Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2008-06-13 22:34:16
(#170) Tegnap voltam Trillianban Bleach 6-ot venni (jól el van rejtve a bolt :)). Conon vettem 3 kötetet, darabját 2300ért. Már tudom, hogy Bestsellersnél daraja 1600, szóval inkább ott veszek majd, de hétfőn megyek Balcsira és gyorsan akartam megszerezni és bestsellersnél ugye várni kell. Na most, mint kiderült már 2600 forint egy kötet Bleach náluk. Mondom egye fene, ha már eljöttem, akkor megveszem. De többet nem nagyon szeretnék már ott, eléggé patikusok. (De az eladó tök jófej, eldumálgattunk képregényekről/mangákról.)
Szerk: .., 2008-06-13 22:34:25
Te lehet, hogy most a bestsellers.com-ra gondolsz? Mert én a .hu-ra gondoltam, és ott személyesen kell átvenni a könyvet. Úgy látszik nem voltam teljesen egyértelmű, bocsi.
Bocs nem esett le, ha a többi kiszállítós helyről rendelsz akkor van úgy ahogy mondtam.
Ha már kijött és nem szóltál egyből a futárnak, akkor csak akkor cserélik ki ha szerencséd van.
Te lehet, hogy most a bestsellers.com-ra gondolsz? Mert én a .hu-ra gondoltam, és ott személyesen kell átvenni a könyvet. Úgy látszik nem voltam teljesen egyértelmű, bocsi.
Szerk: Limo 2008-06-10 09:27:17
Köszönöm szépen a válaszokat. Az amerikai rendelésekkel az a baj, hogy 60-70 dollárnál kezdődik a postaköltség és ekkora végösszegre még rádobnak legalább 10.000 vámot is.
Az utolsó oldal szipatikus árral rendelkezik csak ott meg nem kapható.
Node, majd nyár végén meglátom, lesz-e rá keret egyáltalán és lehet az egyszerőségért inkább kicsit többet fizetek.
Amúgy meg így jár, aki hülye gyüjtői szenvedélyből limitált, extra cuccot akar. (%
Köszi mégegyszer.
Node, majd nyár végén meglátom, lesz-e rá keret egyáltalán és lehet az egyszerőségért inkább kicsit többet fizetek.
Amúgy meg így jár, aki hülye gyüjtői szenvedélyből limitált, extra cuccot akar. (%
Köszi mégegyszer.
Nem tudom, hogy milyen oldalakat néztél, amit én találtam és használok, ott a postaktg. kb. 11-12$, és 2-3 héten belül hozza a futár...
Jah, és szintén amerikai a cég... [Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-06-10 07:36:11
Aki rendelt már bestellerstől nem tudja, hogy vissza lehet e mondani könyvet ha esetleg mégsem kell? Mert rendeltem két mangát, és az egyik valszeg nem az, amit én akartam.
Ha már kijött és nem szóltál egyből a futárnak, akkor csak akkor cserélik ki ha szerencséd van.
beküldve: 2008-06-10 00:10:56
(#165) Aki rendelt már bestellerstől nem tudja, hogy vissza lehet e mondani könyvet ha esetleg mégsem kell? Mert rendeltem két mangát, és az egyik valszeg nem az, amit én akartam.
Az amazonnal csak az a baj, hogy nem szállít Magyarországra, mert sok csomaguk eltűnt régebben...
Tudtommal könyvet, DVD-t, CD-t szállít. A honlapjukon is ez az info szerepel.
Lehet, hogy ismét szállítanak. Rengeteg cucc eltűnt pár éve, mert az Amazon a meg nem érkezett csomagot újrapostázza és ezt páran ki is használták a postán... Egyszer megunták és "bannolták" Magyarországot. Ezek szerint változott a helyzet.
Az amazonnal csak az a baj, hogy nem szállít Magyarországra, mert sok csomaguk eltűnt régebben...
Tudtommal könyvet, DVD-t, CD-t szállít. A honlapjukon is ez az info szerepel.
Ezek szerint az Alexandra poént csinál a mangák eldugásából -.- Húsvétot játszanak Ugyanis mikor én mentem NANÁt keresni, akkor balra nézek semmi, jobbra semmi, fel semmi. Bakker, még mindig nincs?? Leszegem a fejem, megfordul kifelemenet, és ott volt. El volt bújtatva egy kupacnyi Berserk mögé :P Kis huncut Könyvárumozgató-menedzserek.. .
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-04 20:23:49
(#161) Vasárnap voltam veszprémi Alexandrában. Rögtön a kedvenc mangásrészlegemhez siettem. Semmi. Körülnézek, 3 másodperc után végre nem kapok szívrohamot, hogy nincsenek mangák, mert a hátam mögött voltak. Nagyobb helyen, sokkal több manga, és nem is kell 2,5 méterre nyújtózkodni, mert ideális magasságú helyen voltak. Minden mangából lehetett találni (na jó, Pirontanból nem ) A többi ismeretlenbe belenézegettem. Pl.: Berserk, Rozsomák: Snikt! (mivel ugyanaz a mangaka, nagyon hosonlít a BLAME!-re), Bania 4-5. Még NANA is volt. Aztán nem vettem semmit, mert pénz sem volt nálam, új sorozatba meg nem kezdek bele, mert csődve megy a rokonságom (még a NANA is nagy vállakozás volt).
Köszönöm szépen a válaszokat. Az amerikai rendelésekkel az a baj, hogy 60-70 dollárnál kezdődik a postaköltség és ekkora végösszegre még rádobnak legalább 10.000 vámot is.
Köszi mégegyszer.
Köszi mégegyszer.
Bestsellers beszállítja Magyarországra ingyenesen.
beküldve: 2008-06-02 17:22:49
(#159) Köszönöm szépen a válaszokat. Az amerikai rendelésekkel az a baj, hogy 60-70 dollárnál kezdődik a postaköltség és ekkora végösszegre még rádobnak legalább 10.000 vámot is.
Köszi mégegyszer.
Köszi mégegyszer.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Az nem jó...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-02 15:55:55
(#156) Szerintem is sok ez az összeg érte. Pláne, ha figyelembe vesszük az új árát ($189.95~32000Ft).
Ebay!
[Link]
Kb 1400Ft-ra jön ki darabja.
Van egy az amazon.com-on is hasonló árfekvésben: [Link]
A legolcsóbb pedig a buy.com-on.
[Link]
Kb 24000Ft ~900Ft/kötet
Ebay!
[Link]
Kb 1400Ft-ra jön ki darabja.
Van egy az amazon.com-on is hasonló árfekvésben: [Link]
A legolcsóbb pedig a buy.com-on.