Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2007-06-30 23:13:26
(#26) És ezeket honnan rendeled? Mármint a figurát? Külföldről? Üss le nyugodtan, ha zavar, hogy sokat kérdezek
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerintem ügyes munka. nekem fele ennyire sem menne Milyen festéket használsz?
Szerintem is jó lett.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-06-30 23:11:33
Köszi szépen.Majd ha teljesen kész lesz,remélem akkor is jól fog kinézni.
Ezekhez akril alapú festéket kell használni.Én még egy olcsóbb festéket használok, vannak ennél sokkal márkásabbak és azoknak persze szebb is a színe.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: rikaszan 2007-06-30 23:04:28
beküldve: 2007-06-30 22:56:01
(#22) Na,most láttam meg,hogy a kék szalagot újra kell festenem.Valahogy foltos lett.Francba!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-06-30 22:53:18
(#21) Na, akkor a képek.Sajnos van amelyik elég homályos.
[Link]
Ez myvip-es kép.Munka közben...
[Link]
Ugyancsak myvip-es,ugyancsak munka közben.
[Link]
Ez kicsit homályos,sajnos.
[Link]
Ez is homályos lett.
[Link]
Na,itt látszik legjobban,hogy még én is kezdő vagyok.A fej viszont még messze van a késztől,ezért nem olyan pontos a festés.
[Link]
Ez myvip-es kép.Munka közben...
[Link]
Ugyancsak myvip-es,ugyancsak munka közben.
[Link]
Ez kicsit homályos,sajnos.
[Link]
Ez is homályos lett.
[Link]
Na,itt látszik legjobban,hogy még én is kezdő vagyok.A fej viszont még messze van a késztől,ezért nem olyan pontos a festés.
Nincs kedved feldobni 1 képet??
Én is épp kérni akartam
Igen! Képet, képet!
Mindjárt,mindjárt,csak a gép nem akarja beolvasni a fényképezőt.
Várunk
Én is épp kérni akartam
Igen! Képet, képet!
Mindjárt,mindjárt,csak a gép nem akarja beolvasni a fényképezőt.
Én is épp kérni akartam
Igen! Képet, képet!
Én is épp kérni akartam
Hát,igen van is munka vele.Bár én is még csak kezdő vagyok benne,szóval az enyém se a legszebb.Sajnos nagyon látszanak az ecsetvonások és néhol csomós a festék.De messziről jól néz ki.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Mostanában kezdtem el a Resin Kit festést.Biztosan hallottatok már erről.Anime figurák,amiket saját magadnak kell kifesteni és összerakni.Most csinálom az első kitemet,de még nem készültem el vele,pedig már majdnem 2 hete csinálgatom...
Na ez is egy olyan hobbi, amihez tutira nem lenne türelmem. Minden elismerésem.
Ez nagyon komoly Lehet vele munka rendesen... Szívesen elszöszögnék egy ilyennel. Bár ami a kézügyességemet illeti 5 ftot sem fizetnének érte
Hát,igen van is munka vele.Bár én is még csak kezdő vagyok benne,szóval az enyém se a legszebb.Sajnos nagyon látszanak az ecsetvonások és néhol csomós a festék.De messziről jól néz ki.
beküldve: 2007-06-30 21:58:46
(#13) Nos, Szombathelyen lakom és most érettségiztem. A Berzsenyi Dániel Főiskolán szlavisztika-horvát szakon szeretném folytatni a tanulmányaimat. A fő hobbim a rajzolás. A középiskolás tanórák egy részét is általában rajzolással töltöttem. Órákon születnek a legeszementebb ötletek. Emellett persze ott van még az anime és a manga.
beküldve: 2007-06-30 21:53:41
(#12) Ez nagyon komoly Lehet vele munka rendesen... Szívesen elszöszögnék egy ilyennel. Bár ami a kézügyességemet illeti 5 ftot sem fizetnének érte