Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2011-11-30 09:05:33
(#815) Megvan az első kép az élőszereplős film főszereplőjéről :) Szerintem tökéletes színészt találtak a feladatra, szuper lesz ez :) *teljesen fel van spannolva*
[Link]
[Link]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2011-10-11 01:08:52
(#814) Nagyon kemény a 11. kötet! Annak kifejezetten örülök,
hogy Aosi kimutatta a foga fehérét, és nem lett belőle egy második "komor, angstos sidekick" Kensinék csapatában.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-07-18 16:15:27
(#813) Nekem a Kenshin volt az első mangám.
Anyám egyszer elrángatott magával cipőt venni és a bolt előtt egy antikvárius épp kipakolta az első négy kötetet.
Ki is olvastam mind a négyet... várakozás közben
azóta már a hatodikig megvan
Anyám egyszer elrángatott magával cipőt venni és a bolt előtt egy antikvárius épp kipakolta az első négy kötetet.
Ki is olvastam mind a négyet... várakozás közben
azóta már a hatodikig megvan
beküldve: 2011-06-07 18:44:16
(#812) Hm, a 10. kötetben Csónál kicsit sok lett ez a "népiesch" kiszólogatás, talán szerencsésebb lett volna a LoveComos kanszai-bent hozni, az jobban passzolt volna, így iszonyú fura lett.
Viszont még mindig teljesen szerelmes vagyok a kötet 124. oldalán lévő Kensinbe Nagyon jól áll neki, mikor így van felfogva a haja, és beletúr
Viszont még mindig teljesen szerelmes vagyok a kötet 124. oldalán lévő Kensinbe Nagyon jól áll neki, mikor így van felfogva a haja, és beletúr
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2011-03-21 12:00:19
(#811) Kicsit írtam, milyen Watsuki-sensei testközelből; a bejegyzés végén van a lényeg, bár tényleg iszonyúan ideges voltam...
[Link]
A Kenshin volt egyébként a rendezvényen a legkapósabb, nagyon sokan azzal álltak sorba, bár ez persze érthető
[Link]
A Kenshin volt egyébként a rendezvényen a legkapósabb, nagyon sokan azzal álltak sorba, bár ez persze érthető
A ruróni azért maradt meg a címben mert a róninra utal?
A ruróni és a rónin két külön dolog, habár ha úgy vesszük, van köztük kapcsolat.
Rónin: (földes)úr nélküli szamuráj
Ruróni: vándor
Réges-régen biztos volt olyan, hogy róninból ruróni lett, munkaadó híjján... :P
beküldve: 2010-11-14 20:37:43
(#808) beküldve: 2010-10-09 13:51:55
(#807) Az első kötetre kíváncsi lennék...Én ugyanis a második kötetet olvastam, de szerencsére hála az előzményeknek, sikerült megértenem
beküldve: 2010-10-09 13:10:19
(#806) Alexandra online-n még lehet rendelni 1. kötetet.
Amúgy szerintem is érdemes belekezdeni. Eleinte én is vonakodtam, de kellemesen csalódtam. Nagyon jó manga. :)
Amúgy szerintem is érdemes belekezdeni. Eleinte én is vonakodtam, de kellemesen csalódtam. Nagyon jó manga. :)
szerintetek érdemes belekezdenem ebbe a sorozatba?
mert sokat gondolkodtam már rajta...mert a kinézete nemigazán teccik de azt mongyák sokan hogy a történet viszont naon jo
mert sokat gondolkodtam már rajta...mert a kinézete nemigazán teccik de azt mongyák sokan hogy a történet viszont naon jo
Hah, én is pont ezen gondolkodom. Vagyis gondolkodtam, mert már biztos belekezdek, csak kár, hogy az 1. kötet már nincs itt raktáron. D:
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
szerintetek érdemes belekezdenem ebbe a sorozatba?
Én úgygondolom hogy érdemes belekezdenek a sorozatba, főleg akkor ha érdekelnek a szamurájos dolgok :) A Ruróni Kensin ebből úgy gondolom 100%-os élvezetet nyújt, számomra nagyon látványosak voltak benne a harcjelenetek, a rajzolás pedig véleményem szerint gyönyörű. És a történetre sem tudok panaszkodni.
beküldve: 2010-10-09 09:13:43
(#803) Hát nekem a kedvencem eddig a Mangafan kiadványok közül. Humor, Akció, Dráma és persze a történelem. Én csak ajánlani tudom de szerintem ha van ismerősöd akinek megvan legalább az első kötett akkor kérd kölcsön és olvas bele. Hát nekem a grafikájával nincs semmi gondom az biztos hogy régebbi mint a naruto de nekem a Kensin rajzolása jobban tetszik.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-10-09 09:14:31
beküldve: 2010-10-09 08:38:16
(#802) szerintetek érdemes belekezdenem ebbe a sorozatba?
Szerk: Muffta 2010-10-09 08:38:38
beküldve: 2010-10-04 15:25:00
(#801) Jeeee
A Conon, ahogy számítottam rá, már lehetett a Ruróni 9et vásárolni, jól le is csaptam rá...nagyon tetszik Nekem!!!
A Conon, ahogy számítottam rá, már lehetett a Ruróni 9et vásárolni, jól le is csaptam rá...nagyon tetszik Nekem!!!
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"