Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
Pedig egyértelműen ki van írva, hogy milyen nyelvű...
Én mondjuk olyanokat rendelek németül, amit nem adtak ki amcisiban/UK-ban.
Én mondjuk olyanokat rendelek németül, amit nem adtak ki amcisiban/UK-ban.
Nem baj az, így is már kinéztem egy csomó könyvet... Német / angol vegyesen. Ez eddig a legolcsóbb hely, amiről tudok. Ami meg hiányzik, azt a szokásos forrásból szerzem be, és kész.
Engem picit lelombozott, hogy németet rendeltem
Na mindegy, nem olyan nehéz a nyelvezete a mangának, alapszintű tudással és egy szótárral szerintem el fogom tudni olvasni.
Nem baj az, így is már kinéztem egy csomó könyvet... Német / angol vegyesen. Ez eddig a legolcsóbb hely, amiről tudok. Ami meg hiányzik, azt a szokásos forrásból szerzem be, és kész.
Kösz hogy szóltál, már lesem is a bookline-t...
Csak egy problémám van vele, hogy egy adott sorozatból csak néhány rész lelhető fel. Pl. Bleachből a 3,5,11,12,22,23.
beküldve: 2008-04-27 11:46:19
(#105) Én az Europarkban a Líra és Lantban vettem régen, ott vannak Mangattackos és Mangafanos mangák.
Aztán áttértem a Booklinehoz, mert ott van kedvezmény.
Aztán Conon vettem Trillianosoktól, majd Trillianban is fogok vásárolni (csak külföldi mangákat).
Tegnap nézelődtem Booklineon, mert adtak nekem áprilisi kedvezményt és láttam, hogy nagyon sok külföldi mangájuk van, 2000 forint alatt. Megrendeltem a Hikaru no Go 2. kötetét és ma nagyon nagy trauma ért: megnéztem a rendelésem és rájöttem, hogy a manga amit rendeltem nem angol, hanem német!
Mondjuk tudok németül is, de azért angolul jobb lett volna.
Aztán áttértem a Booklinehoz, mert ott van kedvezmény.
Aztán Conon vettem Trillianosoktól, majd Trillianban is fogok vásárolni (csak külföldi mangákat).
Tegnap nézelődtem Booklineon, mert adtak nekem áprilisi kedvezményt és láttam, hogy nagyon sok külföldi mangájuk van, 2000 forint alatt. Megrendeltem a Hikaru no Go 2. kötetét és ma nagyon nagy trauma ért: megnéztem a rendelésem és rájöttem, hogy a manga amit rendeltem nem angol, hanem német!
Mondjuk tudok németül is, de azért angolul jobb lett volna.
beküldve: 2008-01-14 17:56:09
(#104) én is onnan szoktam vay a lurdiba mek ...
esetleg van még egy aTrillian manga-anime bolt
Szia! Az hol van? NAon ritkán szoktam anime/manga boltokat látni. És senki sincs aki tudná hol vannak ilyenek. Tudsz párat? [/QUOTE]
A Lurdy sajna már bezárt... a trillian vagy a holdfényteam jó még (a trillian a Rákóczi-centerben van, a Blahánál, a holdfényteam pedig a WestEnd-ben)
De jó még a neten a www.animebolt.hu is...
Ha pedig nincs pénzed, akkor ajánlom, hogy töltsd le őket innen:
www.manga.hu (itt magyarul vannak) vagy www.anime-eden.com (itt angol nyelven találod meg)
Jó böngészést!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
én is onnan szoktam vay a lurdiba mek ...
esetleg van még egy aTrillian manga-anime bolt [/QUOTE]
Szia! Az hol van? NAon ritkán szoktam anime/manga boltokat látni. És senki sincs aki tudná hol vannak ilyenek. Tudsz párat?
esetleg van még egy aTrillian manga-anime bolt [/QUOTE]
Szia! Az hol van? NAon ritkán szoktam anime/manga boltokat látni. És senki sincs aki tudná hol vannak ilyenek. Tudsz párat?
Én álltalában Alexandra könyves boltban veszem...sajna nincs a közelemben més bolt ahol lehet mangát venni internetről meg nem engedik hogy szedjek...
