Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Mostanában kezdtem el a Resin Kit festést.Biztosan hallottatok már erről.Anime figurák,amiket saját magadnak kell kifesteni és összerakni.Most csinálom az első kitemet,de még nem készültem el vele,pedig már majdnem 2 hete csinálgatom...
Ilyenről még nem is hallottam De érdekesen hangzik Hogy működik?
Ez új működik,hogy kiválasztom azt az anime figurát,amelyiket majd meg szeretném csinálni,megrendelem,majd pár hét,esetleg hónap múlva meg is érkezik.Nekem több,mint 2 hónapba telt mire ideért.
Szóval,megérkezik,de darabokban van,ki sincs festve,semmi.
Szépen meg kell csiszolgatni,esetleg gittelni,alapozni,majd festeni.A szemét a legnehezebb megcsinálni,mivel az 1-es ecsetem is túl vastag.Aztán miután megszáradt,össze lehet ragasztani.Olyan 20 centis figuszok ezek és kb. 20000Ft-ért el is lehetne adni őket,mivel ezek egyedi figurák,kézzel festettek.
Ezen az oldalon meg tudod nézni,hogyan is néz ki egy kit festés előtt és után:[Link]
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Mostanában kezdtem el a Resin Kit festést.Biztosan hallottatok már erről.Anime figurák,amiket saját magadnak kell kifesteni és összerakni.Most csinálom az első kitemet,de még nem készültem el vele,pedig már majdnem 2 hete csinálgatom...
Hú, ez engem is érdekelne!!!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-06-30 21:26:21
beküldve: 2007-06-30 21:17:08
(#8) Ez a topic egy egész yó elképzelés
Akkor néhány dolgot magamról...
Pest belvárosában lakom, most érettségiztem.Szeptemberben kezdem a 0. évet japán szakon (ha minden jól megy)
Animék és mangák mellett szamuráj kardvívást (shinkendo) gyakorlok, néha rajzolgatok és mindenfélét gyűjtök.
Ha tehetem jó társaságban partykon vagy füstös kocsmák mélyén keresem az élet értelmét...
Akkor néhány dolgot magamról...
Pest belvárosában lakom, most érettségiztem.Szeptemberben kezdem a 0. évet japán szakon (ha minden jól megy)
Animék és mangák mellett szamuráj kardvívást (shinkendo) gyakorlok, néha rajzolgatok és mindenfélét gyűjtök.
Ha tehetem jó társaságban partykon vagy füstös kocsmák mélyén keresem az élet értelmét...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-30 21:15:57
(#7) És akkor én leszek a következő
Mariann vagyok, és Orosházán lakok.Aki nem tudná,Békés megyében található.
Idén érettségiztem,egész jó eredménnyel.
Szegedre szeretnék menni,bölcsészkarra,töri-rég észet szakirány...Hát,remélem felvesznek...
Nagyon szeretek olvasni,rajzolni,meg a kutyámat dögönyözni.
Mariann vagyok, és Orosházán lakok.Aki nem tudná,Békés megyében található.
Idén érettségiztem,egész jó eredménnyel.
Szegedre szeretnék menni,bölcsészkarra,töri-rég észet szakirány...Hát,remélem felvesznek...
Nagyon szeretek olvasni,rajzolni,meg a kutyámat dögönyözni.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-06-30 20:52:26
(#6) Akkor én meg folytatom
Zsófi vok, Budapesten élek, egy egyházi gimiben koptatom 5. éve a padot, és még 4et fogom (kisgimi+ nyelvi előkészítő+ normál gimi). Nagyon szeretek olvasni, írni, zenét hallgat, néha még edzésre is járni (de arra sajna muszáj). Főleg inkább mangákat olvasok, animéket csak ritkán nézek, mondhatni akkor, ha van rá lehetőségem. Azt hiszem ennyi.
Zsófi vok, Budapesten élek, egy egyházi gimiben koptatom 5. éve a padot, és még 4et fogom (kisgimi+ nyelvi előkészítő+ normál gimi). Nagyon szeretek olvasni, írni, zenét hallgat, néha még edzésre is járni (de arra sajna muszáj). Főleg inkább mangákat olvasok, animéket csak ritkán nézek, mondhatni akkor, ha van rá lehetőségem. Azt hiszem ennyi.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-30 19:24:22
(#5) hihi
Akkor kezdem. Salgótarján mellett lakok egy békés falucskában. Mellette pedig a Debreceni Egyetem hallgatója vagyok. Egyszer itt egyszer ott
A hobbim - mily meglepő - többek között az anime, ezenkívül szeretek úszni is
Akkor kezdem. Salgótarján mellett lakok egy békés falucskában. Mellette pedig a Debreceni Egyetem hallgatója vagyok. Egyszer itt egyszer ott
A hobbim - mily meglepő - többek között az anime, ezenkívül szeretek úszni is
beküldve: 2007-06-30 12:59:39
(#4) hihi ott a pont
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Gondoltam nyitok egy ilyen topicot is. Ide lehetne írni, hogy ki honnan jött, mi a hobbija, meg ilyesmi
Tiéd a megtiszteletetés, hogy elsőként írd le, hogy honnan jöttél, mi a hobbid, stb. mivel te nyitottad a topicot.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-06-30 12:00:29
Gondoltam nyitok egy ilyen topicot is. Ide lehetne írni, hogy ki honnan jött, mi a hobbija, meg ilyesmi
és nem írod?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-30 10:26:12
(#1) Gondoltam nyitok egy ilyen topicot is. Ide lehetne írni, hogy ki honnan jött, mi a hobbija, meg ilyesmi