![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2008-08-01 14:49:24
(#200) Ugye az Eduárdban már nincs ilyen 25 százalékos akció?
Tudtok boltot, ahol van valami hasonló? *fukar*
Tudtok boltot, ahol van valami hasonló? *fukar*
Laissez faire, laissez passer.
THX!!!
Akkor megvárom az Árnybíró 11-et és megyek nagybevásárlásra.
Akkor megvárom az Árnybíró 11-et és megyek nagybevásárlásra.
![](/var/images/emotions/16.png)
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Sárkánytűzben ... lehet most kapni Mangafan kiadványokat?
Készletfeltöltés volt és most a teljes Mangafan kínálatot lehet kapni
beküldve: 2008-08-01 11:30:55
(#197) Sárkánytűzben i.e. 14-ben voltam utoljára, lehet most ott kapni Mangafan kiadványokat, vagy még mindig fasírtban vannak?
![](/var/images/emotions/13.png)
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-01 10:44:44
(#196) Eclai14: internetről be lehet szerezni könnyedén. 8600 Ft-ért meg tudod veni az egész sorozatot, kiszállítással. [Link] A nyelvet nem kötötted ki.
![](/var/images/emotions/19.png)
Honnan lehet beszerezni a Bleach Mangát?
hát én csak kevésbé törvényes utat tudok mondani..."Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-07-29 10:55:28
(#194) beküldve: 2008-07-25 20:47:02
(#193) Én Kecskeméten élek ahol van 1 Malom Center viszonylag pláza és ott van alexandra és ott megveszem a napi betevőt,
de ha elfogy az alexandrában a jó mangák, akkor jön az 576.
De ha nemtalálom seholse akkor jöhet az utolsó megoldás, a mangafan.(így járok most a death note-al)
de ha elfogy az alexandrában a jó mangák, akkor jön az 576.
De ha nemtalálom seholse akkor jöhet az utolsó megoldás, a mangafan.(így járok most a death note-al)
![](/var/images/emotions/14.png)
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Szerk: 漫画 Smiley 2008-07-25 21:15:20
Miért lenne olcsóbb?
Pont ugyanannyiba kerülnek a webboltban a kötetek mintha boltban vennéd, és ha rendelsz legalább két kötetet, akkor még postaköltség sincs.
![](/var/images/emotions/13.png)
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-19 17:20:54
(#191) 576 kbyte,Libri
a webboltból még sose rendeltem,mert olcsóbb ha boltba veszem^^
a webboltból még sose rendeltem,mert olcsóbb ha boltba veszem^^
![](/var/images/emotions/04.png)
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-06 20:13:13
(#190) Én a Mangafanos kiadványokat általában innen a webboltból szoktam beszerezni. A többit meg főleg a közeli Alexandrából.
Angol nyelvűeket leginkább az Animebolttól rendelem. Tudom drága, de kényelmes és nekem még nem volt panaszon rájuk.
Angol nyelvűeket leginkább az Animebolttól rendelem. Tudom drága, de kényelmes és nekem még nem volt panaszon rájuk.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Általában innen a Webboltból, vagy Libri egyik kis "melléküzletében" (Solymár, Auchan), de kipróbáltam a Bookline-t, és ők is nagyon jók.
köszi
Tényleg nem a tiedére írtam Ichigo. (Meg ha megnéznéd a Webboltot akkor észrevennéd, hogy itt nincs Bleach.)
Általában innen a Webboltból, vagy Libri egyik kis "melléküzletében" (Solymár, Auchan), de kipróbáltam a Bookline-t, és ők is nagyon jók.
köszi
Ezt nem a tiédre írta válaszul
![](/var/images/emotions/04.png)
köszi
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-06-25 20:47:54
(#186) Általában innen a Webboltból, vagy Libri egyik kis "melléküzletében" (Solymár, Auchan), de kipróbáltam a Bookline-t, és ők is nagyon jók.