Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-12-17 22:45:39
(#673) Amúgy köszönöm a kritikát, figyelmed előtt fejet hajtok.
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
Bár a manga-ban Kenshin-nek szurkolok, én inkább shinsen párti vagyok! Éljen a shogunátus és Satsuma!
Bár az adott korban mindenki összevissza cserélgette, ki mellett áll, nem ellentmondásos kicsit a második mondat? [a satsumaiak voltak a sógunátus egyik legnagyobb ellenfelei a 19. században]
Igen, ám remek kardforgatóiról volt híres, s mivel magam is a kardforgató lennék, tisztelem és becsülöm nagyságukat. Helyesebb lett volna külön részleteznem, miért írtam őket egy mondatba, de sokszor már késő kapkodni.
Bár a manga-ban Kenshin-nek szurkolok, én inkább shinsen párti vagyok! Éljen a shogunátus és Satsuma!
Bár az adott korban mindenki összevissza cserélgette, ki mellett áll, nem ellentmondásos kicsit a második mondat? [a satsumaiak voltak a sógunátus egyik legnagyobb ellenfelei a 19. században]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Még maga Gyurcsány se tudna megállitani hogy megvegyem a kensint 5-öt. kensin 4ever
Szerintem nem sok esély van rá, hogy meg akar majd állítani, de ha ezt teszi, kérlek a nevemben is jól hagyd helyben!
beküldve: 2008-12-17 08:49:39
(#669) Még maga Gyurcsány se tudna megállitani hogy megvegyem a kensint 5-öt. kensin 4ever
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2008-12-17 08:24:48
(#668) Bár a manga-ban Kenshin-nek szurkolok, én inkább shinsen párti vagyok! Éljen a shogunátus és Satsuma!
Próbálkozz a szlovákiai Bookline-al. 3-5 munkanap a szállítási határidő. Még beesik a karácsonyig.
Köszönöm a gyors választ, már intézkedek is
Táncolj Hercegnő!
Ezek szerint már ide Szlovákiába nem fog lejutni egy mangafanos manga sem?
Próbálkozz a szlovákiai Bookline-al. 3-5 munkanap a szállítási határidő. Még beesik a karácsonyig.
beküldve: 2008-12-11 19:13:00
(#665) Booklineon is kapható,:)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
5. kötet boltokban január közepére várható? Azt tudom, hogy most már boltban semilyen új könyv és manga nem fog megjelenni.
A Death Note-ot ma beszállítottuk az Alexandrába, de a Kensin és az Animekarácsonyra megjelenő újdonságok csak a képregényboltokban (Trillian, Eduárd), Deltavision, 576, Libri lesz kapható. Valóban, a nagy hálózatok már nem fogadnak be.
...és természetesen a webboltunkban
Hát ezt szmorúan olvasom. Én Szlovákiában lakok és itt a Tompa Mihály magyar könyvesboltban szoktam rendelni mangákat amit nem a Mangafantól szereznek be hanem valamilyen Budapesti raktárból. Ezek szerint már ide Szlovákiába nem fog lejutni egy mangafanos manga sem?
Táncolj Hercegnő!
Az "oro" nagyjából annyit jelent, hogy "he", vagy valami hasonlót, kis hangulatszócska, értelme igazából nincs, de szerintem cuki.
Köszike!
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Az "oro" nagyjából annyit jelent, hogy "he", vagy valami hasonlót, kis hangulatszócska, értelme igazából nincs, de szerintem cuki.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-09 07:40:49
(#661) Hahó mindenki!
Kensin gyakran mondja azt hogy ,,ORO''.Ez mit jelent?
Ha valaki tud válaszoljon lécci.
Kensin gyakran mondja azt hogy ,,ORO''.Ez mit jelent?
Ha valaki tud válaszoljon lécci.
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Én az életem árán is megveszem a Vásáron az 5-t. Jaj annak, aki az utamba áll!!!
Dícséretes hozzáállás
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-08 18:38:26
(#659) Én az életem árán is megveszem a Vásáron az 5-t. Jaj annak, aki az utamba áll!!!