Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2007-12-28 22:26:36
(#95) Na egy kérdésem van!!!!! Ha a mangafan csak az első 6 kötetett vette meg akkor esetleg ha nem ad ki többet akkor hol lehetne beszerezni a többi narutót??????????
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-12-28 21:20:41
(#94) Ja igen kimaradtak az árak:
1) Yesasia kicsit dragabb mint a Japan ára a cuccnak. (5-10%, nem sokkal) Egy 420yenes manga pl 5.25dolcsi ami kb 1000forint.
2) beNippon altalaban Japan aron adjak a cuccot, ha hasznalt lehet hogy tobb, nezelodni kell.
3) JPQueen van dragabb, olcsobb is. Mivel hasznalt cuccok, ezert valtozo.
Es kimaradt még hogy a Yesasianal az ingyenes szallitas hogy tortenik. A cucc adatlapjan megjelenik egy free shipping ikon es aztan a rendelesnel a free shippinget kell kivalasztani. 25dolcsi felett lehetseges csak illetve talan meg van szabva egy rendelesi limit is tán 10 egyseg vagy mi. Ha esetleg freevel rendeltel es mondjuk 26dolcsi de valamit nem tudnak beszerezni és igy csak 20-21dolcsi lesz, nem kell aggodni, marad a free shipping opcio! Megkerdeztem oket. :)
1) Yesasia kicsit dragabb mint a Japan ára a cuccnak. (5-10%, nem sokkal) Egy 420yenes manga pl 5.25dolcsi ami kb 1000forint.
2) beNippon altalaban Japan aron adjak a cuccot, ha hasznalt lehet hogy tobb, nezelodni kell.
3) JPQueen van dragabb, olcsobb is. Mivel hasznalt cuccok, ezert valtozo.
Es kimaradt még hogy a Yesasianal az ingyenes szallitas hogy tortenik. A cucc adatlapjan megjelenik egy free shipping ikon es aztan a rendelesnel a free shippinget kell kivalasztani. 25dolcsi felett lehetseges csak illetve talan meg van szabva egy rendelesi limit is tán 10 egyseg vagy mi. Ha esetleg freevel rendeltel es mondjuk 26dolcsi de valamit nem tudnak beszerezni és igy csak 20-21dolcsi lesz, nem kell aggodni, marad a free shipping opcio! Megkerdeztem oket. :)
beküldve: 2007-12-28 20:43:25
(#93) És a YesASianál hogy lehetséges az ingyenes szállítás?
szerk:
köszi már rájöttem:)
szerk:
köszi már rájöttem:)
Szerk: kuszilagopagos 2007-12-28 20:58:33
beküldve: 2007-12-28 19:42:51
(#92) Kiprobaltam 3 netes boltot, hatha valakinek tudok mondani valami hasznosat.
1) Yesasia
Marhajo, legfokepp azert mert lehetseges az ingyenes szallitas. Eleg sok termek kaphato bar vannak hianyossagok es ami egyszer lekerul a listarol ketseges hogy ujra vissza fog-e kerulni. A ceg nem japan hanem honkongi. A szallitas korrekt. Leadod a megrendelest osszeszedik a cuccot, kuldenek mailt minden megvan-e, aztan kuldik. Nagyjabol 1hét +1-2nap alatt megerkezik a csomag(kartondoboz+pufiboritek). Ha elkallodna a csomag, lehet kérni hogy kuldjek el megegyszer, de nem tanacsos mert utanna már csak EMS-sel rendelhetsz. En ketszer rendeltem es mind a ketszer menetrendszeruen erkeztek a csomagok. Konnyen meglehet rendelek még tőlük, nagyon korrektek.
