Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2008-08-26 14:29:57
(#260) bárhonnan ahol találok: Alexandra Líra Libri Cora Mangafan (vagy a camping melletti bolt olaszban)
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-08-19 12:48:15
(#259) Én említettem a tfaw.com-ot. Azóta már fel is adtam a rendelésemet.
Úgy néz ki, hogy amiket kinéztél magadnak, azt add a kosárhoz, nem kell hozzá bejelentkezned sem. Aztán nézd meg a kosár tartalmát, és ott az oldalon alul a listából keresd ki Hungary-t, hogy ide mennyiért szállítanának. ha tetszik, amit látsz, akkor regisztrálj, amit azért szerintem megtalálsz, és kövesd a kosár tartalma oldalról a nyilakat, vagyis a lépéseket, egyszerű bankkártyával tudtam én is fizetni. Igaz, hogy levesz gondolom első vásárláskor csak, 400 Ft-ot, utána pedig a pénzt is.
A legolcsóbb postával úgy 20-30 nap alatt van kint, de egy kicsivel drágábban redukálható ez akár 10-15 napra is. Kinek mi éri meg.
Ami viszont fontos, hogy az amazonnal ellentétben itt a küldemény súlya számít, így ha nehéz köteteket választasz, oltári drága lehet a postaköltség. De hát kiszámoltathatod a már említett módon, hogy mennyi a postaköltség Hungáriába! Így végülis jobban belegondolva legjobban talán füzeteket éri meg rendelni, de szerintem pár manga is belefér. Mondjuk mondom én, aki néhány füzet mellett pár jó vastag amerikai tpb-t is rendeltem.
Igaz, 80%-kal olcsóbban! :)
remélem segíthettem
Úgy néz ki, hogy amiket kinéztél magadnak, azt add a kosárhoz, nem kell hozzá bejelentkezned sem. Aztán nézd meg a kosár tartalmát, és ott az oldalon alul a listából keresd ki Hungary-t, hogy ide mennyiért szállítanának. ha tetszik, amit látsz, akkor regisztrálj, amit azért szerintem megtalálsz, és kövesd a kosár tartalma oldalról a nyilakat, vagyis a lépéseket, egyszerű bankkártyával tudtam én is fizetni. Igaz, hogy levesz gondolom első vásárláskor csak, 400 Ft-ot, utána pedig a pénzt is.
A legolcsóbb postával úgy 20-30 nap alatt van kint, de egy kicsivel drágábban redukálható ez akár 10-15 napra is. Kinek mi éri meg.
Ami viszont fontos, hogy az amazonnal ellentétben itt a küldemény súlya számít, így ha nehéz köteteket választasz, oltári drága lehet a postaköltség. De hát kiszámoltathatod a már említett módon, hogy mennyi a postaköltség Hungáriába! Így végülis jobban belegondolva legjobban talán füzeteket éri meg rendelni, de szerintem pár manga is belefér. Mondjuk mondom én, aki néhány füzet mellett pár jó vastag amerikai tpb-t is rendeltem.
Igaz, 80%-kal olcsóbban! :)
remélem segíthettem
beküldve: 2008-08-19 12:30:04
(#258) Sziasztok! Valamelyikőtök irta a tfaw.com-ot. Elmondanátok hogy onnan hogyan tudok rendelni és vidékre(szfvár) mennyi a szálitási díj ? Ezenkivül hogyan lehet még náluk fizetni? mert sajnos jelenlegi angol tudásom(?) nem elegendő ahoz hogy megértsem amit az oldalon irnak.Előre is köszönöm :)
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2008-08-18 16:48:13
(#257) A Bookline-al nekem az volt a legnagyobb problámám, hogy volt egy csomó előrendelésem és szinte egytől eggyig megszüntették.
Most már csak a népszerűbb mangákból lehet előjegyezni Naruto, Bleach... + maradtak a maradék kötetek, amik vagy vannak vagy nincsenek (csak elfelejtették levenni az oldalról)
Most már csak a népszerűbb mangákból lehet előjegyezni Naruto, Bleach... + maradtak a maradék kötetek, amik vagy vannak vagy nincsenek (csak elfelejtették levenni az oldalról)
Szerk: tencsi 2008-08-18 16:48:52
Én leginkább a magyar nyelvű mangákat preferálom. De ha magyarul nem megoldható, akkor angol nyelvűeket vásárolok.
