Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2010-09-27 08:32:08
(#800) Már nekem is nagyon hiányzik Kenshin meg a többiek, És már nem győzöm előröl olvasni. Eddig kétszer kezdtem az 1.résztől.
Jöjjön a 9. köteeeeeet :B
Jöjjön a 9. köteeeeeet :B
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-27 02:05:21
(#799) Sokat késik a 9. Elvonási tüneteim vannak.... Ezért elölről olvasom az egészet...Mire a 8-hoz érek, talán megjelenik..
beküldve: 2010-05-15 20:36:14
(#798) Nekem megvan az eddigiek, kivéve a 8.:P...deh azis hamarosan...Nekem 6. volt legjobb. Abban volt keménység, érzelem, tragédia...
Kérdés: úyg tom h 3 nagyobb része vn a mangnak(Tokio, Kyoto Jinchu) a 3. rész nincs anime-ben...mért, mről szól??
Kérdés: úyg tom h 3 nagyobb része vn a mangnak(Tokio, Kyoto Jinchu) a 3. rész nincs anime-ben...mért, mről szól??
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-05-07 19:57:37
(#797) nembaj. jelenjen meg az összes és szépen sorban megveszem mindent, ahogy lesz pénzem xD
Am meg ne legyen nagy a szád jhéten én is megkapom
: DDD
Mert akkor fogják kihozni >.<
végre végre vaaan pénzeeem *-*
alig várom, hogy elolvassam o.o
Am meg ne legyen nagy a szád jhéten én is megkapom
: DDD
Mert akkor fogják kihozni >.<
végre végre vaaan pénzeeem *-*
alig várom, hogy elolvassam o.o
Kis Jézuska hógolyózik falalalala lalalala
Szerk: Nyonyooo 2010-05-07 19:58:23
beküldve: 2010-04-30 22:07:27
(#796) Még egy hónap, amíg a boltokba kerül, aztán még kettő, amíg megjelenik a 9...
Ez szörnyű...
Már lyukas az oldalam xD
Úgy kéne megjelennie az összesnek, hogy folyanatosan, olyan pl kéthetente jönne ki egy rész az egyik sorozatból.
De mégsem...
Nem tudnám kifizetni :3
Ez nem jó!! X'D
Ez szörnyű...
Már lyukas az oldalam xD
Úgy kéne megjelennie az összesnek, hogy folyanatosan, olyan pl kéthetente jönne ki egy rész az egyik sorozatból.
De mégsem...
Nem tudnám kifizetni :3
Ez nem jó!! X'D
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:15:16
beküldve: 2010-04-28 19:48:03
(#795) jóhhát ilyen is kell xD
én egyenlőre csak gyűjtök >.<
és várom, hogy boltokba is kikerüljön *-*
és persze, most még hintsünk el olyan morzsákat is, hogy a 9. 10. kötet milyen jó lesz xD
mennyire zabáljon még fel a kíváncsiság???? :'DDD
de nembaj.......jó fanhoz híven türelmesen kivárom
jöjjön már ki!!!!!!! >.< x'DDD
én egyenlőre csak gyűjtök >.<
és várom, hogy boltokba is kikerüljön *-*
és persze, most még hintsünk el olyan morzsákat is, hogy a 9. 10. kötet milyen jó lesz xD
mennyire zabáljon még fel a kíváncsiság???? :'DDD
de nembaj.......jó fanhoz híven türelmesen kivárom
jöjjön már ki!!!!!!! >.< x'DDD
Bebebeee, nekem megvan XD
Be kell hogy valljam:
Vatsuki nagyon nem tett ki magáért ebben a kötetben.
Haláál uncsi... Sokkal jobbat vártam, mondjuk egy kicsit eseménydúsabb sztorit...
Ahh... Azért jobb mint a semmi... Elolvastam egy óra alatt és most megint várhatok fél évet... >.<
Be kell hogy valljam:
Vatsuki nagyon nem tett ki magáért ebben a kötetben.
Haláál uncsi... Sokkal jobbat vártam, mondjuk egy kicsit eseménydúsabb sztorit...
