Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2009-10-19 17:13:26
(#351) comicsinvest.hu
Ajánlom mindenkinek eddig ezt találtam a legolcsóbbnak.
Üdv mindenkinek!!!!!!!!!
Ajánlom mindenkinek eddig ezt találtam a legolcsóbbnak.
Üdv mindenkinek!!!!!!!!!
beküldve: 2009-10-18 22:06:28
(#350) Megnyílt a Komikon képregénybolt a VII. Wesselényi utca 12-ben, a Holdfény Fantasy alsó szintjén. A teljes magyar manga-választék hétfőtől kapható (beleértve a MondoCon-os újdonságokat). Már most van néhány angol nyelvű antikvár mangánk, és a héten lesz még több is.
A Komikon egyben a Fumax, a Képes Kiadó, a Nero Blanco Comix, a Roham és a Vad Virágok Könyvműhely mintaboltja, ezeknek a kiadóknak a képregényeire 20 százalékos a kedvezmény. Más kiadók - köztük a MangaFan - kiadványaira 10 százalék engedményt adunk. Nyitva tartás: H-Cs 12-18, P 12-19, Szo 9-13.
A Komikon egyben a Fumax, a Képes Kiadó, a Nero Blanco Comix, a Roham és a Vad Virágok Könyvműhely mintaboltja, ezeknek a kiadóknak a képregényeire 20 százalékos a kedvezmény. Más kiadók - köztük a MangaFan - kiadványaira 10 százalék engedményt adunk. Nyitva tartás: H-Cs 12-18, P 12-19, Szo 9-13.
Szegeden sehol sem fogsz találni Bleach mangát. Csak a magyarul is megjelent köteteket a könyevesboltokban.
Pestről vagy külföldről kell berendelned.
Hiába, a tanyasi világba nem gyütt még e a kultúráció. Várnunk köll.
Pestről vagy külföldről kell berendelned.
Hiába, a tanyasi világba nem gyütt még e a kultúráció. Várnunk köll.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-10-06 22:09:39
(#347) beküldve: 2009-08-28 13:24:13
(#320) Lawliete igazi humorember XD
én...hát az összes mangámat a Mangafantól szereztem be.
Gaboo: pláne hogy nem havonta adják ki a mangákat.
óóó te kis cseles
én...hát az összes mangámat a Mangafantól szereztem be.
jah azt a hatot...XD
Gaboo: pláne hogy nem havonta adják ki a mangákat.
óóó te kis cseles
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-28 13:25:06
beküldve: 2009-08-27 20:56:40
(#314) beküldve: 2009-08-27 20:49:50
(#312) beküldve: 2009-08-27 20:22:53
(#310) Én a mangafan kiadásait itt veszem a 3-at fizetsz, 4-et vihetsz miatt, viszont a többi mangát mindig máshonnan. Ahol a leghamarabb megjelenik - ez az én elvem xD
Pl. legutóbb az Alexandrától rendeltem 2 kötetet, mert a többi online bolt még nem árulta a keresett manhwákat.
Pl. legutóbb az Alexandrától rendeltem 2 kötetet, mert a többi online bolt még nem árulta a keresett manhwákat.
Szerk: _gabi 2009-08-27 20:54:36
beküldve: 2009-08-27 20:21:01
(#309) Eddig Alexandrából vettem, de a 3at fizetsz 4et vihetsz dolog megfogott a webbolton
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-08-27 20:15:47
(#308) Én mindig Alexandráról rendelek /net/ !!!
És hogy őszínte legyek megvagyok elégedve !!!! :P
És hogy őszínte legyek megvagyok elégedve !!!! :P
Nekem van.
Nem kell diáki hozzá. A lényeg, ha vásárolsz valamit, odaadod, és ráraknak annyi pontot, amennyi pénzt ott elköltöttél (vagy legalábbis raknak rá pontot xD), és ha elérsz egy bizonyos összeget a kártyádon, akkor kapsz kedvezményt: 5%, 7% és 10% - talán így van.
+ha van kártyád és neten rendelsz + 5% kedvezmény.
