Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
Aizent megérteni nincs eszed (nekem sem volt), de ilyen hülyeségeket össze tudsz hordani.
beküldve: 2008-10-10 21:01:48
(#274) Én nem zavartatom magam, megállok a polcom előtt, majd,(hosszas válogatás után) amikor éppen senki sincs a közelben gyorsan a pólóm alá rejtem az egyik kötetet, átosonok vele a másik szobába, ügyelve, hogy senki ne fogjon gyanút, aztán (előre megfontolt szándékkal persze) Jóóóóóól elolvasom.
Hát így megy ez nálam... így/innen szerzek mangákat, mostmár tudjátok, jöhetnek a becsmérlő szavak
Hát így megy ez nálam... így/innen szerzek mangákat, mostmár tudjátok, jöhetnek a becsmérlő szavak
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-10 19:54:43
(#273) hoppá most nyílt egy új alexandria október hetedikén Debrecenben. 25%-ékos leértékelés van minden könyvre. Ma voltam szétnézni van egy kis gyűjteményük, hétfőn nagybevásárlás lesz mind nyugati mind keleti képregényekből
beküldve: 2008-09-24 22:54:10
(#272) emberek, megdöbbentő bejelentés: a miskolci alexandriába rendeltek mangát és nem csak 1 kaidótól! 1 egész falat szenteltek nekik(persze kicsit)
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-09-05 09:42:18
(#271) Na, ma megkaptam az emilt, hogy megjöttek a külhoni mangáim... tehát: lehet, hogy az animebolt egy kicsit drága, de most már 100%, hogy megbízható...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szép nagy betükkel ki van írva a weboldalukra hogy angol illetve francia nyelvü kiadványokkal foglalkoznak csak.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-01 14:04:33
(#269) És még azt szeretném megkérdezni hogy ugye japán mangát nem lehet rendelni a bestellerstől?Vagy igen?
beküldve: 2008-08-31 11:32:15
(#268) Hihi megtaláltam a viz media kiadó oldalán köszi mindent , de amúgy japán mangát is tudnak szerezni vagy csak francia meg angolt?
Szerk: Sabani Urim 2008-08-31 12:21:41
beküldve: 2008-08-31 11:29:10
(#267) Hogy most megnéztem az egyik mangámat ténleg ott van de 3 oldalt néztem meg és sehol se írják hogy mi az izé száma a mangának amit akarok rendelni
Még azt szeretném megkérdezni hogy a bestsellersnél irták hogy a rendeléshez meg kell adni a könyv ISBN számát. Mi az?
Nézd meg az amazon.com-on, keresd meg a könyvet amit venni akarsz, és görgess lejebb, ott lesz az adatainál.
Még azt szeretném megkérdezni hogy a bestsellersnél irták hogy a rendeléshez meg kell adni a könyv ISBN számát. Mi az?
A könyvek ISBN száma az amolyan sorszámszerű izé...szal a könyvek hátulján megvan adva, de a leírásnál meg kell h adják. ha a rendelésnél is kell...asszem valami ilyesmi xD
Positive vibration.
beküldve: 2008-08-31 11:12:16
(#264) Még azt szeretném megkérdezni hogy a bestsellersnél irták hogy a rendeléshez meg kell adni a könyv ISBN számát. Mi az?
[QUOTE]Én említettem a tfaw.com-ot.
Az létezik hogy 7,15$ a Bleach manga?
Az létezik hogy 7,15$ a Bleach manga?
beküldve: 2008-08-29 14:41:10
(#262) Hát én ausztriába utazgatok értük meg a magyarokat persze helyben veszem a könyvesboltban.Persze a mangáim többsége német...de nem gáz!
Most is megyek majd venni 10-et.
Most is megyek majd venni 10-et.
Positive vibration.
bárhonnan ahol találok: Alexandra Líra Libri Cora Mangafan (vagy a camping melletti bolt olaszban)
jó neked....itt miskolcon csak az aktuális divatvackok vannak, vagyis lovenovelek minden mennyiségben
miskolci egyetemista