Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
... biztos túlteng bennem a büszkeség vagy csak hülye vagyok...
B válasz
Magad is megkeresheted, nem kell minden kis izét megkérdezni az eladóktól. És nem égő. Én speciel Princess Ai-t kértem tavaly, 21 éves (akkor 20) srác létemre.
beküldve: 2007-10-21 17:03:23
(#49) az internetről scanalation formában (történet vége)
képregénybolt? háááát.....
nem tudom, biztos túlteng bennem a büszkeség vagy csak hülye vagyok, mert nekem kicsit ciki bemenni egy könyvesboltba és azt mondani:
"Eladónéni/bácsi..... tessék mondani megjelent már a Vándor Kenshin Első Kötete, hm?"
ezt hallani egy 24 éves (ó, hororr ) ember szájából pöttyet sokkóló lehet, nem?
képregénybolt? háááát.....
nem tudom, biztos túlteng bennem a büszkeség vagy csak hülye vagyok, mert nekem kicsit ciki bemenni egy könyvesboltba és azt mondani:
"Eladónéni/bácsi..... tessék mondani megjelent már a Vándor Kenshin Első Kötete, hm?"
ezt hallani egy 24 éves (ó, hororr ) ember szájából pöttyet sokkóló lehet, nem?
"hn" :/
Ez komoly? Már ki se nyitnak többet? Pedig most akartunk beözönleni, hogy rendesen kifosszuk a manga-készletet...
Nagyon sajnálom azt a boltot..
Nagyon sajnálom azt a boltot..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-20 23:13:04
(#47) Na igen ez nagy kár.. de mi voltunk ott a tegnap (pénteken) és már most sem volt nyitva. Bent a kartondobozok között volt egy hapsi, de nem engedett be minket, pedig megígértük, hogy tutira veszünk valamit.. azért rendes volt, ha konkrét mangát tudtunk volna mondani, odaadta volna. Megkérdeztük, már a hónapban sem nyit ki többet.
beküldve: 2007-10-20 19:05:12
(#46) Egy kis info az Animax oldalárol:
Már nem csak újabb üzletek nyitásáról kell hírt adnunk.
Október 31-én véglegesen bezár a King Comics képregénybolt a Lurdy Házban. Az üzletben végkiárusítást tartanak, egyes termékek 40-70% kedvezménnyel kaphatók.
A manga kedvelõi elsõsorban német nyelvû kötetekre csaphatnak le az utolsó pillanatokban, de magyar és más nyelvû kötetek, egyéb termékek között is bõven lehet még válogatni egészen az utlsó pillanatig.
Már nem csak újabb üzletek nyitásáról kell hírt adnunk.
Október 31-én véglegesen bezár a King Comics képregénybolt a Lurdy Házban. Az üzletben végkiárusítást tartanak, egyes termékek 40-70% kedvezménnyel kaphatók.
A manga kedvelõi elsõsorban német nyelvû kötetekre csaphatnak le az utolsó pillanatokban, de magyar és más nyelvû kötetek, egyéb termékek között is bõven lehet még válogatni egészen az utlsó pillanatig.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Így olvasgattam vissza a hozzászólásokat, és én könyvesboltban még életemben nem kérdeztem meg valamit, hol van, ha konkrétan kerestemXD Általában végigjárom az egész könyvesboltotXD Még szerencse, h imádom őket, szal nem zavar, ha másra is rácsorgathatom a nyálamat a kiszemelt mangákon kívül
igen ,csak ha sokan vanna érdemesebb az eladóra rácuppanni,mint hogy tolakodhass
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-01 16:02:02
(#44) Így olvasgattam vissza a hozzászólásokat, és én könyvesboltban még életemben nem kérdeztem meg valamit, hol van, ha konkrétan kerestemXD Általában végigjárom az egész könyvesboltotXD Még szerencse, h imádom őket, szal nem zavar, ha másra is rácsorgathatom a nyálamat a kiszemelt mangákon kívül
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-01 01:11:50
(#42) En meg igazabol nem olvastam mangat Csak msot olvastam el a naruto 1.-et es nagyon tetszik :) jah megrendeltem az Arnybirot is ^^ Es persze mindit a MANGAFAN-tol
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
beküldve: 2007-08-31 21:02:34
(#41) Akor ezek szerint az eladónéni sem volt elég BAKA ahoz hogy képregénynek hívja a Mangát. Mert hát az ö inge se volt.