Ahh... Azért jobb mint a semmi... Elolvastam egy óra alatt és most megint várhatok fél évet... >.<
Bakker, tényleg, nyáron is lesz! :3 azon már végképp ott leszek... De jelmezben!! XD
Szerk: Crimson Moon 2010-04-27 22:39:46
beküldve: 2010-04-24 17:47:15
(#792) mázlista.....én csak a nyárira tudok menni, arra is csak akkor, ha összejön a nyári munka......
egyezzünk ki abban, hogy a harmadik és a hatodik a legszebb :3
muhahahaa nekem is van egy a polcomon >: DD
a többi hat mellett xD
nekem kell a nyolcadik *-*
most >.<
egyezzünk ki abban, hogy a harmadik és a hatodik a legszebb :3
muhahahaa nekem is van egy a polcomon >: DD
a többi hat mellett xD
nekem kell a nyolcadik *-*
most >.<
Az jó lenne...
Örülnék is neki, mert naggyon remélem, hogy el tudok menni... (wáháhá, holnap lesz... ) A hatodik rész borítója... Hmm... Az tényleg nagyon szép, de nálam még mindig a 3. a nyerő!
Úbakker, de hülye vagyok...
Most veszem észre, hogy ki van téve a 8. kötet, erre jövök vissza szerkeszteni a hozzászólást! X'D
Kifogyott az első kötet? O.O Huhuhuuu, a kezemben van egy igazi ritkaság
Örülnék is neki, mert naggyon remélem, hogy el tudok menni... (wáháhá, holnap lesz... ) A hatodik rész borítója... Hmm... Az tényleg nagyon szép, de nálam még mindig a 3. a nyerő!
Úbakker, de hülye vagyok...
Most veszem észre, hogy ki van téve a 8. kötet, erre jövök vissza szerkeszteni a hozzászólást! X'D
Kifogyott az első kötet? O.O Huhuhuuu, a kezemben van egy igazi ritkaság
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:16:02
beküldve: 2010-04-23 14:38:48
(#790) Borítókra vissza térve....Én nem tudom te mit láttál Crimson Moon, de én azt látom, hogy az első kettő kivételével az összesen Battosai fejet vág Kenshin :'D jó talán a harmadiknál rezeg a léc o.o
mellesleg szerintem a 6. a legszebb *-*
és megnyugtatás céljából nem fognak kiírni senkit >.>
egyik nap nem bírtam ki és bele kukkoltam az utolsó fejezetekbe az egyik manga olvasón >.<' csak ott ugye angol és én hülye megértettem xD fenének tanulok angolt xDDD egyből megértettem miről van szó xD
és van egy olyan sanda gyanúm, hogy a nyolcadikat Sakuracon-on fogják publikálni O.O
mellesleg szerintem a 6. a legszebb *-*
és megnyugtatás céljából nem fognak kiírni senkit >.>
egyik nap nem bírtam ki és bele kukkoltam az utolsó fejezetekbe az egyik manga olvasón >.<' csak ott ugye angol és én hülye megértettem xD fenének tanulok angolt xDDD egyből megértettem miről van szó xD
és van egy olyan sanda gyanúm, hogy a nyolcadikat Sakuracon-on fogják publikálni O.O
beküldve: 2010-04-17 01:17:36
(#789) Első kötetet a Bookline oldaláról még meglehet rendelni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-04-17 00:25:01
(#788) Az első kötetet újra fogják még nyomni valamikor?
Mert ha nem,akkor neki se állok megvenni a többit.
Mert ha nem,akkor neki se állok megvenni a többit.
beküldve: 2010-04-05 02:11:14
(#787) ÉS mikor lesz kiadva a 8?
Már kíváncsi vagyok, hogy Vatsuki tényleg kiítra e Kaorut, Jahikot, Sano-t és Megumit...
(Ha tényleg, sírni fogok...)
Ha úgy vesszük, a 7. olyan 3 hónapja jelent meg. Akkor ideje lenne a 8. -nak
Ezt nem hiszem el...
Épp nézem az animét felirattal, és annyit változtattak benne, hogy rá se ismerek az eredeti sztorira...
Már kíváncsi vagyok, hogy Vatsuki tényleg kiítra e Kaorut, Jahikot, Sano-t és Megumit...
(Ha tényleg, sírni fogok...)
Ha úgy vesszük, a 7. olyan 3 hónapja jelent meg. Akkor ideje lenne a 8. -nak
Ezt nem hiszem el...
Épp nézem az animét felirattal, és annyit változtattak benne, hogy rá se ismerek az eredeti sztorira...
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:26:31
Szerk: baniaa3 2010-03-25 16:46:59
beküldve: 2010-03-25 16:44:44
(#784) Valaki tudja hogy KB milyen hosszú a Ruróni Kensin hogy hány kötet lesz úgy nagyjából.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