én is onnan szoktam vay a lurdiba mek ...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Kiprobaltam 3 netes boltot, hatha valakinek tudok mondani valami hasznosat.
1) Yesasia
Marhajo, legfokepp azert mert lehetseges az ingyenes szallitas. Eleg sok termek kaphato bar vannak hianyossagok es ami egyszer lekerul a listarol ketseges hogy ujra vissza fog-e kerulni. A ceg nem japan hanem honkongi. A szallitas korrekt. Leadod a megrendelest osszeszedik a cuccot, kuldenek mailt minden megvan-e, aztan kuldik. Nagyjabol 1hét +1-2nap alatt megerkezik a csomag(kartondoboz+pufiboritek). Ha elkallodna a csomag, lehet kérni hogy kuldjek el megegyszer, de nem tanacsos mert utanna már csak EMS-sel rendelhetsz. En ketszer rendeltem es mind a ketszer menetrendszeruen erkeztek a csomagok. Konnyen meglehet rendelek még tőlük, nagyon korrektek.
2) Jpqueen
Hasznalt mangak, de az allapotuk szinte teljesen ujszeru. (B kategoria) Ok is korrektek, megkapjak a penzt es mar postaznak is. Van egy par szallitasi mod amikbol lehet valogatni. En az AIR MAIL szolgaltatast valasztottam
3) Benippon
Az oldaluk nagyon vaganyul nez ki, konnyu navigalni is es gyors is. Japanban vannak es a Japan posta koltseget szamoljak fel szallitasi koltsegnek. Van EMS es SAL is. Az EMS draga de 3-4nap alatt (elvileg) megerkezik es biztositva is van, mig a SAL (elvileg 1-6) hétig is eltarthat. En a SAL-t valasztottam mer occso 7dolcsi volt 1 400grammos mangaval. Es meglepodtem mert 1hét alatt meg is erkezett. A fizetes kicsit bonyolult, nincs nekik kulon ceguk hanem kulonbozo modszerek kozul lehet valasztani. A Moneybookers nekem nem jott be, mert regisztralni kell es nyavajas az egesz. De lehet PAYPAL-on keresztul ami nem tul jo mert még a PAYPAL is felszamol egy kis szazalek plusszt-t, de legalabb egyszeru es GYORS. Ami a legjobb a beNipponban az a SUPPORT. Nyugodtan lehet nekik kuldeni levelet 1-2nap alatt egeszen biztos valaszolnak. Ha nincs valami a listajukban, kuldessz nekik mailt es felveszik a listaba. Kerdes ugyan hogy kaphato-e, talalnak-e. En ugynevezett Second-Hand termeket vasaroltam es annyira volt hasznalt, hogy még a csomagolas is rajta volt. Szivesen vasarok még toluk! AJENDEKNAK CIMEZVE KULDENEK IGY BIZTOS NEM BONTJAK FEL A POSTAN A CSOMAGOT!
Amirol meg nem irtam az a magyar posta. Mindenfelet olvastam hogy, posta így-posta úgy, lenyuljak a csomagokat, sokat varnak vele stb stb. Nekem eddig (kopkopkop) semmi panaszom nem volt rajuk, hoztak a csomagot, kedvesek voltak es gyorsak. Nem tudom ki terjeszti ezeket a remhireket vagy csak en elek egy kulonleges helyen.
1) Yesasia
Marhajo, legfokepp azert mert lehetseges az ingyenes szallitas. Eleg sok termek kaphato bar vannak hianyossagok es ami egyszer lekerul a listarol ketseges hogy ujra vissza fog-e kerulni. A ceg nem japan hanem honkongi. A szallitas korrekt. Leadod a megrendelest osszeszedik a cuccot, kuldenek mailt minden megvan-e, aztan kuldik. Nagyjabol 1hét +1-2nap alatt megerkezik a csomag(kartondoboz+pufiboritek). Ha elkallodna a csomag, lehet kérni hogy kuldjek el megegyszer, de nem tanacsos mert utanna már csak EMS-sel rendelhetsz. En ketszer rendeltem es mind a ketszer menetrendszeruen erkeztek a csomagok. Konnyen meglehet rendelek még tőlük, nagyon korrektek.