Nekem például most így van: 10% kedvezményem van, és általában neten kérem, és bemegyek érte az üzletbe, így +5%, szóval 15%-kal olcsóbban veszek mindent.
Szerk: _gabi 2009-08-27 19:53:34
beküldve: 2009-08-12 15:09:04
(#306) Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Kinek van a Libriben törzsvásárlói kártyája?
Azért kérdezem, mert az a valaki talán tud nekem választ adni, hogy hogyan is számolják ott a kedvezményeket? Elolvastam a honlapon leírtakat, de akkor sem túl világos.
2 napja bementem a Keleti közelében lévő Libribe, megvettem a Lángoló Hold 1-et. Kérdezte a pasi, hogy van-e törzsvásárlói kártyám? Mondom: nincs. Erre berakott egy igénylő lapot a szatyorba, mondta, hogy ha akarok kártyát, akkor töltsem ki. Hazajöttem, szépen kitöltöttem a papirost, elolvasgattam a honlapon a tudnivalókat, és azt a következtetést vontam le, hogy ha csak sima papír kártyám van, akkor minden 15 ezer forint levásárlása után kapok vmennyi kedvezményt. Ok, látom, hogy van más lehetőség is, pl. az 1. kategória, ahol még de jó, van diákkedvezmény is, szóval befizetek 490 Ft-ot, és akkor 5% kedvezmény jár minden vásárlás után. Na most én ma elmentem egy másik Libribe (Rákóczi út, a Kaiser's melletti üzlet), megvettem a Nyári esőt. Odamegyek a pénztárosnőhöz, odaadom neki az igénylőlapot, erre bambán rámnéz, hogy nekem ehhez nem adtak kártyát? Mondom nem, ezzel igényelem a kártyát. XD Akkor leesett neki. Mondom, hogy van diákom is. Erre közli, hogy az itt nem érvényes... És kaptam tőle egy papír kártyát.
Na most akkor ez hogy is van? Hogy a csudába tudok én olyan diákkedvezményes kártyát igényelni, ami 5%-os kedvezményt ad a vásárlások után?
Vagy ha valamit rosszu értettem, akkor magyarázza el valaki légyszíves! :)
Lenne egy kérdésem: Kinek van a Libriben törzsvásárlói kártyája?
Azért kérdezem, mert az a valaki talán tud nekem választ adni, hogy hogyan is számolják ott a kedvezményeket? Elolvastam a honlapon leírtakat, de akkor sem túl világos.
2 napja bementem a Keleti közelében lévő Libribe, megvettem a Lángoló Hold 1-et. Kérdezte a pasi, hogy van-e törzsvásárlói kártyám? Mondom: nincs. Erre berakott egy igénylő lapot a szatyorba, mondta, hogy ha akarok kártyát, akkor töltsem ki. Hazajöttem, szépen kitöltöttem a papirost, elolvasgattam a honlapon a tudnivalókat, és azt a következtetést vontam le, hogy ha csak sima papír kártyám van, akkor minden 15 ezer forint levásárlása után kapok vmennyi kedvezményt. Ok, látom, hogy van más lehetőség is, pl. az 1. kategória, ahol még de jó, van diákkedvezmény is, szóval befizetek 490 Ft-ot, és akkor 5% kedvezmény jár minden vásárlás után. Na most én ma elmentem egy másik Libribe (Rákóczi út, a Kaiser's melletti üzlet), megvettem a Nyári esőt. Odamegyek a pénztárosnőhöz, odaadom neki az igénylőlapot, erre bambán rámnéz, hogy nekem ehhez nem adtak kártyát? Mondom nem, ezzel igényelem a kártyát. XD Akkor leesett neki. Mondom, hogy van diákom is. Erre közli, hogy az itt nem érvényes... És kaptam tőle egy papír kártyát.
Na most akkor ez hogy is van? Hogy a csudába tudok én olyan diákkedvezményes kártyát igényelni, ami 5%-os kedvezményt ad a vásárlások után?
Vagy ha valamit rosszu értettem, akkor magyarázza el valaki légyszíves! :)
Szerk: Szederinda 2009-08-12 15:42:05