2) Jpqueen
Hasznalt mangak, de az allapotuk szinte teljesen ujszeru. (B kategoria) Ok is korrektek, megkapjak a penzt es mar postaznak is. Van egy par szallitasi mod amikbol lehet valogatni. En az AIR MAIL szolgaltatast valasztottam
3) Benippon
Az oldaluk nagyon vaganyul nez ki, konnyu navigalni is es gyors is. Japanban vannak es a Japan posta koltseget szamoljak fel szallitasi koltsegnek. Van EMS es SAL is. Az EMS draga de 3-4nap alatt (elvileg) megerkezik es biztositva is van, mig a SAL (elvileg 1-6) hétig is eltarthat. En a SAL-t valasztottam mer occso 7dolcsi volt 1 400grammos mangaval. Es meglepodtem mert 1hét alatt meg is erkezett. A fizetes kicsit bonyolult, nincs nekik kulon ceguk hanem kulonbozo modszerek kozul lehet valasztani. A Moneybookers nekem nem jott be, mert regisztralni kell es nyavajas az egesz. De lehet PAYPAL-on keresztul ami nem tul jo mert még a PAYPAL is felszamol egy kis szazalek plusszt-t, de legalabb egyszeru es GYORS. Ami a legjobb a beNipponban az a SUPPORT. Nyugodtan lehet nekik kuldeni levelet 1-2nap alatt egeszen biztos valaszolnak. Ha nincs valami a listajukban, kuldessz nekik mailt es felveszik a listaba. Kerdes ugyan hogy kaphato-e, talalnak-e. En ugynevezett Second-Hand termeket vasaroltam es annyira volt hasznalt, hogy még a csomagolas is rajta volt. Szivesen vasarok még toluk! AJENDEKNAK CIMEZVE KULDENEK IGY BIZTOS NEM BONTJAK FEL A POSTAN A CSOMAGOT!
Amirol meg nem irtam az a magyar posta. Mindenfelet olvastam hogy, posta így-posta úgy, lenyuljak a csomagokat, sokat varnak vele stb stb. Nekem eddig (kopkopkop) semmi panaszom nem volt rajuk, hoztak a csomagot, kedvesek voltak es gyorsak. Nem tudom ki terjeszti ezeket a remhireket vagy csak en elek egy kulonleges helyen.
1) Yesasia
Marhajo, legfokepp azert mert lehetseges az ingyenes szallitas. Eleg sok termek kaphato bar vannak hianyossagok es ami egyszer lekerul a listarol ketseges hogy ujra vissza fog-e kerulni. A ceg nem japan hanem honkongi. A szallitas korrekt. Leadod a megrendelest osszeszedik a cuccot, kuldenek mailt minden megvan-e, aztan kuldik. Nagyjabol 1hét +1-2nap alatt megerkezik a csomag(kartondoboz+pufiboritek). Ha elkallodna a csomag, lehet kérni hogy kuldjek el megegyszer, de nem tanacsos mert utanna már csak EMS-sel rendelhetsz. En ketszer rendeltem es mind a ketszer menetrendszeruen erkeztek a csomagok. Konnyen meglehet rendelek még tőlük, nagyon korrektek.
2) Jpqueen
Hasznalt mangak, de az allapotuk szinte teljesen ujszeru. (B kategoria) Ok is korrektek, megkapjak a penzt es mar postaznak is. Van egy par szallitasi mod amikbol lehet valogatni. En az AIR MAIL szolgaltatast valasztottam
(asszem a Yesasia is ezt hasznalja az ingyenes szallitasnal)
es azt irtak 1-2hét, de 1het+1nap alatt megerkezett, korrektul becsomagolva. Bar a szallitasi koltseg az ingyeneshez kepest kicsit magas, de belefer kategoria. Szerintem ha meglatsz valamit nyugodtan rendeld meg.3) Benippon
Az oldaluk nagyon vaganyul nez ki, konnyu navigalni is es gyors is. Japanban vannak es a Japan posta koltseget szamoljak fel szallitasi koltsegnek. Van EMS es SAL is. Az EMS draga de 3-4nap alatt (elvileg) megerkezik es biztositva is van, mig a SAL (elvileg 1-6) hétig is eltarthat. En a SAL-t valasztottam mer occso 7dolcsi volt 1 400grammos mangaval. Es meglepodtem mert 1hét alatt meg is erkezett. A fizetes kicsit bonyolult, nincs nekik kulon ceguk hanem kulonbozo modszerek kozul lehet valasztani. A Moneybookers nekem nem jott be, mert regisztralni kell es nyavajas az egesz. De lehet PAYPAL-on keresztul ami nem tul jo mert még a PAYPAL is felszamol egy kis szazalek plusszt-t, de legalabb egyszeru es GYORS. Ami a legjobb a beNipponban az a SUPPORT. Nyugodtan lehet nekik kuldeni levelet 1-2nap alatt egeszen biztos valaszolnak. Ha nincs valami a listajukban, kuldessz nekik mailt es felveszik a listaba. Kerdes ugyan hogy kaphato-e, talalnak-e. En ugynevezett Second-Hand termeket vasaroltam es annyira volt hasznalt, hogy még a csomagolas is rajta volt. Szivesen vasarok még toluk! AJENDEKNAK CIMEZVE KULDENEK IGY BIZTOS NEM BONTJAK FEL A POSTAN A CSOMAGOT!
