Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2010-04-27 22:13:04
(#823) Hali mindenkinek!
No, majd egyszer írok ide valami értelmesebbet is, de egyelőre ennyi /túúúl sokXD/ jut eszembe, előre is bocsi^^':
Jelenleg 16
Visszahúzódó, zárkózott, de ebből a rémes helyzetéből kitörni, változni akaró lányka vagyok. Nagyon nehezen illeszkedem be bárhova és nehéz megszólaltatni is...^^'
Aztán úgy egy éve rátaláltam, majd rákattantam az anime és a manga világára. Egyszerűen imádom! X3 Kedvenceim közé tartozik animékből a Sailor Moon (a régi kedvenc^^), a Shugo Chara (ő mangában is kedvenc), de szeretem a Démonnaplót, a Shinobi Life-ot, a High School Debut-ot és a Lovely Complexet is. "Sötét" oldalamként hozzám tartozik még a Death Note mint "engem érdeklő - majdelolvasomhaleszráidőm" ; manga (de az első 3-4 kötetet már olvastam!). ^^
A suli nagyon fontos mint nekem, mit az őseimnek. ^^
Hobbijaim közé tartozik az olvasás (manga és "sima" könyv is), a mindenféle kreatív barkácsolás, és a rajzolás. Na igen, a rajzolás...az a legfőbb dolog amit mostanában művelek. De tényleg. Szinte bárhol, bármikor eszembe jut egy jó kép, azonnal leskiccelem és lefűzöm a mappámba hogy "később még jól jön". Ezt persze a füzetekkel nem lehet megcsinálni...XD
Na nem mintha bárki is kivi lenne egy ilyen rajzmániás-csigaházába-vissz ahúzódott gyáva nyúlra...
Úgyhogy bocsi a hozzászólásomért. Ígérem, majd szerkesztgetem még a bemutatkozásom és egy tömörebb, átláthatóbb, nem annyira-önmagát-nagyon-leéget ő hozzászólást előteremteni. ^^
További jó fórumozást!
No, majd egyszer írok ide valami értelmesebbet is, de egyelőre ennyi /túúúl sokXD/ jut eszembe, előre is bocsi^^':
Jelenleg 16
(szombaton már 17 )
éve boldogítom/szomorítom a világot. Nincs semmi önbizalmam ahogy azt a mangarajzolásos hozzászólásaim mutatják. ^^' Visszahúzódó, zárkózott, de ebből a rémes helyzetéből kitörni, változni akaró lányka vagyok. Nagyon nehezen illeszkedem be bárhova és nehéz megszólaltatni is...^^'
Aztán úgy egy éve rátaláltam, majd rákattantam az anime és a manga világára. Egyszerűen imádom! X3 Kedvenceim közé tartozik animékből a Sailor Moon (a régi kedvenc^^), a Shugo Chara (ő mangában is kedvenc), de szeretem a Démonnaplót, a Shinobi Life-ot, a High School Debut-ot és a Lovely Complexet is. "Sötét" oldalamként hozzám tartozik még a Death Note mint "engem érdeklő - majdelolvasomhaleszráidőm" ; manga (de az első 3-4 kötetet már olvastam!). ^^
A suli nagyon fontos mint nekem, mit az őseimnek. ^^
Hobbijaim közé tartozik az olvasás (manga és "sima" könyv is), a mindenféle kreatív barkácsolás, és a rajzolás. Na igen, a rajzolás...az a legfőbb dolog amit mostanában művelek. De tényleg. Szinte bárhol, bármikor eszembe jut egy jó kép, azonnal leskiccelem és lefűzöm a mappámba hogy "később még jól jön". Ezt persze a füzetekkel nem lehet megcsinálni...XD
Na nem mintha bárki is kivi lenne egy ilyen rajzmániás-csigaházába-vissz ahúzódott gyáva nyúlra...
Úgyhogy bocsi a hozzászólásomért. Ígérem, majd szerkesztgetem még a bemutatkozásom és egy tömörebb, átláthatóbb, nem annyira-önmagát-nagyon-leéget ő hozzászólást előteremteni. ^^
További jó fórumozást!
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-04-27 20:36:52
(#822) "Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-04-27 20:37:40
Ha kiveszem a goth, és a földrajz/biosz részeket, akkor Te vagy az én emberem. Hmmm... Nem lehetsz egy unalmas fazon. Ezt szeretem
Jajj, de megszenvedtem ezekért a mondatokért. Megerőltettem magam
Szerk: Merchior 2010-04-27 20:02:59
beküldve: 2010-04-27 19:57:30
(#820) Helló!
