Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2008-08-09 11:07:51
(#230) Postánál standard csomag minden költséggel együtt 1490 Ft.
Mostanában benne vagyok ebben a postaköltségek témában, mert sokat TeszVeszezek.
Mostanában benne vagyok ebben a postaköltségek témában, mert sokat TeszVeszezek.
beküldve: 2008-08-09 10:24:23
(#229) Nem éri meg utánvétellel venni. Én egyszer 2 zsebkönyvet (kb az élni és az árnybíró 8 közt van vastagságban) vettem utánvéttel, a küldés költsége 1500 volt.
Ha rám hallgattok megbeszélitek velük, és elkülditek rózsaszín csekkel előre a pénzt, így nekik csak fel kell adni.
Ha rám hallgattok megbeszélitek velük, és elkülditek rózsaszín csekkel előre a pénzt, így nekik csak fel kell adni.
Nem mondod? Ismered az ottaniakat, vagy csak megkérted őket?
Elég zűrös lenne ha bemennék érte mivel debreceni vagyok így megkértem őket.
Mondták, hogy utánvételben elküldik de nem vállalnak felelősséget ha megrongálódik szállítás közben.
Mondanál egy példát, hogy X darab kötetnél mennyibe kerül a posta? Ha én ezt már korábban tudom...
Hogy az istenbe ilyen olcsók booklineon egyes angol mangák? Monnyuk Bleach 1. 1460, 25. 1634 Ft.
Lopott?
Lopott?
Puszta matematika az egész. 8x152=1216Ft. Ennyibe kerül most egy Bleach manga tisztán. Mivel a beszerzési ár alacsonyabb, mint az eladási, így megéri nekik. Továbbá úgy tudom, német nagykertől szerzik a cuccot (ezért is van annyi német nyelvű manga náluk), nem az Újvilágból, így a postaköltség is jóval kevesebb. Ezért tudják ilyen olcsón adni.
Ezáltal a brazik kisgyerekek is békében élhetnek.
beküldve: 2008-08-08 00:58:44
(#226) Hogy az istenbe ilyen olcsók booklineon egyes angol mangák? Monnyuk Bleach 1. 1460, 25. 1634 Ft.
Lopott?
Lopott?
Nem, a brazil kisgyerek végbelében csempészik Magyarisztánba.
Szerk: .., 2008-08-07 23:52:39
beküldve: 2008-08-07 23:33:14
(#223) Hogy az istenbe ilyen olcsók booklineon egyes angol mangák? Monnyuk Bleach 1. 1460, 25. 1634 Ft.
Lopott?
Lopott?
Laissez faire, laissez passer.
Elég zűrös lenne ha bemennék érte mivel debreceni vagyok így megkértem őket.
Mondták, hogy utánvételben elküldik de nem vállalnak felelősséget ha megrongálódik szállítás közben.
Szerk: Kál 2008-08-07 23:02:10
1 hónap alatt bármi megjön. Ha tudod hogy mész fel, akkor rendelj. Egyébként pár hétig megtartják a cuccokat.
Hát bestseller-éken tényleg érdemes elgondolkodni, már csak az a kérdés, hogy hónapokig is elspájzolják-e az emberfia mangáját, aki csak akkor jár fent a nagy faluban, Pesten?
Nekem elküldik xP
Hát bestseller-éken tényleg érdemes elgondolkodni, már csak az a kérdés, hogy hónapokig is elspájzolják-e az emberfia mangáját, aki csak akkor jár fent a nagy faluban, Pesten?
Nekem elküldik xP
beküldve: 2008-08-07 22:21:34
(#218) Átszoktam Alexandrára is
1600 Ft egy magyar manga, 550 a kiszállítás.
Megéri!
1600 Ft egy magyar manga, 550 a kiszállítás.
Megéri!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-07 20:37:11
(#217) Ti hogy látjátok az animeboltban 2ezernek a mangákat? Blame is 3 ezer körül van.
beküldve: 2008-08-07 20:14:57
(#216) Most rendeltem a Bestsellerstől, és én egy kicsit megdöbbentem az áron...1800 Ft egy angol kötet...
Lehet h nektek nem nagy meglepetés, de nekem az mivel eddig csak a Trillianban vásároltam angol mangát 3300 Ftért.
Úgyhogy most naon heppi vagyok
Lehet h nektek nem nagy meglepetés, de nekem az mivel eddig csak a Trillianban vásároltam angol mangát 3300 Ftért.
Úgyhogy most naon heppi vagyok
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."