Amirol meg nem irtam az a magyar posta. Mindenfelet olvastam hogy, posta így-posta úgy, lenyuljak a csomagokat, sokat varnak vele stb stb. Nekem eddig (kopkopkop) semmi panaszom nem volt rajuk, hoztak a csomagot, kedvesek voltak es gyorsak. Nem tudom ki terjeszti ezeket a remhireket vagy csak en elek egy kulonleges helyen.
Csak személyes átvétel lehetséges :] Ezért szállitom én le a vidékis ismerősöknek a cuccokat : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-12-23 21:29:05
(#90) Itt egy jobb tipp: [Link]
Egy 10 dolláros manga 2200 ft náluk. Dolláronként 220 ftal számolnak. Pestieknek ajánlom mert személyesen be lehet érte menni így nincs postaköltség sem. Arról sajnos nem tudok információt mondani hogy vidékre szállítanak e.
Egy 10 dolláros manga 2200 ft náluk. Dolláronként 220 ftal számolnak. Pestieknek ajánlom mert személyesen be lehet érte menni így nincs postaköltség sem. Arról sajnos nem tudok információt mondani hogy vidékre szállítanak e.
Szerk: Zsinder 2007-12-23 21:33:04
hol van anime bolt?????? tiszta jó hely lehet
1 csomó manga és anime cucc tiszta fullos holvan holvan holvan?????????????????????????? ???????????
1 csomó manga és anime cucc tiszta fullos holvan holvan holvan?????????????????????????? ???????????
www.animebolt.hu ^.^
köszi
Szendrei Márk
www.animebolt.hu ^.^
A legjobb hely, kicsit drága, de legalább minden van.
hol van anime bolt?????? tiszta jó hely lehet
www.animebolt.hu ^.^
az internetről scanalation formában (történet vége)
képregénybolt? háááát.....
nem tudom, biztos túlteng bennem a büszkeség vagy csak hülye vagyok, mert nekem kicsit ciki bemenni egy könyvesboltba és azt mondani:
"Eladónéni/bácsi..... tessék mondani megjelent már a Vándor Kenshin Első Kötete, hm?"
ezt hallani egy 24 éves (ó, hororr ) ember szájából pöttyet sokkóló lehet, nem?
képregénybolt? háááát.....
nem tudom, biztos túlteng bennem a büszkeség vagy csak hülye vagyok, mert nekem kicsit ciki bemenni egy könyvesboltba és azt mondani:
"Eladónéni/bácsi..... tessék mondani megjelent már a Vándor Kenshin Első Kötete, hm?"
ezt hallani egy 24 éves (ó, hororr ) ember szájából pöttyet sokkóló lehet, nem?
jó a képed XD
Szendrei Márk
beküldve: 2007-12-18 19:13:47
(#85) hol van anime bolt?????? tiszta jó hely lehet
Szendrei Márk
Érdekes, sokan mondják, milyen jó meg szép az Animebolt, pedig szerintem is rablás, amit művelnek
Az animebolt tényleg jó és szép, és lehet rendesen csoragtni ott a nyálat. Ráadásul rengeteg otaku cuccot (sapkák, megálok, stb.) csak ők kínálnak Mo-n. A rendelés gombot azonabn én is nagy ívben elkerülöm a kurzorommal. Nem elég, hogy drága a cucc, de még a postaköltség is húzós...
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Sajnos, leginkább sehonnan. x_x Viszont, most kaptam 1 linket, akinek megy az angol, és nagyon elvonási tünetei vannak, itt elég sokmindent meg lehet találni:
www.onemanga.com
www.onemanga.com
Szerintem ebben a topikban a nyomtatott manga a tema, nem a virtualis. ^_^
beküldve: 2007-12-08 15:01:30
(#82) Én szinte kizárólag rendezvényekről, mert a legtöbb akkor kedvezményes árban van.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-12-08 13:54:33
(#81) Sajnos, leginkább sehonnan. x_x Viszont, most kaptam 1 linket, akinek megy az angol, és nagyon elvonási tünetei vannak, itt elég sokmindent meg lehet találni:
www.onemanga.com
www.onemanga.com
YohxRen = something kinda love thing XD