Lillának hívnak, 16 éves vagyok (október végén leszek 17). Szeretem a goth-loli és a gótikus stílus, az állatokat, a misztikus lényeket, az igényesebb rajzfilmeket, azok közül is persze főként animéket, a mangákat és a legtöbb Japán kultúrához kapcsolódó dolgot.
Hobbijaim a rajzolás, a zenehallgatás (a rap-en és a manapság agyonhype-olt, diszkókban előszeretettel nyomatott "zajokon" kívül bármi jöhet), tévézés, olvasás (nem csak mangákat szeretek olvasni, "rendes" könyveket is), utazás, netezés.
Kedvenc tantárgyaim a földrajz, irodalom, biosz+néha töri és a német is.
Az animéken és a mangákon kívül érdekelnek az okkult dolgok (szellemek, rejtélyes lények és jelenségek, helyek stb.) és szinte minden ami az állatvilággal, időjárással, katasztófákkal, csillagászattal kapcsolatos.
Én magam kíváncsi, kreatív, élén fantáziájú, nyitott embernek tartom, azonban sajnos gyakran vagyok türelmetlen, szeszélyes és ideges, ha nem minden az elképzeléseim szerint történik.
Végül pedig jöjjenek a kedvenc animéim, mangáim:
-D.gray-man
-Soul Eater
-Higurashi-sorozatok
-Elfen Lied
-Vampire Knight
-Rozen Maiden
-Angyalok menedéke
-Princess Ai
-A káosz kapui
Itt egy kép rólam:
[Link]
Lillának hívnak, 16 éves vagyok (október végén leszek 17). Szeretem a goth-loli és a gótikus stílus, az állatokat, a misztikus lényeket, az igényesebb rajzfilmeket, azok közül is persze főként animéket, a mangákat és a legtöbb Japán kultúrához kapcsolódó dolgot.
Hobbijaim a rajzolás, a zenehallgatás (a rap-en és a manapság agyonhype-olt, diszkókban előszeretettel nyomatott "zajokon" kívül bármi jöhet), tévézés, olvasás (nem csak mangákat szeretek olvasni, "rendes" könyveket is), utazás, netezés.
Kedvenc tantárgyaim a földrajz, irodalom, biosz+néha töri és a német is.
Az animéken és a mangákon kívül érdekelnek az okkult dolgok (szellemek, rejtélyes lények és jelenségek, helyek stb.) és szinte minden ami az állatvilággal, időjárással, katasztófákkal, csillagászattal kapcsolatos.
Én magam kíváncsi, kreatív, élén fantáziájú, nyitott embernek tartom, azonban sajnos gyakran vagyok türelmetlen, szeszélyes és ideges, ha nem minden az elképzeléseim szerint történik.
Végül pedig jöjjenek a kedvenc animéim, mangáim:
-D.gray-man
-Soul Eater
-Higurashi-sorozatok
-Elfen Lied
-Vampire Knight
-Rozen Maiden
-Angyalok menedéke
-Princess Ai
-A káosz kapui
Itt egy kép rólam:
[Link]
beküldve: 2010-04-27 19:37:52
(#819) Hát ha nagyon szeretnétek, bedobok egy-két képet:
[Link]
[Link]
Na meg életkor is lett kérve, ami amúgy megtalálható az adatlapon, mindegy: 13. Nyáron leszek 14
[Link]
[Link]
Na meg életkor is lett kérve, ami amúgy megtalálható az adatlapon, mindegy: 13. Nyáron leszek 14
Szerk: Merchior 2010-04-27 19:39:35
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-04-27 19:34:46
beküldve: 2010-04-27 19:19:01
(#817) Szasztok!
A nevem: Krejcár ottmár (őseim ausztriából jöttek )
Fiú és 14 vagyok
Szeretem a magyart a törit és a föcit (na meg a hentait )
kb 2 éve ismerkedtem meg az animékkel és a mangákkal.
kedvenceim : Trinity blood, naruto , kenshin , get backers stb...
amit nem szeretek az az egymás fikázása és a yaoi.
Hobby-m : A mangák és az animék ( furcsa mi )
na asszem ennyi
A nevem: Krejcár ottmár (őseim ausztriából jöttek )
Fiú és 14 vagyok
Szeretem a magyart a törit és a föcit (na meg a hentait )
kb 2 éve ismerkedtem meg az animékkel és a mangákkal.
kedvenceim : Trinity blood, naruto , kenshin , get backers stb...
amit nem szeretek az az egymás fikázása és a yaoi.
