Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
ti hova jartok mangat es anime DVD-t venni mer en mar egy csomo helyen kerestem oket de sokszor csalodnom kellet
Anime DVD? --> Media Markt (Mert hülye azért nem vagyok ) A pesti boltokban sok anime van az tuti, a békéscsabaiban sajna kevés, de ha kell rendelnek neked bárhol.
beküldve: 2008-05-05 20:53:58
(#124) Mivel vidéken lakom egy kisfalúba..tölem 14-kmre van a legközelebi város..ezért járok olyan szorgosan a conra de csak az öszire és a tavaszi, Sakura conra..mert majdnem minden mangámat ott veszem meg. a dvd-kel meg egyebekel együt. a másik lehetőségem az a Mangafan web boltja.. eza legbiztonságosabbb megoldás számomra.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2008-05-05 16:55:14
(#122) beküldve: 2008-05-05 16:50:31
(#121) koszi. majd megprobalom. amugy a libtibem is talalkoztam mar nehany rossz minosegu kiadvannyal, de ez van.
ti hova jartok mangat es anime DVD-t venni mer en mar egy csomo helyen kerestem oket de sokszor csalodnom kellet
Én legjoban az 576 ot ajánlom, de mivel az nem mindenhol van akkor Alexandra(nemárt vigyázni miet adnak oda,ugyértem mien minőségüt) Vagy Libri, vagy egyéb könyvesboltok! :) de ha nagyon nem találsz akkor ittvan a webbolt :))
beküldve: 2008-05-05 15:54:52
(#119) ti hova jartok mangat es anime DVD-t venni mer en mar egy csomo helyen kerestem oket de sokszor csalodnom kellet
Leginkább az 576-ból, mert ott nem oat adnak amibe már bele van lapozva, össze van koszolva, (tehát nem kirakatit...)mert már párszor tapasztaltam ezt a libriben, és a alexandrában.-_-"
Én tegnap voltam Europarkban a Kékmoly Könyvekben és eléggé elszomorodtam:
Elég sok mangájuk van, de pont rájuk vannak rakva a nagy Manga könyvek meg a többi száz kilós nagyméretű könyvek. És mivel a mangák az élükre vannak állítva és a nagy könyvek nyomják őket, ezért az Árnybírók teteje tök gyűrött, szerintem nemsokára rojtos lesz.
beküldve: 2008-05-05 14:03:55
(#117) Amugy Dragon ballt hol lehet beszerezni? (tudjátok azt a vékony fajtát )
WHÁHÁÁÁÁ Nagybátyám Pont most talált nekem egy párat az övéiből JEEEE!!!lássuk csak:Kiadva: 2000/8...hát igen akkor még nemtudtam olvasni -_-''(de amugy néztem énis anime-t! :)) Emlékszem még matrica gyüjtöm is volt x_X
A bookline-nál, ha valaki megrendel egy angol nyelvű mangát, az kikerül a listából? Úgy értem raktáron vannak ezek, vagy külföldről folyamatosan rendelnek?
Külföldről küldik a pesti központba, rajta van a bélyegző honnan adják fel. Eddig még megérkezett amiket rendeltem és a mangák jó minőségüek. Egyébként német tokyopoptól szerzik be. Ezért is van több német manga, de akad angol is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-04 14:24:18
(#115) melo..ezért találták ki h "túrj a mélyére!" én mindig azt teszem..(már amikor elérem )én mond csak könyvesboltban vagy rendezvényen.. bár..én kb egy hónapban 14x fordulok meg az alexandrában és 11x a libriben ebből 5alkalommal tuti -6000.-tal jövök ki.. (nem véletlen van törzsvásárlói kártyám )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-05-04 14:27:20
beküldve: 2008-05-04 14:17:27
(#114) Leginkább az 576-ból, mert ott nem oat adnak amibe már bele van lapozva, össze van koszolva, (tehát nem kirakatit...)mert már párszor tapasztaltam ezt a libriben, és a alexandrában.-_-"
Szerintem nincsnek náluk raktáron, mert külömben nem 5-10 munkanap lenne szállítási időnek írva.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-04-27 16:22:46
(#112) A bookline-nál, ha valaki megrendel egy angol nyelvű mangát, az kikerül a listából? Úgy értem raktáron vannak ezek, vagy külföldről folyamatosan rendelnek?
Pedig egyértelműen ki van írva, hogy milyen nyelvű...
Én mondjuk olyanokat rendelek németül, amit nem adtak ki amcisiban/UK-ban.
Én mondjuk olyanokat rendelek németül, amit nem adtak ki amcisiban/UK-ban.
Tudom, de hajnali egykor csak a képét néztem emg