Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
És priviben sem nyilatkozol,vagy úgy van esélyem? Ha igen akkor e-mail címem: fo.viki@freemail.hu
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Hol szerezted be???Nekem is nagyon kéne mert neten nem valami jó a minőség.
Erről sajnos nem nyilatkozhatok. Törvényekbe, és fórumszabályokba ütközik."Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Szerk: hirzarlat 2009-05-17 22:02:06
[/QUOTE]Egy darabig néztem a tecsövön, azután elegem lett az állandó keresgélésből és megszereztem.
És az első kedvencem. Különösen egyes nagyszájú tanítványok miatt [/QUOTE]
És az első kedvencem. Különösen egyes nagyszájú tanítványok miatt [/QUOTE]
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Szeressük,bizony!!! Ki nézi/nézte az animét???
Egy darabig néztem a tecsövön, azután elegem lett az állandó keresgélésből és megszereztem.És az első kedvencem. Különösen egyes nagyszájú tanítványok miatt
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2009-05-16 16:25:06
(#719) Szeressük,bizony!!! Ki nézi/nézte az animét???
beküldve: 2009-04-21 16:14:39
(#718) Ez engem is érdekelne, nagyon szeretem a Kenshint!
Mármint a Karakter, vagy a mangát?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-01 19:00:39
(#711) beküldve: 2009-04-01 17:38:16
(#710) Szentem a Ruróni Kensinben szebbek a harcjelenetek mint a Narutóban... És nem spórolnak vérből...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-01 19:27:20
beküldve: 2009-04-01 17:01:24
(#709) Lehet valamit tudni a Kensin 6.ról, jobanmondva a kedvenc manga sorozatomról. Csaba lehetséges, hogy a Conra lesz Kensin 6?
Plíííz.
Plíííz.
Táncolj Hercegnő!
Küldök egy privit, mert Fyndrának igaza van, ekkora spoilert nem szabad kiírni fórumra.
Megkérhetlek,hogy nekem is küldj egyet...én is szeretném tudni!!!!Vagy azt,hogy mikor derül ki!!!!!Valamelyiket!!!!Elörre is köszönöm!!! "Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-03-21 14:33:20
(#707) Nem tudom...,de én az 5-öt azt a Lírában vettem meg!!!
Néztük már többször is Sárkánytűzben, Alexandrában, de semmi.
Franc, akkor marad a webbolt.
De ha nem akarsz postaköltséget fizetni, hamarosan rendelek és akkor a tiédet is hozzá csaphatjuk. Tessék felvenni msn-re, ha tetszik az ötlet.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-03 07:50:15
(#705) Nem tudjátok Zalaegerszegen miért nem lehet kapni Kenshin 5-öt?
Alexandrában nézted? Mintha múltkor láttam volna ott egyet...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]