• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Oldalak: ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 <<>>
beküldve: 2007-07-01 00:03:25
(#41) Válasz rikaszan (#40) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Egyelőre ne hálákodj. Minden Setikén múlik.Bár nekem is nagy örömmel segített.

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-07-01 00:00:53
(#40) Válasz Nimlodel (#39) üzenetére
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
Igencsak meghoztad a kedvem
Valamikor a távoli jövőben legalább egyszer az életben szerzek egy ilyet és kipingálom
Remélem nem leszek olyan öreg, hogy nagyon remegjen a kezem
Hátha egyszer szerény kis hazánkban is be lehet ilyneket szerezni... A remény hal meg utoljára

Ha akarod, megkérdezhetem az ismerősöm,hogy segít-e neked,aztán majd meglátjuk mit mond...

De jó lenne! Meg tudnád kérdezni?

Persze,szívesen.Holnap reggel,majd írok neki mail-t,aztán meglátjuk,hogy mit mond.

Örök hálám!

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-06-30 23:59:14
(#39) Válasz rikaszan (#37) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Valamikor a távoli jövőben legalább egyszer az életben szerzek egy ilyet és kipingálom
Hátha egyszer szerény kis hazánkban is be lehet ilyneket szerezni... A remény hal meg utoljára

Ha akarod, megkérdezhetem az ismerősöm,hogy segít-e neked,aztán majd meglátjuk mit mond...

Persze,szívesen.Holnap reggel,majd írok neki mail-t,aztán meglátjuk,hogy mit mond.

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-06-30 23:58:10
(#38) Válasz Nemes1s_2.0 (#36) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Hm,ha ilyen kit-re vágysz,amit már valaki kifestett,akkor meg kell hogy mondjam,elég borsos árat kérnek érte.Mivel ezek egyedi darabok.Különböző oldalakon szokták árulni, pl.:e-bay
Az olyan figurákat, keresel,amiket gyártottak és itthon is lehet kapni...azokat nem tudom,hogy külföldről honnan lehet rendelni.

Az áraknak már utánanéztem és éppen ezért kérdeztem, hogy nem lehet-e itthon is kapni. Ha jobban belegondolok, akkor viszont lehet, hogy jobban járok, ha megpróbálok magam kifesteni egyet. Ja és kösz a linket. Egész jó dolgokat láttam.

Sokkal jobban jársz,ha magad fested ki.Jobban megéri.Ha meg nem is tetszik, a duplájáért eladhatod.Nagyon keresik az ilyet.Az Animebazár oldalán nem rég volt egy kifestett Sailor Saturn kit.Setike készítette,aki segített nekem.Egy-két nap alatt elvitték a kitet...

beküldve: 2007-06-30 23:55:02
(#37) Válasz Nimlodel (#34) üzenetére
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]

beküldve: 2007-06-30 23:49:24
(#36) Válasz Nimlodel (#35) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Hm,ha ilyen kit-re vágysz,amit már valaki kifestett,akkor meg kell hogy mondjam,elég borsos árat kérnek érte.Mivel ezek egyedi darabok.Különböző oldalakon szokták árulni, pl.:e-bay
Az olyan figurákat, keresel,amiket gyártottak és itthon is lehet kapni...azokat nem tudom,hogy külföldről honnan lehet rendelni.

Az áraknak már utánanéztem és éppen ezért kérdeztem, hogy nem lehet-e itthon is kapni. Ha jobban belegondolok, akkor viszont lehet, hogy jobban járok, ha megpróbálok magam kifesteni egyet. Ja és kösz a linket. Egész jó dolgokat láttam.

Szerk: Nemes1s_2.0 2007-06-30 23:50:45
beküldve: 2007-06-30 23:42:37
(#35) Válasz Nemes1s_2.0 (#33) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]

Hát,azt nem tudom,ezt a kitet mennyire lehet késznek nevezni.
Hát,igen én is nézegettem olyan oldalakat,ahol kész figurákat lehet kapni és tényleg magasak az árak.Nem tudom,ezt az oldalt ismered-e:[Link]
Itt is lehet rendelni figurákat.
Ez a kit kb. 8000Ft volt,postaköltséggel.De ehhez jöttek még az anyagok.És ez még egy olcsóbb kit volt.

Mármint olyan figurákat lehet-e kapni, amik már ki vannak pingálva?

Szerk: Nimlodel 2007-06-30 23:43:25
beküldve: 2007-06-30 23:37:36
(#34) Válasz rikaszan (#31) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]

beküldve: 2007-06-30 23:37:11
(#33) Válasz Nimlodel (#32) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]

Hát,igen én is nézegettem olyan oldalakat,ahol kész figurákat lehet kapni és tényleg magasak az árak.Nem tudom,ezt az oldalt ismered-e:[Link]
Ez a kit kb. 8000Ft volt,postaköltséggel.De ehhez jöttek még az anyagok.És ez még egy olcsóbb kit volt.

Mármint olyan figurákat lehet-e kapni, amik már ki vannak pingálva?

beküldve: 2007-06-30 23:33:57
(#32) Válasz Nemes1s_2.0 (#29) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Kész figurát csak külföldön lehet kapni? Csak azért kérdezem mert vennék egyet, csak hát elképesztő áron kaphatóak, plusz postaöltség.

beküldve: 2007-06-30 23:33:28
(#31)
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]

beküldve: 2007-06-30 23:29:28
(#30) Válasz rikaszan (#28) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Akkor egyenlőre esélytelen, hogy én is beszerezzek egy ilyet Bár úgyse lennék képes rendesen megcsinálni

Meghoztam a kedved egy ilyenre?
Hát,igen nekem nagy szerencsém volt,hogy segítettek.
Akinek van egy kis kézügyességa,annak sikerülni fog.Bár az igaz,hogy az nem túl jó,ha remeg a kezed.Tapasztalat...

beküldve: 2007-06-30 23:28:31
(#29)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Kész figurát csak külföldön lehet kapni? Csak azért kérdezem mert vennék egyet, csak hát elképesztő áron kaphatóak, plusz postaöltség.

beküldve: 2007-06-30 23:25:17
(#28)
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
Akkor egyenlőre esélytelen, hogy én is beszerezzek egy ilyet Bár úgyse lennék képes rendesen megcsinálni

Szerk: rikaszan 2007-06-30 23:25:36
beküldve: 2007-06-30 23:21:13
(#27) Válasz rikaszan (#26) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
És ezeket honnan rendeled? Mármint a figurát? Külföldről? Üss le nyugodtan, ha zavar, hogy sokat kérdezek

Nem,nyugodtan kérdezgess.
Japánból vagy Kínából érkezett.Asszem inkább az utóbbi.Bár nekem is egy nagyon kedves lány segített(örök hálám neki), ugyanis a beszerzésnél voltak kisebb gondok,pl.:nem rendelkezek MasterCard-val.

Nemes1s_2.0: Köszi szépen!!!

Szerk: Nimlodel 2007-06-30 23:24:06
Oldalak: ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 <<>>