Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2009-06-10 00:11:48
(#305) Mondjuk a "valamelyik Alexandrába" kifejezés jelen esetben 2 db boltot takar. Nálunk van még Lyra is (vagy hogyan is hívják már, annyiszor változott a neve...), ott is találni párat, ha régebbi kiadásokat keresek, akkor főleg.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-09 23:41:22
(#304) Nokérem...érdekes,mert én is megyeszékhelyen lakok,mégis összvissz egy szem könyvesbolt van,ahol akármelyik magyar kiadású mangát be tudom szerezni,ez pedig az Alexandra. Van Libri is,de ott vmi keservesen gyenge a kínálat. Úgyhogy tényleg marad az Al.(ráadásul ott még kedvezményt is kapok^^...habár már a Libriben is,de a Libriben egyedül az a jó,hogy neten is tudok rendelni,ott is kapok 10% kedvezményt,ráadásul a könyvesboltban ingyen át lehet venni...) Természetesen Mangafan-ról én is rendeltem már,a 2 db külföldi mangám pedig con-ról van.
A nyáron viszont tervezem,h egy napra fölmegyek Pestre,és benézek egy-két animés boltba szétnézni...^^
A nyáron viszont tervezem,h egy napra fölmegyek Pestre,és benézek egy-két animés boltba szétnézni...^^
beküldve: 2009-06-06 00:45:48
(#303) Én conon (rendezvényen magyarul xD) idegen nyelvű mangát veszek csak, ha egyáltalán veszek. Egy megyeszékhelyen igen könnyű dolgom van, mert csak elugrok valamelyik Alexandrába vagy a Sárkánytűzbe, és máris birtokba vehetem azt a magyarul kiadott mangát, amelyiket csak akarom. (Na ha még pénzem is lenne rá, hogy ezt rendszeresen megtehessem, akkor lenne csak igazán jó. XD) De idén pl. már másodszorra használtam ki a Mangafan webbolt akcióját.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Szerk: Naru-chan 2009-06-06 00:45:58
beküldve: 2009-05-20 16:00:49
(#302) Alaposan átgondolva arra jutottam, hogy jó ideje csak a rendezvényeken vásárolok (ha már egyszer akkorra időzítik a legtöbb új megjelenést).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-20 10:46:13
(#300) Valaki tudna segíteni? Nem tudom honnan szerezhetnék Elfen Lied mangákat. már egy csomó helyen kerestem, de sehol nem találtam. Nagyon mekköszönném az illető segítségét.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-05-19 21:57:47
(#299) Animeconon szoktam vásárni^^
A Magányos Csillag is onnan van^^ + a Trigun 1 kötete
A Magányos Csillag is onnan van^^ + a Trigun 1 kötete
Ha szerencsétlen vagy, akkor szükséged van valakire aki nálad is szerencsétlenebb...
beküldve: 2009-05-19 21:45:20
(#298) beküldve: 2008-11-30 12:54:56
(#297) beküldve: 2008-11-28 18:52:58
(#296) Én a libri-ben szoktam beszerezni a mangákat.
Jó kis megbízható hely, és nagyon sok manga található ott.
A libri a Mammutban található!
Jó kis megbízható hely, és nagyon sok manga található ott.
A libri a Mammutban található!
beküldve: 2008-11-21 22:00:36
(#295) Helló! Tudna valaki segíteni? Van egy Rémmetró 1. mangám, amin szeretnék túladni, de nem akarom eladni,
mert ugye elég jó áron hozzá lehet jutni bármelyik könyvesboltban, ezért inkább elcserélném. Ha van valaki,
aki hasonló gondokkal küszködik egy Hellsing 2. manga esetén, írjon! :) fiszi@citromail.hu
Kajafolt nem akadály!
mert ugye elég jó áron hozzá lehet jutni bármelyik könyvesboltban, ezért inkább elcserélném. Ha van valaki,
aki hasonló gondokkal küszködik egy Hellsing 2. manga esetén, írjon! :) fiszi@citromail.hu
Kajafolt nem akadály!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2008-11-08 21:52:32
(#294) A Naruto-bol kiábrándulós rész után az jutott eszembe, hogy Bleach jobb is, aztán eltöprengtem, ez lett a vége:
[...]
