Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
jutt eszembe, nem tudom ismered-e de ha vmit végkép nem találsz [Link]
itt megtalálod (csak elfelejtetem utána írni )beküldve: 2007-08-30 21:11:59
(#34) Nem tudom, ismeritek-e a bookline.hu-t, itt a magyarokon kívül megtalálható pár angol és jópár német manga is, egész tűrhető áron. Vidékieknek pláne jó, mert kiviszik.
beküldve: 2007-08-30 20:45:06
(#33) Vééégre olyan hülye vagyok..mind eddig is...de meg mertem kérdezni a könyvesboltban,h.van e manga és volt,csak árnybíró nem...ezért felajánlotta,hogy tud nekem rendelni(mármint a néni) és rendelt...csak nekem...tiszta jó...és amint megérkezik felhív...csak engem..hihetetlen..még sosem voltem ilyen luxus körülmények között
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-08-30 18:25:48
(#32) na igen. nekem, mint kaposvárinak, csak az alexandra van.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Szerk: miyu 2007-08-30 18:35:04
Ugy tom' az Alexandrában lehet kapni jópár magyarul is megjelent mangát
Kösz, de ezt már ismertem. Már vettem pár mangát. Tegnap szereztem be onnan az Árnybíró 6-ot.
Any alternate solutions? :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Valaki tud mondani olyan boltot Veszprémben és környékén, vagy Székesfehérváron ahol mangákat és/vagy animéket lehet venni? Ha tudtok légyszi írjatok!
Bár Fehérváron is van Alexandra bolt, én mégis a webáruházukból rendeltem meg. Igaz, hogy Pécsről jön a cuccos, de legalább olcsó és nincs összegyűrve/fogdosva, mint a bolti könyvek.
beküldve: 2007-08-19 13:15:39
(#26) csá!!Az igaz hogy az alexandrában sok minden megvan de én a tescoban is találtam pár dvd-t!!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-08-19 12:58:15
(#25) beküldve: 2007-08-19 12:44:42
(#24) Valaki tud mondani olyan boltot Veszprémben és környékén, vagy Székesfehérváron ahol mangákat és/vagy animéket lehet venni? Ha tudtok légyszi írjatok!
Tegnap csak azért sétáltam végig az egész Alexandrát, hogy a végén észrevegyem a bejárat mellett rögtön balra lévő "Ifjúsági könyvek" polcot, ami roskadozik a mangáktól...nem baj, edzettem egy kicsit
Ne is mondd, szerdán én is bejártam a Lurdyban lévő Alexandrát, és amikor megláttam a hegyekben álló mangákat, azt hittem lehidalok... Kár, hogy a végén egy teljesen másmilyen könyvet vettem a pénzemen Na mind1, nekem ez is jó üzlet volt Midenesetre spórolok egy kis pénzt, azután visszamegyek, és kifosztom .
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-22 20:00:33
(#22) Én netről, különböző helyekről szoktam rendeli a mangákat,anime -ket. Ma voltam benn a Rákóczi üzletházban, a Trillian ban. Nagyon frankó hely, és nincs is messze (nekem). Úgy hogy ezentúl valszeg. onnan fogom beszerezni a cuccokat. (ma pl.: kicsit megkésve a NARUTO 1 (magyar) és a Mondo 1-2 //Ezt az újságot igazából csak ott láttam meg, csak most vettem észre az oldal fő oldalán //
beküldve: 2007-06-19 14:42:58
(#21) Tegnap csak azért sétáltam végig az egész Alexandrát, hogy a végén észrevegyem a bejárat mellett rögtön balra lévő "Ifjúsági könyvek" polcot, ami roskadozik a mangáktól...nem baj, edzettem egy kicsit
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!