Hobby-m : A mangák és az animék ( furcsa mi )
na asszem ennyi
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-04-27 19:19:51
beküldve: 2010-04-27 18:45:35
(#816) Hát nembánom:P
[Link]
[Link]
Amúgy a profilomban is le van írva, de 21 éves vagyok 23.a óta XD
(amúgy jelenleg nem vagyok olyan szőrös, mint a képeken XD)
[Link]
[Link]
Amúgy a profilomban is le van írva, de 21 éves vagyok 23.a óta XD
(amúgy jelenleg nem vagyok olyan szőrös, mint a képeken XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-04-27 18:48:27
beküldve: 2010-04-27 18:18:29
(#815) Olyan szívesen ismerném meg az embereket...
aki nem szégyelli küldene fotót?? meg életkort?
énis fölrakok amint lesz fotó
aki nem szégyelli küldene fotót?? meg életkort?
énis fölrakok amint lesz fotó
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-27 18:08:50
(#814) A bemutatkozásomból kifelejtettem azt említeni hogy a legújabb hobbim az airsoft (van egy M16-osom)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-24 12:17:15
(#813) Ezt a topikot eddig miért nem vettem észre?
Na mindegy.^^"
A nevem Ákos. Az animékkel és a mangákkal úgy másfél éve kezdtem el foglalkozni. Régebben (na jó most is) nagyon érdekelt a II. világháború; rengeteg könyvem, regényem, PC-s játékom és makettem van belőlük (ha szeretnétek majd linkelhetek róla képet ).
Az iskolában a humán tárgyakat (magyar, töri) kedvelem.
Hobbim a zenehallgatás, rajzolás, olvasás és makettezés.
szerk.: animék amiket láttam és nagyon tetszettek: Soul Eater, Strawberry Panic, FMP, Kaleido Star, Slayers.
Na mindegy.^^"
A nevem Ákos. Az animékkel és a mangákkal úgy másfél éve kezdtem el foglalkozni. Régebben (na jó most is) nagyon érdekelt a II. világháború; rengeteg könyvem, regényem, PC-s játékom és makettem van belőlük (ha szeretnétek majd linkelhetek róla képet ).
Az iskolában a humán tárgyakat (magyar, töri) kedvelem.
Hobbim a zenehallgatás, rajzolás, olvasás és makettezés.
szerk.: animék amiket láttam és nagyon tetszettek: Soul Eater, Strawberry Panic, FMP, Kaleido Star, Slayers.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-04-24 12:27:33
beküldve: 2010-04-19 07:34:17
(#812) "Ami késik, nem múlik. "
Hát ez elég sokat késett.... Szóval: Rossz reggelt! (esik az eső nálunk )
Becsületes nevem Kristóf. Megszállott zenehallgató/csináló vagyok. Az mp3 lejátszóm nélkül sehova sem megyek. Közel három éve dobolok, innen a zenecsinálás. Gyakran csak úgy a levegőbe, zenével a fülemben. Néha hülyének néznek, de érdekel az bárkit is?! 7 (vagy 8) éve foglalkozok néptánccal, ezért ha nem zenét hallgatok, táncolok. Általában nem bírok 0,2 másodpercet sem nyugodtan ülni. Valamit mindig matatok.
Alapvetően társasági emberként jellemezném magam, annak ellenére, hogy napom nagy részét a lakásban töltöm. Az osztályom nem mindig bizonyul társaságnak
Amit érdemes még tudni, hogy bármilyen szóhasználatot képes vagyok kiforgatni magából, akármibe belekötni, és ez elég bosszantó. Ki kéne már nőnöm...
Azonban lételemem a nevetés. Boldoggá tesz, ha mást boldoggá tehetek Erre van sok viccem, mélyreható depisdumám, és sokminden.
Animék/mangák terén nem mondanám tapasztaltnak magam. Keveset is ismerek, meg az alapvetően fontos fogalmak sem tiszták teljesen.
Na nem szaporítjuk tovább a szavakat!!
Hát ez elég sokat késett.... Szóval: Rossz reggelt! (esik az eső nálunk )
De legalább nincs első órám
Becsületes nevem Kristóf. Megszállott zenehallgató/csináló vagyok. Az mp3 lejátszóm nélkül sehova sem megyek. Közel három éve dobolok, innen a zenecsinálás. Gyakran csak úgy a levegőbe, zenével a fülemben. Néha hülyének néznek, de érdekel az bárkit is?! 7 (vagy 8) éve foglalkozok néptánccal, ezért ha nem zenét hallgatok, táncolok. Általában nem bírok 0,2 másodpercet sem nyugodtan ülni. Valamit mindig matatok.
