Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2010-03-21 17:24:32
(#783) ühühüüü, elvonási tüneteim vannak... -.-
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-01-27 15:30:40
(#782) Gondoltam, bedobom, hogy Watsuki per pillanat megint valami Kenshin-projecten ügyködik; ez lehet egy one-shot, valami újabb guidebook; akár játék is...
Azért kicsit remélem, hogy a manga végét akarják meganimálni végre... Még ha erre minimális is az esély. Persze, ki tudja, elvégre mostanság voltak remake-ek, FMA és Inuyasha...
Azért egy one-shotnak nagyobb a valószínűsége, hát, majdcsak kiderül
Azért kicsit remélem, hogy a manga végét akarják meganimálni végre... Még ha erre minimális is az esély. Persze, ki tudja, elvégre mostanság voltak remake-ek, FMA és Inuyasha...
Azért egy one-shotnak nagyobb a valószínűsége, hát, majdcsak kiderül
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-01-22 21:56:06
(#781) A hetedik rész borítóján gondolkozom...
Nem tudom, nekem egy kicsit furcsa, nem tetszik annyira.
Az összes eddigin Kenshin vagy nyugodt, vagy olyan "oro?" fejet vág...
De ezen Battószai feje van...
Ráadásul Saito kardja...
Nem t'om, nekem annyira nem jön be...
Nem tudom, nekem egy kicsit furcsa, nem tetszik annyira.
Az összes eddigin Kenshin vagy nyugodt, vagy olyan "oro?" fejet vág...
De ezen Battószai feje van...
Ráadásul Saito kardja...
Nem t'om, nekem annyira nem jön be...
hogy essen már egy kis pozitív is, szerintem a harmadik rész borítója különösen szép!
beküldve: 2010-01-17 10:24:37
(#780) Nehéz annál jobb leírást adni pedig, mert egy csomó poént lelőne vele az ember De esetleg javaslom a Mangazinos ismertetőt [Link]
Ayumu89: ha szereted a kicsit sötétebb drámákat, akkor tetszeni fog Nekem mondjuk nem jött be, de sokan szeretik, mert nagyon igényes a grafika, és szép, egyben tragikus a történet. Amolyan zsepis anime
Ayumu89: ha szereted a kicsit sötétebb drámákat, akkor tetszeni fog Nekem mondjuk nem jött be, de sokan szeretik, mert nagyon igényes a grafika, és szép, egyben tragikus a történet. Amolyan zsepis anime
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-01-15 12:32:19
(#778) Engem az első OVA érdekelne, a Trust and Betrayal (azt hiszem ez a címe). Mi volt róla a véleményetek? Jó anime?
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-15 12:07:18
(#777) Kaphatok egy kicsit részletesebb leírást a mangáról mert az oldalon nem a legtisztább xD
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-01-09 19:35:40
(#776) Egyet értek bár én találtam egy oldalt, ahonnan lelehet szedni a magyar felirattal
Kis Jézuska hógolyózik falalalala lalalala
He-he-he
Ez tényleg nagyon durva!
Azért az Animax igazán sugározhatná a Kenshint is.
Pfff, de jó is lenne...
És de jó is lenne a 8. kötet is...
Ez tényleg nagyon durva!
Azért az Animax igazán sugározhatná a Kenshint is.
Pfff, de jó is lenne...
És de jó is lenne a 8. kötet is...
beküldve: 2010-01-08 18:49:02
(#774) Ennek örülök =D
Egyébként maga az amv is naaagyon állat
Sano *-*
Na, de elég a nyáladzásból xD Itt a link ;D [Link]
Nem kaptam agyér görcsöt, ugyan ^^"
Egyébként maga az amv is naaagyon állat
Sano *-*
Na, de elég a nyáladzásból xD Itt a link ;D [Link]
Nem kaptam agyér görcsöt, ugyan ^^"
Nem tudom melyik kötetben lesz, de már alig várom, mert az van rajta, hogy Kenshin barátunk eléggé nyúzottan néz ki és Sano cipeli magával átkarolva őt mellettük meg Aosi sétál OO Mellesleg Sano is elég lestrapált állapotban volt.... Ha esetleg van rá kereslet belinkelhetem
Wáááá, van, van, van!! Már annyira de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a csuda lesz Aosival...
azzal fenyegetőzöm hogy kiugrok a 7. emeletről mint az a DBZ rajongó
Jó ötlet, de lehet, hogy fenyegetőzni kevés de a tavasz még messze van... Reménykedjünk... Mondjuk február végében
beküldve: 2009-12-28 19:07:03
(#771) Azért, ha kiugrasz a hetedikről lehet h bekerülsz a tévébe o.O xD
Egyébként egy kicsikét youtuboltam xD amvket nézegettem mert kíváncsi lettem és találtam egyet, amiben hát lássuk be van némi spoiler, de van benne egy kép, amin kiakadtam o.o
Egyébként egy kicsikét youtuboltam xD amvket nézegettem mert kíváncsi lettem és találtam egyet, amiben hát lássuk be van némi spoiler, de van benne egy kép, amin kiakadtam o.o
Nem tudom melyik kötetben lesz, de már alig várom, mert az van rajta, hogy Kenshin barátunk eléggé nyúzottan néz ki és Sano cipeli magával átkarolva őt mellettük meg Aosi sétál OO Mellesleg Sano is elég lestrapált állapotban volt.... Ha esetleg van rá kereslet belinkelhetem
De olyankor nem csak kiírják a státuszhoz, hogy kifogyott?
Csak azt feltételeztem, hogy valami hiba folytán letörölték, vagy tudom is én
Azért köszi a választ! ^^
Csak azt feltételeztem, hogy valami hiba folytán letörölték, vagy tudom is én
Azért köszi a választ! ^^
私は日本のファンです。