Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
Szia! Én már rendeltem onnan, és elégedett vagyok velük. Igaz a szállítás tényleg marha drága....
Koszi az infot, hasznos volt, azthiszem en is kiprobalom oket. ^^
Vagy valaki tud egy online (magya) boltot ahol angol nyelvű mangákat lehet rendelni normális áron (comicsinvest, trillian, animebolt kizárva!)?
Nálam a Libra Books most a fav; diákkedvezményt is adnak, meg házhoz is szállítanak És viszonylag gyorsak is, legalábbis nekem valami 3 hét alatt meghozták az összes megrendelt mangámat ^_^ Árban is teljesen jók, amit én rendeltem, az 2000/kötet volt a kedvezménnyel, anélkül kb. 2400-2500/kötet lett volna, ami szerintem még így is korrekt ár.
[azért maradok Comicsinvest párti, csak egybe így olcsóbb volt egy tucat mangát megrendelni ^_^]
Érdekes, sokan mondják, milyen jó meg szép az Animebolt, pedig szerintem is rablás, amit művelnek
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szia! Én már rendeltem onnan, és elégedett vagyok velük. Igaz a szállítás tényleg marha drága, de Japánból nemigen lehetne olcsóbban megúszni.
Kipróbáltam az EMS meg az Air mail szállítást is.
EMS 4 nap alatt itt volt, biztosított.... kapsz hozzá egy számot amin nyomon lehet követni ha esetleg eltűnik.
Az Air mail is gyors , átlag 1 hét alatt itt van. Viszont nincs biztosítva, ha eltűnik a csomag akkor ez van.
2 kilósnál szerintem érdemesebb ezt kérni, mert az EMS sokkal drágább.
Amúgy a bolt megbízható. Fizetés után 1-2 nappal már fel is adják a terméket, a többi csak a postán múlik.
Kipróbáltam az EMS meg az Air mail szállítást is.
EMS 4 nap alatt itt volt, biztosított.... kapsz hozzá egy számot amin nyomon lehet követni ha esetleg eltűnik.
Az Air mail is gyors , átlag 1 hét alatt itt van. Viszont nincs biztosítva, ha eltűnik a csomag akkor ez van.
2 kilósnál szerintem érdemesebb ezt kérni, mert az EMS sokkal drágább.
Amúgy a bolt megbízható. Fizetés után 1-2 nappal már fel is adják a terméket, a többi csak a postán múlik.
beküldve: 2007-12-02 02:36:44
(#77) Sziasztok a jpqueenrol szeretnek rendelni es kerdeznem hogy tapasztalaok vannak-e ...es mienek?
Peldaul melyik szallitasi modot erdemes hasznalni, mert veszett draga a szallitas sajnos, mondjuk egy majd 2kilos csomag eseten mit volna erdemes valasztani?
Mennyire biztonsagos a szallitas meg ugy amblokk a vasarlas? :)
Peldaul melyik szallitasi modot erdemes hasznalni, mert veszett draga a szallitas sajnos, mondjuk egy majd 2kilos csomag eseten mit volna erdemes valasztani?
Mennyire biztonsagos a szallitas meg ugy amblokk a vasarlas? :)
Ezért biztonságosabb az utánvétel. Mégis a legmegbízhatóbb erre a célra az animebolt.hu, ahol minden van... Csakhogy a Feketeleves : az árak...Szerintem a minőséget, nameg a biztonságot kell megfizetni...:) De sok idő, mire megkapod az árut. De tartja a mondás : Az idő pénz...Ha megnézzük a kiszállítási időt, nameg a várakozást, jogos lenne az, ha még a bolt fizetne nekünk....Édes, szép álmok ezek...Akárcsak egy békés-megyei képregény/manga üzlet....:)
Az animeboltból akartam én is rendelni, de nem tettem meg mert átverve érzem magam már most.
Szóval: Az I's (angol) manga 14-15. kötetét akartam megrendelni, darabja 8 dolcsi. Ők körülbelül 300ft/dodó árfolyamon dolgoznak. A kiszemelt kötetek nem voltak még fent az oldalon és ezt jeleztem feléjük. Kaptam egy választ, hogy hamarosan felkerül. Kb 1 hét múlva ott is volt, de valamilyen oknál fogva a 8 dolcsis I's kötetek (mind) 2400 forint helyett 3000-re mentek fel. Ezek után én biztos nem fogok tőlük rendelni semmit sem, hiába van most 10% kedvezmény.
