kellenek és bosszant, ha egy valami nincs. akkor tui hagyom az egészet.
Miskolcon ami jó b&m bolt és minidg van hamar áru mindenből az a valhalla lenne, de az tök magánkézben van, szóval szinte semmi engedményt nem adnak (azért DvD-s AS-t ott veszem ) Ez a piac sajna.
Meg ott van még az xstation, de az lehet nem annyira kedvező, csak animevilágon nyertem még 10% engedményt, szóval nekem ott is jó (mellesleg ott vannak dvd-k is)
Idén decemberben, vagy jövőre januárban szándékozom kipróbálni Mangafan webboltot, főleg ha lesz valami kedvezmény az új cuccokra
Brick and mortar könyvesboltokban már nem is tudom milyen régen vásároltam, sem az alexandrában sem máshol. Mert előre kilistázom, hogy mik kellenek és bosszant, ha egy valami nincs. akkor tui hagyom az egészet.
Miskolcon ami jó b&m bolt és minidg van hamar áru mindenből az a valhalla lenne, de az tök magánkézben van, szóval szinte semmi engedményt nem adnak (azért DvD-s AS-t ott veszem ) Ez a piac sajna.
Meg ott van még az xstation, de az lehet nem annyira kedvező, csak animevilágon nyertem még 10% engedményt, szóval nekem ott is jó (mellesleg ott vannak dvd-k is)
Idén decemberben, vagy jövőre januárban szándékozom kipróbálni Mangafan webboltot, főleg ha lesz valami kedvezmény az új cuccokra
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-06 20:02:01
(#284) Én Mangafanál rendelek és Alexandra könyves bolt(egerpláza)
576(egerpláza)
576(egerpláza)
Enyi lene
beküldve: 2008-10-13 09:25:43
(#283) Számomra Alexandra online a legjobb...
Csak 550 a postaköltség és még így is spórolok ha több mangát rendelek egyszerre
Csak 550 a postaköltség és még így is spórolok ha több mangát rendelek egyszerre
MIANEVED?!
Ehh, egész Győrben nincs ,,nemdvd-s" animestar...
Egyszerűen nem tudják az újságosok, hogy úgy is lehet árusítani? Vagy nemtudom. Mindenesetre van már egy tök fölös jdramám emiatt, a Black Jack végül megérte.
Egyszerűen nem tudják az újságosok, hogy úgy is lehet árusítani? Vagy nemtudom. Mindenesetre van már egy tök fölös jdramám emiatt, a Black Jack végül megérte.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Valhalla Páholyban voltál már? (Arany Corvin üzlezház földszint, 21-es helység, kívülről lehet bemenni) Jó kis bolt és még az eladó is jófej. Bár mi a bnőimmel mindig beégetjük magunkat előtte de ez egyéni soc. probl. Eddig én mindent megtaláltam a csávónál amit kerestem.
Valóban jó hely és tényleg naprakészen vanna mangáik. Bár én csak DvD-s animestart szoktam ott megvenni, mangákat általában 5-8 at veszek egyszerre, azt meg netről vagy conról érdemesebb.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 20:23:13
bárhonnan ahol találok: Alexandra Líra Libri Cora Mangafan (vagy a camping melletti bolt olaszban)
jó neked....itt miskolcon csak az aktuális divatvackok vannak, vagyis lovenovelek minden mennyiségben
Valhalla Páholyban voltál már? (Arany Corvin üzlezház földszint, 21-es helység, kívülről lehet bemenni) Jó kis bolt és még az eladó is jófej. Bár mi a bnőimmel mindig beégetjük magunkat előtte de ez egyéni soc. probl. Eddig én mindent megtaláltam a csávónál amit kerestem. Szerintem az összes eddig magyarul megjelent mangát lehet nála kapni. És még néhány angol példányt is láttam nála. A mangáspolcot nem lehet eltéveszteni bemész és balra.
Érdemes a magyar mangákat itt venni mert van törzsvásárlói kedvezmény. 10%. De ehhez fél évente 12ezer ft-t kell elköltened a boltban.
Ha sokat jársz akkor még a könyvek/mangák érkezéséről is kaphatsz plusz infót. Pl. Mi múltkor vettük meg az Angyalok Menedéke 2-t és a tag mondta, hogy másnap jön a 3. része.
Szóval én ott vásárolok ajánlom minden miskolcinak.:)
Még azt szeretném megkérdezni hogy a bestsellersnél irták hogy a rendeléshez meg kell adni a könyv ISBN számát. Mi az?
Az ISBN szám az International Serial Book Number, magyarul nemzetközi szabványos azonosító szám.
Furán fog hangzani, de úgy tudod a legkönyebben megtalálni,ha felmész a British library honlapjára és a cím alapján keresel, a katalógusban fenn van az ISBN, minden köteté külön.
pl: [Link]
Mint könyvtáros hallgató mondom
beküldve: 2008-10-10 23:23:26
(#278) Alexandra könyvkiadó, Animecon.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Mióta a legutóbbi Mondóban feljogosítottak erre, azóta lopom.
legbrutálisabb, következő órára ne is készülj, felmentelek a felelés alól
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-10 22:16:04
(#276) Mióta a legutóbbi Mondóban feljogosítottak erre, azóta lopom.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.