Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2009-02-02 19:24:46
(#703) beküldve: 2009-02-02 19:10:14
(#702) Nagyon várom már a köv. kötett a kedvenc mangámból.
Remélem Csaba-ék dolgoznak a 6. köteten.
Remélem Csaba-ék dolgoznak a 6. köteten.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-02-02 18:46:01
(#701) Küldök egy privit, mert Fyndrának igaza van, ekkora spoilert nem szabad kiírni fórumra.
megkaptam! ^^
nagyon szépen köszönöm!!!
hálám üldözni fog xD
私は日本のファンです。
Küldök egy privit, mert Fyndrának igaza van, ekkora spoilert nem szabad kiírni fórumra.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-11 15:24:08
(#698) sziasztok!
igen, nagyon szeretném tudni -akármilyen spoiler lövés is.
nayon fontos lenne...
igen, nagyon szeretném tudni -akármilyen spoiler lövés is.
nayon fontos lenne...
私は日本のファンです。
Igen asszem Watsuki írta is valahol, hogy azért kapta a sebhelyet, hogy ne nézzen ki kislánynak, de azért egész megható sztorit rittyentett később köréje.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Egyébként a Trust and Betrayal sztorija egyezik a mangával, vagy külön az OVA-hoz írták a történetet?
Nagyjából egyezik, de az összes humort kihúzták az ovában. De történetileg - emlékezetem szerint, bár az ovát csak egyszer bírtam megnézni - kb egyezett a kettő. Leszámítva egy-két apróságot, de nem lövöm le a poént
A sebhelyes kérdésre: úgy szerezte, hogy a rajzolónak kicsit tökösebbé kellett tennie a karaktert, és ez jutott eszébe [komolyabban én se válaszolnék, míg ki nem derül, mennyire szeretnél poénlelövést és akkor is max PÜ-ben, mert tapasztalatom szerint az is megnézi a spoilereket, aki nem akarja tudni őket ]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-01-10 18:39:08
(#695) Nem érdekli, én tudom, hogy nem. :P
Egyébként a Trust and Betrayal sztorija egyezik a mangával, vagy külön az OVA-hoz írták a történetet?
Kenshin sebe bonyolult ügy, és mega-giga-szuper nagy spoiler lenne. Így is érdekel?
Szerk: Mariko 2009-01-10 18:17:46
beküldve: 2009-01-10 12:31:59
(#693) sziasztok!
egy kérdést szeretnék a Rurónival kapcsolatban!
Nagyon Fontos!!!
szal: Hogyan sebesült meg Kenshin arca?
Nagyon Fontos!!!
tehát nem az kell, h egy harc miatt, hanem h hogyan!?
naon köszike!
egy kérdést szeretnék a Rurónival kapcsolatban!
Nagyon Fontos!!!
szal: Hogyan sebesült meg Kenshin arca?
Nagyon Fontos!!!
tehát nem az kell, h egy harc miatt, hanem h hogyan!?
naon köszike!
私は日本のファンです。
Elméletileg...
Rém hülyén néz ki, de evvan
(de majd Sisio, meg Júkjúzan Andzsi, meg Hiko Szeidzsúró elhomályosítják a 'Szaitó Hadzsime' lolsági indexét )
Közben újraolvasgatva az ötödik kötetet magyarul, meg a hatodikat angolul mégse tűnnek olyan rettentő elbaltázottnak, csak olyan... Kis aranyosnak a továbbiakhoz képest
Raidzsúta kis tollacskái viszont haláliak Ránézek, és azonnali röhögés az eredmény
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-01-09 12:29:02
(#691) Akkor jó, már nagyon várom. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Még gyorsan letudjuk a kövi kötetet, aztán belecsapunk a lecsóba és jön Saitou!
Vajon hogy lesz átírva a neve? Szaitó Hadzsime?
Nem volt rossz az 5. kötet sem, de mindig sok a harc , történet meg kevés.
Csak annyit mondok, ez változni fog, tehát nyugi.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"