Ameddig pesti voltam addig a Bestsellert favorizáltam, mert tényleg jók az áraik és kifogástalan minőséget kaptam. Sajnos a honlapjuk szerint csak személyes átvétel lehetséges, esetleg valaki próbálta már utánvéttel? Vagy valaki tud egy online (magya) boltot ahol angol nyelvű mangákat lehet rendelni normális áron (comicsinvest, trillian, animebolt kizárva!)?
Szerk: Rudymester 2007-11-21 17:22:49
beküldve: 2007-11-17 20:45:05
(#75) Én az 576boltokból csak az a bajom hogy még ott nem jelent meg az árnybíró 7. kötet
Munszu Tábornok
beküldve: 2007-11-17 20:44:47
(#74) Én az 576boltokból csak az a bajom hogy még ott nem jelent meg az árnybíró 7. kötet
Munszu Tábornok
Azt meg tudná valaki mondani, hogy egy 8 dodós manga mennyi a bestsellernél kb? Thx előre is.
Kb. 1800 Ft
Köszi. Amúgy postán is elküldik vagy csak személyesen lehet átvenni?
Azt meg tudná valaki mondani, hogy egy 8 dodós manga mennyi a bestsellernél kb? Thx előre is.
Kb. 1800 Ft
beküldve: 2007-11-17 15:56:50
(#71) Én álltalában Alexandra könyves boltban veszem...sajna nincs a közelemben més bolt ahol lehet mangát venni internetről meg nem engedik hogy szedjek...
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-11-17 10:57:09
(#70) Azt meg tudná valaki mondani, hogy egy 8 dodós manga mennyi a bestsellernél kb? Thx előre is.
beküldve: 2007-11-17 08:20:33
(#69) Én az 576boltokból csak az a bajom hogy még ott nem jelent meg az árnybíró 7. kötet
Munszu Tábornok
beküldve: 2007-11-07 16:53:48
(#68) Ha a King Comicsból szerezted be a mangáidat, akkor német mangákat szoktál venni? Mert ha igen, akkor ajánlom a bookline-t. Ott az idegen nyelvű könyvek között megtalálható az összes német manga, nemcsak az egmontosok és a carlsen comicsosok, a kötetek ára nagyon barátságos: 1300-1700 Ft között mozog. A szállítási idő pedig csak 1-2 hét.
beküldve: 2007-11-07 14:42:05
(#67) xD Hát igen, gyakori dilemma ez. Nemrég bezárt a Kingcomics ( nemzeti gyásznap ) , ahonnan mangáim nagy részét szereztem. Mivel itt élek Gallean háta mögött, nem egyszerű a beszérzés. Animebazárból rendeltem, viszonylag olcsón ( Használt mangák) , csak az a baj, ha kifogsz egy olyan embert, az eléggé fáj, ha átvág...(pl.: Feladod a pénzt előre , és semmi manga. Ilyen vásárlás esetén résen kell lenni rendesen...) Ezért biztonságosabb az utánvétel. Mégis a legmegbízhatóbb erre a célra az animebolt.hu, ahol minden van... Csakhogy a Feketeleves : az árak...Szerintem a minőséget, nameg a biztonságot kell megfizetni...:) De sok idő, mire megkapod az árut. De tartja a mondás : Az idő pénz...Ha megnézzük a kiszállítási időt, nameg a várakozást, jogos lenne az, ha még a bolt fizetne nekünk....Édes, szép álmok ezek...Akárcsak egy békés-megyei képregény/manga üzlet....:)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Japán amazon helyett szerintem jobb a jpqueen, ha valaki japánul akar mangát. Igaz itt többnyire használtak vannak de ugyanolyan az állapotuk mintha új lenne. Én most vettem itt szintén 5 mangát 9ezerért, és 1-2 héten belül ideér. Attól függ milyen postát választassz.
Angol mangánál meg mint ahogy alattam mondták a bestseller a legolcsóbb, de még a comicsinvest árai is viszonlyag alacsonyak.
Angol mangánál meg mint ahogy alattam mondták a bestseller a legolcsóbb, de még a comicsinvest árai is viszonlyag alacsonyak.