Alapvetően társasági emberként jellemezném magam, annak ellenére, hogy napom nagy részét a lakásban töltöm. Az osztályom nem mindig bizonyul társaságnak
Amit érdemes még tudni, hogy bármilyen szóhasználatot képes vagyok kiforgatni magából, akármibe belekötni, és ez elég bosszantó. Ki kéne már nőnöm...
Azonban lételemem a nevetés. Boldoggá tesz, ha mást boldoggá tehetek Erre van sok viccem, mélyreható depisdumám, és sokminden.
Animék/mangák terén nem mondanám tapasztaltnak magam. Keveset is ismerek, meg az alapvetően fontos fogalmak sem tiszták teljesen.
De a dounjinshit meg a yoit az már tudom
Na nem szaporítjuk tovább a szavakat!!
Szerk: Merchior 2010-04-19 07:35:06
beküldve: 2010-04-18 23:15:29
(#811) Akkor már én is:)
Az én igazi nevem:
Hobbim az olvasás (nem csak mangák, hanem rendes könyvek olvasása is), és gyakran én magam is írok novellákat, és regényeket. Jelenleg Eris-szel közösen dolgozok egy mangán (én írom a történetet ő rajzol).
Szeretek filmeket, és sorozatokat nézni (animeket mostanában nem szoktam).
Ezenkívül még hobbim a zene (nem csak hallgatom, hanem játszom is. Egy bandában vagyok énekes).
A tanulással hadilábon állok, szakmunkás vizsgán jól meg is buktattak.
Ha valaki ismerkedne, akkor írjon nyugodtan.
Nem harapok (nagyon XD)
Az én igazi nevem:
Márk
Hobbim az olvasás (nem csak mangák, hanem rendes könyvek olvasása is), és gyakran én magam is írok novellákat, és regényeket. Jelenleg Eris-szel közösen dolgozok egy mangán (én írom a történetet ő rajzol).
Szeretek filmeket, és sorozatokat nézni (animeket mostanában nem szoktam).
Ezenkívül még hobbim a zene (nem csak hallgatom, hanem játszom is. Egy bandában vagyok énekes).
A tanulással hadilábon állok, szakmunkás vizsgán jól meg is buktattak.
Ha valaki ismerkedne, akkor írjon nyugodtan.
Nem harapok (nagyon XD)
beküldve: 2010-04-18 22:05:44
(#810) Jejj, én még nem is írtam ide, na gyorsan pótolom.
Nevem igazából Péter (ám ezt annyira nem szeretem, egyébként barátaim Petyának, Petinek vagy Pet-nek szólítanak, ami igen, az állatot jelenti XD).
Debrecennek egy kisebbik falujában lakom, Nagymacson, bár utálom ezt a környezetet.
Hobbim: haverokkal lógás, fórumozás, animézés (mily meglepő), mangaolvasás, ritkán még rajzolok is vagy még ritkábban osztálytársamnál vagyunk.
Szeretek zenét hallgatni, animézni, de mindig máshoz van kedvem.
Szeretem a vígjáték, a horror és az akció filmeket.
Suliban ha unatkozok akkor rajzolok, vagy csöndben beszélgetünk haverokkal.
Várom a kérdéseket.
Nevem igazából Péter (ám ezt annyira nem szeretem, egyébként barátaim Petyának, Petinek vagy Pet-nek szólítanak, ami igen, az állatot jelenti XD).
Debrecennek egy kisebbik falujában lakom, Nagymacson, bár utálom ezt a környezetet.
Mit írjak még?...
Hobbim: haverokkal lógás, fórumozás, animézés (mily meglepő), mangaolvasás, ritkán még rajzolok is vagy még ritkábban osztálytársamnál vagyunk.
Szeretek zenét hallgatni, animézni, de mindig máshoz van kedvem.
Szeretem a vígjáték, a horror és az akció filmeket.
Suliban ha unatkozok akkor rajzolok, vagy csöndben beszélgetünk haverokkal.
Várom a kérdéseket.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-18 22:24:13
beküldve: 2010-04-09 17:33:38
(#809) Hali mindenki:))
egy "ÚJ arc"
Még gimis vagyok de a történelemmel szeretnék tovább tanulni...
Nagyon rákattantam a mangákra és az animékre:)
kedvenc sok van...
ha bárkinek kérdése lenne v ismerkedni akar.)
egy "ÚJ arc"
Még gimis vagyok de a történelemmel szeretnék tovább tanulni...
Nagyon rákattantam a mangákra és az animékre:)
kedvenc sok van...
ha bárkinek kérdése lenne v ismerkedni akar.)
sdori4@freemail.hu
ez az msn+e-mail:) "Dattebayo"
Szerk: Higurashi Kagome 2010-04-09 17:34:51