Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
Emberek, a jó örek bestsellersről megfeledkeztetek!! Egy Vampire knight 1800Ft... nekem az összes onnan van. Csak 4 hét...
[Link]
[Link]
vagy BookLine-ról 1600-ért alig 2 hét alatt ;)
Nem mindenki lakik a fővárosban. Nagykanizsán meg nem sokra megyek a jó öreg Bestsellersel...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-17 10:44:33
(#243) Emberek, a jó örek bestsellersről megfeledkeztetek!! Egy Vampire knight 1800Ft... nekem az összes onnan van. Csak 4 hét...
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-08-16 22:32:59
(#242) yuki-hime: Az a bibi, hogy bár be tudnám máshonnan szerezni ezeket a mangákat, az csak drágábban sikerülhet... ez lévén hogy csóringer vok elég jó kis indok
A másik indok mellettük hogy annak ellére hogy elég hiányos a készletük, mégis egy rakat mangát lehet náluk fellelni, és olyan jó érzés mangákat berendelni! Majdnem olyan jó mintha simán a polcról szedném le őket
Mariko: Poén... hasonló velem is megszokott történni, csupán velem nem közlik a dolgot, simán kiveszik a kínálatból mangát... Mondom, engem nem bírnak... valami csúnyát csinálhattam...
Nah azért még párszor bepróbálkozok náluk, de ha lesz még 5 egymásutáni sikertelen rendelésem arénázok nekik egy csöppet!
A másik indok mellettük hogy annak ellére hogy elég hiányos a készletük, mégis egy rakat mangát lehet náluk fellelni, és olyan jó érzés mangákat berendelni! Majdnem olyan jó mintha simán a polcról szedném le őket
Mariko: Poén... hasonló velem is megszokott történni, csupán velem nem közlik a dolgot, simán kiveszik a kínálatból mangát... Mondom, engem nem bírnak... valami csúnyát csinálhattam...
Nah azért még párszor bepróbálkozok náluk, de ha lesz még 5 egymásutáni sikertelen rendelésem arénázok nekik egy csöppet!
Attól csak mégjobban megszeretnek majd xP
lumana.wordpress.com
Így már én is jártam, de a legjobb az volt, amikor előjegyeztem egy mangát, majd pár hétre rá kaptam egy e-mailt tőlük, amiben közölték, hogy az adott könyv már nincs az árukészelükben.
Atyaég
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-16 21:19:00
(#240) Najó, most kicsit kiakadtam a Bookline-ra. Most rendeltem meg tőlük 3xrra a Vampire Knight 4. kötetét, és mind3x azt mondták, persze a 2 hetes várakoztatás után, hogy a könyv nincs raktáron Persze a hrdetések között továbbra is ott van a manga.
Mással is történt ilyesmi? Vagy csak én vok enniyre piszkosul szerencsétlen?
Amúgy ez már sorozatban az 5. sikertelen rendelésem, szal nem csak a Vampire Knighttal van a bibi... lehet h nem szeret a bolt engem?
Amúgy ez már sorozatban az 5. sikertelen rendelésem, szal nem csak a Vampire Knighttal van a bibi... lehet h nem szeret a bolt engem?
Így már én is jártam, de a legjobb az volt, amikor előjegyeztem egy mangát, majd pár hétre rá kaptam egy e-mailt tőlük, amiben közölték, hogy az adott könyv már nincs az árukészeltükben. De hát soha nem is volt benne!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-16 21:20:18
beküldve: 2008-08-16 21:14:19
(#239) én általában a helyi valhalla páholyból mert csak ebben a boltban kapni, de lehet h a rendelést is kipróbálom majd
miskolci egyetemista
Nah, az idegen nyelvű könyveknél előfordul, hogy nem tudják teljesíteni a rendelést. Volt olyan, hogy a kínálatból is kikerült az adott könyv, amit meg akartam rendelni, de volt olyan is hogy másodszorra is megpróbáltam és két nap múlva ott volt a cucc. Azért a nagy része nálam rendben volt.
Ha már 5x-re sem sikerült, próbáld meg máshonnan beszerezni a könyveket. Szerencsére elég sok alternatíva van manapság.
Lehet hogy véletlenül szidalmaztad a szüleik foglalkozásást rendelés közben
,,Hülye postások" vagy ilyesmi
,,Hülye postások" vagy ilyesmi
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-16 20:44:51
(#236) Najó, most kicsit kiakadtam a Bookline-ra. Most rendeltem meg tőlük 3xrra a Vampire Knight 4. kötetét, és mind3x azt mondták, persze a 2 hetes várakoztatás után, hogy a könyv nincs raktáron Persze a hrdetések között továbbra is ott van a manga.
lumana.wordpress.com
Mondanál egy példát, hogy X darab kötetnél mennyibe kerül a posta? Ha én ezt már korábban tudom...
fú nem tudom mennyi lesz de nekem megfogja érni...
5 kötetért
Annyinál már simán megéri.
Amúgy meg hamarosan költözök pest közelébe és nem lesz gond az átvétel.
Nem mondod? Ismered az ottaniakat, vagy csak megkérted őket?
Elég zűrös lenne ha bemennék érte mivel debreceni vagyok így megkértem őket.
Mondták, hogy utánvételben elküldik de nem vállalnak felelősséget ha megrongálódik szállítás közben.
Akkor valamikor ennek utána kéne járnom.Valamikor....
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-15 09:10:55
Mondanál egy példát, hogy X darab kötetnél mennyibe kerül a posta? Ha én ezt már korábban tudom...
fú nem tudom mennyi lesz de nekem megfogja érni...
5 kötetért
Szerk: Kál 2008-08-15 06:31:03
Nem éri meg utánvétellel venni. Én egyszer 2 zsebkönyvet (kb az élni és az árnybíró 8 közt van vastagságban) vettem utánvéttel, a küldés költsége 1500 volt.
Ha rám hallgattok megbeszélitek velük, és elkülditek rózsaszín csekkel előre a pénzt, így nekik csak fel kell adni.
Ha rám hallgattok megbeszélitek velük, és elkülditek rózsaszín csekkel előre a pénzt, így nekik csak fel kell adni.
Az nagyon sok. LEgalább 3-4 kötet kell, hogy megérje. Akkor már inkább marad a "ha majd megyek, rendelek" módszer. Mint pl most hóvégén.