Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2007-06-19 14:39:56
(#20) Én vagy a conon szoktam felcuccolni magam mangákkal, vagy ha éppen nincs con akkor az Alexandráról rendelek nekem naon bejöt Főleg az tetszett meg hogy itt a legnagyobb a kedvezmény és a szállítási határidő is csak 1-2 nap
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
4-5 hét? Ez rengeteg! Én a Comicsinvesttől szoktam rendelni és 3 nap alatt lejön vidékre. Igényes csomagolás és általában minden van(legalábbis amire nekem szükségem van). Amúgymeg az Alexandrában is szoktam néha mangát venni.
Valóban 3 nap a postázás. Ha meg azt rendeled tőlük ami épp nincs nálluk akkor is szivesen rendelnek neked is. Ez persze attol függ hogy ők mikor rendelnek.
Bestsellerst leginkább azért preferálom manapság mert olcsó. Egy 8$-os manga kerül 1760-ba ami CI-hez viszonyitva igen csak csábitó. Na meg rátelefonálnak az emberre hogy megjöttek a csomagok! Ami leginkább akkor szokott örömöt okozni nekem mikor feljövök Pécs vagy Kaposvárrol és már jön is a telefon hogy mehetek be értük!
*Edit: A 4-5 hét csak általánosság. Javarészt 3 hét alatt megjönnek a kötetek. És lehet spórolni a postaköltségen Már aki Budapesti vagy környéki (Én ezutóbbiba tartozom )!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-06-17 16:27:15
beküldve: 2007-06-17 16:21:43
(#18) Én rendszerint összespórolok egy rakat pénzt conokra, aztán nagy bevásárlást rendezek a még meg nem lévő cuccokból.
Egyébként meg az Alexandrában vásárolok, esetleg rendelek valamilyen magyar oldalról.
Egyébként meg az Alexandrában vásárolok, esetleg rendelek valamilyen magyar oldalról.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
szia! Kb. mennyi idő alatt hozták meg?
4-5 hét. Onnét tudom hogy én is onnan szoktam rendelni manapság. Rendkivül megbízhatóak!
4-5 hét? Ez rengeteg! Én a Comicsinvesttől szoktam rendelni és 3 nap alatt lejön vidékre. Igényes csomagolás és általában minden van(legalábbis amire nekem szükségem van). Amúgymeg az Alexandrában is szoktam néha mangát venni.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
AGondolkoztam már azon is,hogy a Bestsellers-től rendeljek,csak mint olvastam, a rendelt könyveket személyesen lehet átvenni Budapesten.Én meg ugye,Békés megyei vagyok,s kb. annyiba kerülne a vonatjegyem oda-vissza,mint a manga.
Ezért jók az ismerősök... :) ;)
beküldve: 2007-06-17 11:05:18
(#14) A magyarokat természetesen a könyvesboltból.Bár csak néhányat vettem eddig az Árnybírón kívül.
Az angolt az Animeboltból szoktam megrendelni.Igaz egy kicsit húzósak az áraik(amire még jön a postaköltség),de nekem megfelel.Megbízhatóak,s általában 3, max. 4 hét alatt kiszállítják.Gondolkoztam már azon is,hogy a Bestsellers-től rendeljek,csak mint olvastam, a rendelt könyveket személyesen lehet átvenni Budapesten.Én meg ugye,Békés megyei vagyok,s kb. annyiba kerülne a vonatjegyem oda-vissza,mint a manga.
Az angolt az Animeboltból szoktam megrendelni.Igaz egy kicsit húzósak az áraik(amire még jön a postaköltség),de nekem megfelel.Megbízhatóak,s általában 3, max. 4 hét alatt kiszállítják.Gondolkoztam már azon is,hogy a Bestsellers-től rendeljek,csak mint olvastam, a rendelt könyveket személyesen lehet átvenni Budapesten.Én meg ugye,Békés megyei vagyok,s kb. annyiba kerülne a vonatjegyem oda-vissza,mint a manga.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
4-5 hét. Onnét tudom hogy én is onnan szoktam rendelni manapság. Rendkivül megbízhatóak!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
[QUOTE]Én általában a mangáimat a conokon, képregényes eseményeken szerzem be, de nemrég először rendeltem a Bestsellers nevű könyvesboltból (eredeti áron, postaköltség nélkül veszed a mangákat);
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Hogy a francba?! Mi semmit nem kaptunk, csak azt a hülye tarisznyát a sóval meg a pogácsával meg azzal az 1 forintal...
Általában elsétálok a könyvesboltba, persze csak ha magyar kiadványról van szó Idegen nyelvűeket eddig csak rendezvényeken vettem, nagyon elrettent a netes rendeléstől a postaköltség...
Általában elsétálok a könyvesboltba, persze csak ha magyar kiadványról van szó Idegen nyelvűeket eddig csak rendezvényeken vettem, nagyon elrettent a netes rendeléstől a postaköltség...
Bizony-bizony a középiskolás ballagásnál meg kell elégednünk ennyivel. Nekem se a kedvencem a netes rendelés. Magyar mangák esetében én is inkább a könyvesboltra szavazok. A külföldi mangák esetében viszont csak 2 lehetőség van: rendelés vagy rendezvény
beküldve: 2007-06-16 22:37:16
(#10) Én most ráálltam arra a verzióra, hogy szépen, kényelmesen átzarándokolok Budára, hogy a Mamut Librijében szerezzem be a mangáimat. Sajna ez van a legközelebb, ami tele van velük
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-16 19:55:27
(#9) Én általában a mangáimat a conokon, képregényes eseményeken szerzem be, de nemrég először rendeltem a Bestsellers nevű könyvesboltból (eredeti áron, postaköltség nélkül veszed a mangákat); tegnap mentem Ouran High School Host Club mangáimért - amit itt Mo.-n szinte lehetlen megkapni, conon még sohasem láttam^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Én a netről rendelem, de most ballagásomnál a sulitól kaptunk 5500 FT vásárlási utalványt az Alexandrába, szóval bizti mangára váltom be, csak az volt a baj h senki nem akarta nekem adni a saját vásárlási utalványát
fejenként
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-06-16 19:38:00
beküldve: 2007-06-16 19:19:38
(#7) A King Comics nekem mindig bejön. Általában előtte telefonon megkérdezem hogy van-e a kívánt cucc mert még úgysincs közel hogy Pest belvárosának a közepén lakom...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Én a netről rendelem, de most ballagásomnál a sulitól kaptunk 5500 FT vásárlási utalványt az Alexandrába, szóval bizti mangára váltom be, csak az volt a baj h senki nem akarta nekem adni a saját vásárlási utalványát
Az egész osztály kapott ennyit, vagy fejenént? Mert ha fejenként, akkor abból 2-3 manga simán kijön. Amúgy ha én kapnék ilyet én se akarnám odadni, főleg mert egoista vagyok, de hát nyilván én is tudnám olyan költeni, amit én szeretnék.
Hogy a topic kérédsére válaszoljak, én nem vagyok nagy manga olvasó, inkább animézek. Eddig csak magyar manga kiadványokat vettem, azokat is a conokon, mert ott olcsóbb, vagy képregényes boltokban, a Trillian jó helyen van, nekem útba esik.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.