Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2009-08-11 18:38:20
(#738) Az...jó...huhh lesz mire spórolnom xDDDD Te jó ég 28??!! Ejha hát mát jó párszor megállapítottam h utálom Vacukit amiért így tudta abba hagyni a köteteket xDDD o de most mégjobban xDD Hjaj
Kis Jézuska hógolyózik falalalala lalalala
beküldve: 2009-08-11 18:37:06
(#737) Nem ismerem a Kensint. Realisztikus, történelmi sztori, vagy van benne fantasy is?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
28 kötetes
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2009-08-12 15:41:55
beküldve: 2009-08-11 18:24:37
(#735) Azt nem tudja véletlenül valaki hány kötetes összesen? Csak hogy tudjam mennyit kell még várni a következő kötetekre
Kis Jézuska hógolyózik falalalala lalalala
beküldve: 2009-07-27 20:03:03
(#734) Érik hát. Olyanok is vannak benne amikre nem emlékszem hogy az animében benne lettek volna. Aborítótervek tetszenek talán ez az egyik legszebb mind közül
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-17 19:06:43
(#733) beküldve: 2009-06-17 20:07:55
(#732) Az animét láttam valameddig. Milyen kár hogy nem Szano-t raktk rá pedig annyiira vártam mert ő a kedvencem :( A mangát akkor is megveszem majd mert ez a kedvencem.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-09 13:00:14
(#731) Szivesen olvasnám a mangát,de eddig még egyet sem tudtam megvenni.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-06-01 00:49:06
(#730) én találkoztam ezzel a mangával szombaton miskolcon az alexandiában de a csajos azt mondta még nem vehetem meg akkor nyitotta ki a dobozt vagyis a 6al
Szerk: papp21 2009-06-01 00:49:20
beküldve: 2009-05-20 13:29:26
(#729) Mariko, Fyndra: Köszönöm a megnyugtatást! Reménykedtem benne, hogy így lesz.
Amúgy meg szép a szerzőtől, hogy beismerte, hogy hibázott.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-20 13:29:42
alister: Ne aggódj, nem vagy egyedül a véleményeddel Szerintem ezt a kötetet csak Szanóék kis kalandja viszi el a hátán [meg Szano szövegei XDD].
De a drága mangaka is szidta magát emiatt egy interjúban
[bocs, Hepburn-átírásos, lusta vagyok magyarítani XD]
A Raijuta-szál eltér az eddigi történet fonalától.
Igen, és kész katasztrófa az eredmény. Szerettem volna egy bivalyerős, macsó karaktert, de csődöt mondott a tudományom. Még most se értem, mi ütött akkor belém. Egy normális kardforgató technikát se tudtam összehozni neki!
Az Izunára gondol?
Igen. Miután bevezettem a történetbe, már láttam, hogy csak akkor lenne eredményes ez a technika, ha Raijuta közel menne Kenshinhez. Tehát Kenshin egyszerűen hátrál pár lépést, és kész, máris védve van. Ezért találtam ki egy kicsit másfajta technikát, a Tobi-Izunát, ami olyan, mintha Raijuta dobófegyvert vetne be kard helyett. De a 2. kötetben, a Sano-Kenshin harcnál már szerepelt, hogy Kenshin a kardjával akár egy lőfegyver támadását is képes kivédeni, így ezzel a technikával is melléfogtam. *nevet* Belátom, hibáztam.
De a drága mangaka is szidta magát emiatt egy interjúban
[bocs, Hepburn-átírásos, lusta vagyok magyarítani XD]
A Raijuta-szál eltér az eddigi történet fonalától.
Igen, és kész katasztrófa az eredmény. Szerettem volna egy bivalyerős, macsó karaktert, de csődöt mondott a tudományom. Még most se értem, mi ütött akkor belém. Egy normális kardforgató technikát se tudtam összehozni neki!
Az Izunára gondol?
Igen. Miután bevezettem a történetbe, már láttam, hogy csak akkor lenne eredményes ez a technika, ha Raijuta közel menne Kenshinhez. Tehát Kenshin egyszerűen hátrál pár lépést, és kész, máris védve van. Ezért találtam ki egy kicsit másfajta technikát, a Tobi-Izunát, ami olyan, mintha Raijuta dobófegyvert vetne be kard helyett. De a 2. kötetben, a Sano-Kenshin harcnál már szerepelt, hogy Kenshin a kardjával akár egy lőfegyver támadását is képes kivédeni, így ezzel a technikával is melléfogtam. *nevet* Belátom, hibáztam.
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2009-05-19 18:51:16
beküldve: 2009-05-19 18:25:18
(#727) Még nem sikerült elolvasnom a 6. kötetet, pedig itt figyel a polcon, de azok a mangák élveznek prioritást, amiket nem olvastam korábban.
Alisternek: Biztosíthatlak róla, hogy a kövi kötet nagyon jó lesz, egy igazi kemény ellenféllel! Ez az egyik kedvenc fightom az egész sorozatban.
Alisternek: Biztosíthatlak róla, hogy a kövi kötet nagyon jó lesz, egy igazi kemény ellenféllel! Ez az egyik kedvenc fightom az egész sorozatban.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-19 18:25:30
beküldve: 2009-05-19 15:02:19
(#726) Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-19 13:41:26
(#725) Eh, ez a Raidzsúta mekkora egy nulla... Pedig lett volna potenciál benne. Na mindegy, remélem a következő kötetben valami normálisabb ellenfél kerül elő, aki nem folyik így szét.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-18 16:53:29
(#724) Megvettem Con-on a hatodik kötetet, elolvasni még nem volt időm. Amit viszont nagyon sajnálok, az a gerince... Az eredeti japán kiadáson Szanó van rajt... Eddig eredeti szerint mentek, de miért nem lehetett most is? :(