Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
Naruto fadobozos 1-27-ig gyüjtemény... ...54 ezres
Ez rendkívül barátinak hangzik.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szervusztok!
Érdekelne, hogy az országban lehet-e máshol, olcsóbban kapni a Naruto fadobozos 1-27-ig gyüjteményt?
Vagy esetleg külföldről postaköltséggel, vámmal olcsóbban beszerezhető-e mint az AnimeStars 54 ezres kínálata?
Érdekelne, hogy az országban lehet-e máshol, olcsóbban kapni a Naruto fadobozos 1-27-ig gyüjteményt?
Vagy esetleg külföldről postaköltséggel, vámmal olcsóbban beszerezhető-e mint az AnimeStars 54 ezres kínálata?
szerintem az AS ajánlata eléggé korrekt. 27x2000Ft, pedig külföldi mangák drágábbak 2k-nál + fadoboz.
beküldve: 2008-06-01 17:08:40
(#153) Szervusztok!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-05-31 20:48:04
(#152) Alexandrának eléggé nagy mangakészlete van, de ma voltam Libriben és nagy meglepetésem ott rengeteg manga és képregény volt! Ja, ez a Mammutban lévő nagy Libri volt.
beküldve: 2008-05-31 16:23:03
(#151) Innen a webboltból fogok már rendelni,
de amúgy meg Trillian, ha épp pesten járok.
de amúgy meg Trillian, ha épp pesten járok.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-31 16:20:31
(#150) beküldve: 2008-05-31 14:36:12
(#149) Alexandra.......
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." - Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-05-31 13:33:32
(#147) sziasztok van nagyon sok árnybíró könyvem,nem tudjátok hol lehetne eladni???esetleg
beküldve: 2008-05-11 08:20:43
(#146) Érdekes, én amikor a Battle Royale-t rendeltem Alexandrából 2300 Ft-ért, a postaköltség csak 550 Ft volt.
Ha esetleg egy kicsit többet is rá tudsz szánni a dologra, akkor itt egy nagyon jó oldal...
Angol nyelvű, és ha átszámítjátok, akk lehet látni, h kb. olyan árfekvésben vannak a cuccok, mint itthon (na jó, a postaktg. több)...
De az oldal naon jó és megbízható...
[Link]
Angol nyelvű, és ha átszámítjátok, akk lehet látni, h kb. olyan árfekvésben vannak a cuccok, mint itthon (na jó, a postaktg. több)...
[Link]
Jó oldal, óriási a választék, sok postaköltség, gyors kiszállítás, angol mangák, nalig tudok angolul.
Chika: látom, jó nagy bevásárlásnak nézel elébe.
Hehh... na igen... majd megint jön a fényevés... amg... nem oan sok ám a postaktg... számítsd át... kb. 2300 Ft... itthon egy sima alexandránál vagy xpress.hu-nál is 1200 pénz...
és a mangák a JM-nél olcsók... ^^
És hajrá!!! Lehet tanulni angolul gőzerővel... most már van miért!!! lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ha esetleg egy kicsit többet is rá tudsz szánni a dologra, akkor itt egy nagyon jó oldal...
[Link]
[Link]
Jó oldal, óriási a választék, sok postaköltség, gyors kiszállítás, angol mangák, nalig tudok angolul.
Chika: látom, jó nagy bevásárlásnak nézel elébe.
A cég amerikai... a múltkor a tesóm occ-s cuccokkat rendelt az amcsiktól, és a futár kb. 10-14 napon belül jött hozzá... szal... sztem itt is kb. ennyi lehet az átfutási idő... korrekt...
Nagyon korrekt!
amazon.com-on duplaennyiért 32 nap alatt
Mondjuk én most összeírtam 6000Ft értékben mangákat, amiket Booklineról veszek, Mangafantól Élnit, Nanát és Kenshint, szóval majd csak később rendelek onnan.
A postázás nem tudod, hogy mennyibe kerül? Mert én nem találtam meg...
Már megtaláltam. Csak akkor érné meg, ha minimum 3-4 mangát vennék egyszerre. Ha összegyűlik ennyi pénzem, tuti innen rendelek.
Amúgy kb. mennyi idő alatt szállítják ki?
A cég amerikai... a múltkor a tesóm occ-s cuccokkat rendelt az amcsiktól, és a futár kb. 10-14 napon belül jött hozzá... szal... sztem itt is kb. ennyi lehet az átfutási idő... korrekt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
[Link]
[Link]
Nagyon olcsó hely!
Egy Bleach kötet átszámítva 1100 forint!
A postázás nem tudod, hogy mennyibe kerül? Mert én nem találtam meg...
Megnéztem, a postaköltség 11$ (vagyis kb. 2300 Ft) szerintem ha többet rendelsz, akk megéri (csak az összehasonlítás kedvéért... itthon az alexandra vagy az xpress postaktg-e 1200 Ft...)
Amg... szerintem is naon jó az oldal... már össze is írtam kb. 70.000 Ft értékű cuccot, amit majd lassacskán meg is rendelek... ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3