Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2008-06-25 20:38:05
(#185) Sziasztok! Nem tudjátok véletlen honnan tudnám letölteni a Bokura ga ita-t? Vagy esetleg olvasta v.ki,tudja mi lesz a folytatás? Köszi!
Always use google, before asking such a dumbass thing...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-23 14:35:47
(#183) Sziasztok! Nem tudjátok véletlen honnan tudnám letölteni a Bokura ga ita-t? Vagy esetleg olvasta v.ki,tudja mi lesz a folytatás? Köszi!
beküldve: 2008-06-18 10:39:02
(#182) Én általában rendelem Alexandrából, vagy néha ha van a Libriben (nagyon ritkán ), akkor ott veszem meg.
Vagy többször inkább letöltöm (ami még nem jelent meg)
Vagy többször inkább letöltöm (ami még nem jelent meg)
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Szerk: Dead Lady 2008-06-18 10:39:27
beküldve: 2008-06-18 10:28:02
(#181) De ha nincs Con,és türelmetlen vagyok,mert valami olyat szeretnék,ami nincs kiadva Mo.-n,akkor a Bookline-t szoktam használni...teljesen korrekt árakkal,a postaköltség is viszonylag kevés,és személyesen is átveheted...heteket se kell várni
Ma reggel hozták ki a gyönyörűséges Hoshi no Koe mangámat*hatfelé olvad*Aanyirra imádom a stílusát a rajzolónőnek
Ma reggel hozták ki a gyönyörűséges Hoshi no Koe mangámat*hatfelé olvad*Aanyirra imádom a stílusát a rajzolónőnek
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-06-17 16:53:34
(#180) 95%-ban conokról, illetve képregényes rendezvényekről.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-06-15 15:25:41
(#179) A legalapvetőbb helyekről: AnimeCon, MangaFan Webbolt, könyvesbolt (nálam az Alexandra a nyerő).
Nem, én a fanfordításra gondoltam, meg arra, hogy egy esetleges magyar fordításnál nehéz lenne igazán átadni a hangulatát.
Ugye a magyar fanfordítást az angol fanfordításból készítik, szóval ha nem annyira árnyalt, az valószínüleg ebből adódik.
Hát igen. A fanfordítók sajnos nem japánról fordítanak.
Nem, én a fanfordításra gondoltam, meg arra, hogy egy esetleges magyar fordításnál nehéz lenne igazán átadni a hangulatát.
Ugye a magyar fanfordítást az angol fanfordításból készítik, szóval ha nem annyira árnyalt, az valószínüleg ebből adódik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-06-14 14:22:29
(#176) Én általában, vagy letöltöm...vagy Mangafan webbolt, vagy Con, vagy Alexandra, vagy Trillian...no meg Vatera és animebazár [Link]
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerintem is kifogják adni. De Bleachben angolul árnyaltabbak a poénok szerintem.
Ugye most az anime magyar szinkronját hasonlítottad az angolhoz. Mert a magyar fanfordítást az angol hivatalossal összevetni nem fair.
Amúgy úgy fest én vagyok az egyetlen pesszimista, mert én nem reménykedek Bleach mangában a közeljövőben. Már így is túl sok hosszú sorozat fut és félő, hogy nem mernek a kiadók egy újabba belevágni.
Most gonosz leszek: én remélem, hogy nem adják ki a közeljövőben, mert tényleg sokminden fut, az utóbbi pár hónapban is nagyon sok új manga-sorozat kezdődött el.
Szerintem is kifogják adni. De Bleachben angolul árnyaltabbak a poénok szerintem.
Ugye most az anime magyar szinkronját hasonlítottad az angolhoz. Mert a magyar fanfordítást az angol hivatalossal összevetni nem fair.
Amúgy úgy fest én vagyok az egyetlen pesszimista, mert én nem reménykedek Bleach mangában a közeljövőben. Már így is túl sok hosszú sorozat fut és félő, hogy nem mernek a kiadók egy újabba belevágni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-06-14 13:08:34
Ehhez sajnos nem tudok írni semmit
Az épp aktuális fejezetet is csak "nézegetem"
Érteni nem nagyon értem...
Na mind1 =)
MIANEVED?!
Én nem veszek Bleach mangát semmiféleképpen
MERT van egy olyan sanda gyanum, h előbb-utóbb kiadják magyarul is =)
*reménykedik*
Meg nem is értek angolul/németül XD
*reménykedik*
beküldve: 2008-06-14 10:01:53
(#171) Én nem veszek Bleach mangát semmiféleképpen
*reménykedik*
*reménykedik*
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-06-14 10:02:19