2) Jpqueen
Hasznalt mangak, de az allapotuk szinte teljesen ujszeru. (B kategoria) Ok is korrektek, megkapjak a penzt es mar postaznak is. Van egy par szallitasi mod amikbol lehet valogatni. En az AIR MAIL szolgaltatast valasztottam
(asszem a Yesasia is ezt hasznalja az ingyenes szallitasnal)
es azt irtak 1-2hét, de 1het+1nap alatt megerkezett, korrektul becsomagolva. Bar a szallitasi koltseg az ingyeneshez kepest kicsit magas, de belefer kategoria. Szerintem ha meglatsz valamit nyugodtan rendeld meg.3) Benippon
Az oldaluk nagyon vaganyul nez ki, konnyu navigalni is es gyors is. Japanban vannak es a Japan posta koltseget szamoljak fel szallitasi koltsegnek. Van EMS es SAL is. Az EMS draga de 3-4nap alatt (elvileg) megerkezik es biztositva is van, mig a SAL (elvileg 1-6) hétig is eltarthat. En a SAL-t valasztottam mer occso 7dolcsi volt 1 400grammos mangaval. Es meglepodtem mert 1hét alatt meg is erkezett. A fizetes kicsit bonyolult, nincs nekik kulon ceguk hanem kulonbozo modszerek kozul lehet valasztani. A Moneybookers nekem nem jott be, mert regisztralni kell es nyavajas az egesz. De lehet PAYPAL-on keresztul ami nem tul jo mert még a PAYPAL is felszamol egy kis szazalek plusszt-t, de legalabb egyszeru es GYORS. Ami a legjobb a beNipponban az a SUPPORT. Nyugodtan lehet nekik kuldeni levelet 1-2nap alatt egeszen biztos valaszolnak. Ha nincs valami a listajukban, kuldessz nekik mailt es felveszik a listaba. Kerdes ugyan hogy kaphato-e, talalnak-e. En ugynevezett Second-Hand termeket vasaroltam es annyira volt hasznalt, hogy még a csomagolas is rajta volt. Szivesen vasarok még toluk! AJENDEKNAK CIMEZVE KULDENEK IGY BIZTOS NEM BONTJAK FEL A POSTAN A CSOMAGOT!
Amirol meg nem irtam az a magyar posta. Mindenfelet olvastam hogy, posta így-posta úgy, lenyuljak a csomagokat, sokat varnak vele stb stb. Nekem eddig (kopkopkop) semmi panaszom nem volt rajuk, hoztak a csomagot, kedvesek voltak es gyorsak. Nem tudom ki terjeszti ezeket a remhireket vagy csak en elek egy kulonleges helyen.
a magyar postáról csak anyit h a szeméim árát 3szor fizettem ki mert elkúrtak vmit és csak 1x jött meg
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2007-12-29 14:44:58
(#99) Szerintem valami olyasmit mondott, hogy egyszerre csak 1 x mennyisegu kotet kiadasi jogat lehet megvasarolni. Es ok az elso 6kotet jogait meg is vettek, de termeszetesen amint eljutnak oda veszik meg a tobbit is. :) Apropo miert nem jon mar a 4. kotet?
azt írta Csaba emlékeim szerint valamelyik fórumon, hogy hacsak csődbe nem mennek, akkor nem állnak le a mangák kiadásával.
Igen, erre magam is emlékszem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na egy kérdésem van!!!!! Ha a mangafan csak az első 6 kötetett vette meg akkor esetleg ha nem ad ki többet akkor hol lehetne beszerezni a többi narutót??????????
Magyarul sehol, amíg meg nem veszik a kiadás jogait.. Japánul/angolul/németül...stb . olvass már kicsit vissza ezen a fórumon és ezeregy verziót találsz. Ha pedig letölteni akarsz használd guglit, a jóbarátodat.
De ezen egyelőre felesleges túráztatnod magad, ráadásul azt írta Csaba emlékeim szerint valamelyik fórumon, hogy hacsak csődbe nem mennek, akkor nem állnak le a mangák kiadásával.
Na egy kérdésem van!!!!! Ha a mangafan csak az első 6 kötetett vette meg akkor esetleg ha nem ad ki többet akkor hol lehetne beszerezni a többi narutót??????????
Ne parázz, emlékeim szerint mind megvették. Másként szerintem nem is adnak el a japánok komoly sorozatot
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."