[...]
Halál oka: röhögőgörcs általi fulladás, és az emiatt fellépő agyi oxigénszint elégtelensége.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-06 22:27:10
(#292) A Naruto-bol kiábrándulós rész után az jutott eszembe, hogy Bleach jobb is, aztán eltöprengtem, ez lett a vége:
"Zuhogó esőben sőtétedős februári délután az Arkham (khm-Cthulhu) szanatórium kovácsolt vaskapuja előtt, a szanatóriumi parkban egy embert zubbonyban kísér két másik, előttük egy kabátos fickó lépdel, orvos féle lehet.
-Nee! Hová visznek?! Eresszenek!
-Sajnáljuk egy kis időre muszáj elzárnunk, magának és a családjának is így lesz a legjobb!
-De hát miééééért!? Magyarázatot követelek!
-Nos tudja az utóbbi időben az elméje teljesen megzavarodott.... ön...szóval uram egy kicsit pihennie kéne, ráfér önre a pihenés.
-Ez nem magyarázat, parancsolom, hogy mondja el, mi a bajom! A diagnózist akaroooom!
-Nézze, kérem válaszoljon őszintén...Bleach vagy Naruto?
-Maga viccel!? Megőrült! Hiszen ez pofon egyszerű, hát persze hogy... a... a harc miatt... a történet a szereplők... URAMISTENEM, hát mégis igaz! Megtébolyodtam, nem tudom már mi valóság és mi álom, hogy hol húzódik a bomlott elmém és a józan eszem maradványainak határa! Kérem azonnal láncoljanak egy nehéz ágyhogy!!! Érti!? Amit mondoook! Hé! Érti ön, amit mondok?
-Tisztán és világosan. Ha most megbocsájt, egy kis szúrást fog érezni tarkóban.
-De várjo...n a csalá... a na.. blea... mang..."
"Zuhogó esőben sőtétedős februári délután az Arkham (khm-Cthulhu) szanatórium kovácsolt vaskapuja előtt, a szanatóriumi parkban egy embert zubbonyban kísér két másik, előttük egy kabátos fickó lépdel, orvos féle lehet.
-Nee! Hová visznek?! Eresszenek!
-Sajnáljuk egy kis időre muszáj elzárnunk, magának és a családjának is így lesz a legjobb!
-De hát miééééért!? Magyarázatot követelek!
-Nos tudja az utóbbi időben az elméje teljesen megzavarodott.... ön...szóval uram egy kicsit pihennie kéne, ráfér önre a pihenés.
-Ez nem magyarázat, parancsolom, hogy mondja el, mi a bajom! A diagnózist akaroooom!
-Nézze, kérem válaszoljon őszintén...Bleach vagy Naruto?
-Maga viccel!? Megőrült! Hiszen ez pofon egyszerű, hát persze hogy... a... a harc miatt... a történet a szereplők... URAMISTENEM, hát mégis igaz! Megtébolyodtam, nem tudom már mi valóság és mi álom, hogy hol húzódik a bomlott elmém és a józan eszem maradványainak határa! Kérem azonnal láncoljanak egy nehéz ágyhogy!!! Érti!? Amit mondoook! Hé! Érti ön, amit mondok?
-Tisztán és világosan. Ha most megbocsájt, egy kis szúrást fog érezni tarkóban.
-De várjo...n a csalá... a na.. blea... mang..."
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-06 22:28:57
Értem.
Én szeretem a DVD-ket, az InuYashát mamám nézi =DDDD nagyon szereti! =D
Bleach és DN is polcon lesz ez 100%.
Én szeretem a DVD-ket, az InuYashát mamám nézi =DDDD nagyon szereti! =D
Bleach és DN is polcon lesz ez 100%.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-06 22:15:32