Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2008-08-07 12:49:24
(#215) Én Hatvanban lakom, ami egy kb. 25000 fős városka, és szerencsére van a központban egy nagy könyvesbolt, ahol minden új mangát meg lehet találni. Én innen szerzem be a mangákat.
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Miért lenne olcsóbb? Pont ugyanannyiba kerülnek a webboltban a kötetek mintha boltban vennéd, és ha rendelsz legalább két kötetet, akkor még postaköltség sincs.
Mert egy darab 2300 Ft...Boltba pedig 2000...
Egyszerre kettőt??uhh
De jó lenne ha annyi pénzem lenne
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Nem tudom te hogy csinálod, de én minden 10 dolcsis mangát 3000 pénzért látok az animeboltban...
Ha te 2k-ért veszed, akkor nagyon ügyi vagy!
A mostaniak is 2200 vagy 2300 voltak... majd megmutatom...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nem tudom te hogy csinálod, de én minden 10 dolcsis mangát 3000 pénzért látok az animeboltban...
beküldve: 2008-08-05 12:49:59
(#210) 2000 forint szerintem sok egy angol mangáért. Bookline 1400-1500 körül adja, habár teljes sorozatuk sosincs, csak néhány darab ebből-abból. Ezért mondom, hogy Bestsellers.
beküldve: 2008-08-05 12:39:53
(#209) Angol nyelvűt én animebolt.hu-ról rendeltem... nem is olyan vészes. 2000 pénz körüli mangák, futárral hozzák, és ha utalsz, akkor a futárktg is alacsonyabb...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-04 19:50:00
(#208) Sziasztok! Én most az Alexandrával próbálkozom. Mert a libriben ez a törzsvásárlói kártya nem sokat ér és nincs is mindenük. Az Alexandrában pedig, ha online rendeled meg a könyveket akkor 20%-kal olcsóbb. Jó csak akkor éri meg ha többet rendelsz mert 550ft-ért viszik ki (10ezer felett ingyen XD)viszont másnapra kihozzák. Majd holnap meglátom.
Szerk: Kayako 2008-08-04 19:50:25
A booklinenal az a bajom, hogy ami nekem kellett volna, az pont nincs...:S Egyszer rendeltem és tényleg megbízhatóak.
beküldve: 2008-08-04 16:06:21
(#206) Sztem most a bookline a legolcsóbb. Igaz, nem lehet kapni az összes mangát, de a leghíresebbeket igen. Pl. ott egy 10 dolláros manga 1600 Ft Jah és kb 1 hét után átveheted. Én sem hittem volna, de télleg igaz De a bestsellers is nagyon jó, eddig náluk rendeltem mindig és tök rendesek.
Gondolom ők nagykertől rendelnek, nagyker áron. Ennyi. Enkik megéri, mert hozzájuk megy a vevő. Neked megéri, mert olcsón kapsz mangát. 1992-óta megélnek ebből a boltból, akkor meg tudnak valamit! :) Ezért nem jártam régen sem Trillianba, ahol egy 10 dolcsis kötet 3300 ft. Ez nekem rablás.
Egy 10 dolcsis kötet ára 1800 forint!!!
Akkor ebben mi a bolt, mikor $1 most 150 HUF???
Túúúdom túúúdom, még így is olcsó angol kiadványhoz mérten, de most méé ne kötekelődjek már?!
Jó, 10x150=1500 DE 1800-1500=300 <--Mondj már olyan helyet, ahol 300 forintért szállítanak Amerikából
Egy 10 dolcsis kötet ára 1800 forint!!!
Akkor ebben mi a bolt, mikor $1 most 150 HUF???
Túúúdom túúúdom, még így is olcsó angol kiadványhoz mérten, de most méé ne kötekelődjek már?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-01 15:47:41
(#202) Pestieknek:
Most érdemes angol mangákat rendelni a Bestsellers-től. Egy 10 dolcsis kötet ára 1800 forint!!! Igaz, várni kell rá kb 3-4 hetet, de csak akkor kell fizetni, ha megjött. Tökéletes minőséget hoznak, mindössze az a baj, hogy nem szállítanak, így be kell menni a kötetekért.
[Link]
Most érdemes angol mangákat rendelni a Bestsellers-től. Egy 10 dolcsis kötet ára 1800 forint!!! Igaz, várni kell rá kb 3-4 hetet, de csak akkor kell fizetni, ha megjött. Tökéletes minőséget hoznak, mindössze az a baj, hogy nem szállítanak, így be kell menni a kötetekért.
[Link]
Ma kaptam hírlevelet tőlük, hogy 25%-os akció van minden mangára. Csak sajnos sok manga nem kapható náluk.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-01 15:05:33