A Bookline-al az a legnagyobb baj, hogy egy mangasorozatból általában csak véletleszerűen van egy-két kötet nekik, akkor is általában egyik a sorozat elejéről a másik a végéről.
A Bookline-al az a legnagyobb baj, hogy egy mangasorozatból általában csak véletleszerűen van egy-két kötet nekik, akkor is általában egyik a sorozat elejéről a másik a végéről.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-18 16:49:18
Épp a Bookline volt a téma, hogy mennyi gáz van vele...
sry, csak most görgettem vissza >.<
én eddig 2szer rendeltem tőlük és csak 1 mangát nem tudtak kiszállítani a 7ből, de "kárpótlásul" nem raktak rá épp emiatt pluszköltséget a csökkent összértékre
Szerk: Nes 2008-08-18 16:19:50
10 kötetnél megéri, de amikor szerettem volna rendelni, pont az a 2 kötet nem volt, ami érdekelt (I"s 15.; Genshiken 9.). Havi 1-2 kötetre jó nekem a BS.
A külföldi preferált nyelv pedig az angol nálam. Pedig a német cuccok mennyivel olcsóbbak...:S
A külföldi preferált nyelv pedig az angol nálam. Pedig a német cuccok mennyivel olcsóbbak...:S
Szerk: Rudymester 2008-08-18 11:22:12
beküldve: 2008-08-18 09:43:34
(#253) Na én az Alexadrában szoktam venni mangát, de reendelek is, ha úgy adodik.Ez attól függ, hogy nem tudok bemenni az Alexadrába vagy ha be is tudok menni, csak pont nincs az a manga.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-18 09:45:15
beküldve: 2008-08-18 09:36:31
(#252) beküldve: 2008-08-18 09:36:10
(#251) beküldve: 2008-08-17 16:09:30
(#250)
Szerk: Sabani Urim 2008-08-17 16:09:55
beküldve: 2008-08-17 15:12:42
(#249) Mi most készülünk rendelni a tfaw.com weboldalról. Úgy gondolom, hogy mindig más kedvezmények vannak, de a 10-20% az alap. És a postaköltség sem vészes, igaz azt nem tudom, hogy pontosan mennyi idő alatt küldik ki a cuccost. Én most kizárólag képregényeket fogok rendelni, azok közül is most egy csomó Dark Horse cuccra van 80% !! kedvezmény. Hát a hülyének is megéri. Természetesen angol nyelvű képregényekről beszélek.
[Link]
Itt pedig az aktuális manga-kedvezmények egy része, de nézzetek szét jobban, találtok még bőven.
[Link]
Bár tény, hogy nem a manga a fő profiljuk, de azért írtam ide, mert bízom benne, hogy nem csak korlátolt mangafüggők vásárolnak külföldről. :)
[Link]
Itt pedig az aktuális manga-kedvezmények egy része, de nézzetek szét jobban, találtok még bőven.
[Link]
Bár tény, hogy nem a manga a fő profiljuk, de azért írtam ide, mert bízom benne, hogy nem csak korlátolt mangafüggők vásárolnak külföldről. :)
beküldve: 2008-08-17 13:50:02
(#248) beküldve: 2008-08-17 12:40:56
(#247) Nemrég rendeltem bookline-tól 10 könyvet, abból kettőt nem tudtak csak beszerezni. Szerintem korrekt, tekintve, hogy mi volt az a kettő. Mangavásárlásnak ez a legjobb módja, nekem legalábbis. (Néha még olcsóbb is, mint a bestsellers. Oo)
Jah, kérdés: ki milyen nyelvű köteteket preferál?
Jah, kérdés: ki milyen nyelvű köteteket preferál?
vagy BookLine-ról 1600-ért alig 2 hét alatt ;)
Épp a Bookline volt a téma, hogy mennyi gáz van vele...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-17 12:27:14