Bakák vagytok... Nem azt kell kérdezni, hogy manga van-e, hanem hogy hol vannak a képregények. Az eladók nincsenek tisztában a manga fogalmával (tisztelet a kivételnek), lehet úgy küldenek haza hogy közben ott van 3 méterre a kívánt cucc.
Akkor én még szerencsés voltam...összeszedtem minden bátorságomat és remegő lábbal odamentem a nénihez,és megkérdeztem:
-Elnézést...szeretném ,megkérdezni,hogy lehet e itt kapni mangákat??
-Manga könyvekre gondolsz??
-igen!!!!!!-odamutatott -
-a nagy lovaskönyv felett..(ez már csak j lehet,ha lovas könyv felett van :P) - megnéztem őket majdnem sírtam örömömben,majd visszamentem a pénztárhoz...manga nélkül...és kérdezet:
-nem voltolyan amit szerettél volna...? milyet kerestél? - kicsit zavarba jötem,mert tulajdonképpenc sak érdekelt van e...de árnybíró nem volt szóval mondtam:
-öhm...én..á-árnybírót kerestem....
- az első kötetet??mert az 5 ös hatös van raktáron,de az elsőt ,ha van tudunk rendelni....
-öö...
-megnézzük a gépen? - de azzal át is ment.... XD ,megnézte - van! van raktááron is...reneljünk?
- i-igen...az jó lesz....
szal röviden a végét...rendelt csak nekem két kötetet...az első kettőt....és felhív ha megérkezik...hihetetlen... o.O ....jah és az egész azért volt,mert é.anyumnak könyvet kellet cserélni...(egy jobb szebb kiadásra..még azt is felajánlotta ,deaz másik spoiler lenne,és el is tértem a émától..khm...és már mondtam..csak ez "extra változat"...nem mintha vmkit érdekelne ) jah és a "lant" bolt volt... (gondolom a Líra és Lant lehetett)-Manga könyvekre gondolsz??
-igen!!!!!!-odamutatott -
-a nagy lovaskönyv felett..(ez már csak j lehet,ha lovas könyv felett van :P) - megnéztem őket majdnem sírtam örömömben,majd visszamentem a pénztárhoz...manga nélkül...és kérdezet:
-nem voltolyan amit szerettél volna...? milyet kerestél? - kicsit zavarba jötem,mert tulajdonképpenc sak érdekelt van e...de árnybíró nem volt szóval mondtam:
-öhm...én..á-árnybírót kerestem....
- az első kötetet??mert az 5 ös hatös van raktáron,de az elsőt ,ha van tudunk rendelni....
-öö...
-megnézzük a gépen? - de azzal át is ment.... XD ,megnézte - van! van raktááron is...reneljünk?
- i-igen...az jó lesz....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-08-31 20:57:48
Bakák vagytok... Nem azt kell kérdezni, hogy manga van-e, hanem hogy hol vannak a képregények. Az eladók nincsenek tisztában a manga fogalmával (tisztelet a kivételnek), lehet úgy küldenek haza hogy közben ott van 3 méterre a kívánt cucc.
Ezt a H.SZ.-t nem nekem szántad ugye? Mert én álltalánosan mondtam ezt a hozáállást ,nem efektiv a Mangákra gondoltam. Amugy ne félts nem vagyok akora Baka ha kell valami azt ugyis megszerzem magamnak ha belelépek minden eladó lelkébe is de meglessz. Amugy normális kiszolgálásnál természetesen én is udvariasan viselkedek.
beküldve: 2007-08-31 18:39:28
(#37) Bakák vagytok... Nem azt kell kérdezni, hogy manga van-e, hanem hogy hol vannak a képregények. Az eladók nincsenek tisztában a manga fogalmával (tisztelet a kivételnek), lehet úgy küldenek haza hogy közben ott van 3 méterre a kívánt cucc.
Vééégre olyan hülye vagyok..mind eddig is...de meg mertem kérdezni a könyvesboltban,h.van e manga és volt,csak árnybíró nem...ezért felajánlotta,hogy tud nekem rendelni(mármint a néni) és rendelt...csak nekem...tiszta jó...és amint megérkezik felhív...csak engem..hihetetlen..még sosem voltem ilyen luxus körülmények között
Hát igen ez kivételes , jó látni hogy vanak még rendes eladók. Legtöbbjük elintézi egy sima "nincsen"-nel.