Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Előre is boldog születésnapot :) Jó fórumozást sattara... De!
Ejno, az ilyen mondatokat nem szerettem! Ne légy már buta, a valós közösségekben is így állsz magadhoz? O.O Az emberek többnyire viccesek és érdekesek, te miért ne lennél az?
Na nem mintha bárki is kivi lenne egy ilyen rajzmániás-csigaházába-vissz ahúzódott gyáva nyúlra...
Ejno, az ilyen mondatokat nem szerettem! Ne légy már buta, a valós közösségekben is így állsz magadhoz? O.O Az emberek többnyire viccesek és érdekesek, te miért ne lennél az?
Igen, vagy még ilyenebbül állok hozzá mind magamhoz, mind mindenhez amit csinálok...
Köcci a szülinapos jókivit mindenkitől! Hátha rajzolok aznap egy szépen vagy nema nnyira borzasztót, majd felrakom az oldalamra^^.
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2010-04-28 19:39:29
beküldve: 2010-04-28 19:34:13
(#837) Sziasztok!
Julcsi vagyok, 15 éves és egri. Szeretem a mangákat, animéket, szeretek rajzolni, olvasni(nem csak mangát), zenét hallgatni, a barátaimmal lenni és retardált rajzfilmeket nézni pl a Chowdert xD
ez vagyok én [Link]
Julcsi vagyok, 15 éves és egri. Szeretem a mangákat, animéket, szeretek rajzolni, olvasni(nem csak mangát), zenét hallgatni, a barátaimmal lenni és retardált rajzfilmeket nézni pl a Chowdert xD
ez vagyok én [Link]
beküldve: 2010-04-28 18:09:32
(#836) Nagyon jó érzés volt látni h ennyien tettetek föl képeket köszi nagyon ha bárki szeretne rakjon bátran
Én asszem már bemutatkoztam de ha nem majd megteszem legközelebb..
Ha rólam valaki szeretne képet nézni akkor myvip/ Somlyai Dóra
Én asszem már bemutatkoztam de ha nem majd megteszem legközelebb..
"Dattebayo"
Ha kiveszem a goth, és a földrajz/biosz részeket, akkor Te vagy az én emberem. Hmmm... Nem lehetsz egy unalmas fazon. Ezt szeretem
Jajj, de megszenvedtem ezekért a mondatokért. Megerőltettem magam
Végül is nem vagyok goth, csak tetszik az öltözködési stílusuk
Én sem tartom magam egy átlagos tizenéves csajnak, főként a gondolkodásom, érdeklődési köreim miatt, de ebből sajnos ritkán tudok előnyt kovácsolni. Elég kevés az olyan ember, aki valóban megértene (sőt szerintem nincs is).
Még valami: kecskeméti vagyok (ezt elfelejtettem leírni a kisregényemben XD )
beküldve: 2010-04-28 14:30:53
(#834) Értem. Hát, tiszteletem neki
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Na jó, legyen elég annyi, hogy az életemben az egyik legkedvesebb személy is ezen a napon született.
Aki nem az anyám vagy az apám, szerelmem vagy barátom...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-28 14:27:35
(#832) Nem akarod megírni e-mailben?
Kíváncsivá tettélXD
Kíváncsivá tettélXD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Miért?
Ez hadd maradjon titok légyszi
Nekem nagyon sokat jelentene.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-28 14:27:35
beküldve: 2010-04-28 14:24:46
(#830) Miért?
Basszus, te komolyan Április 23.-án születtél?
A fél életem odaadnám, ha azon a napon lehetne a születésnapom...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-28 14:24:03
Ezt valójában a Szigeten nyertem 2008-ban, az EA sátornál.
Telefonon kellett játszani NFS, egy srác, meg egy csaj ellen, és ez a póló volt a díja a nyertesnek.
Mondanom sem kell (meg láthatni mi lett az eredmény XD), esélyük sem volt XD
Travis én téged ismerlek.
Lula-chan; De szépeket is rajzolsz, az én szemeim látták. ^^
Lula-chan; De szépeket is rajzolsz, az én szemeim látták. ^^
Hali mindenkinek!
No, majd egyszer írok ide valami értelmesebbet is, de egyelőre ennyi /túúúl sokXD/ jut eszembe, előre is bocsi^^':
Jelenleg 16
No, majd egyszer írok ide valami értelmesebbet is, de egyelőre ennyi /túúúl sokXD/ jut eszembe, előre is bocsi^^':
Jelenleg 16
(szombaton már 17 )
éve boldogítom/szomorítom a világot. Nincs semmi önbizalmam ahogy azt a mangarajzolásos hozzászólásaim mutatják. ^^' ...Képet, képet!
Ha nem túl nagy kérés
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-27 23:56:50
(#825) Én is boldog szülinapot kívánnék így előre is!
A többihez inkább nem szólnék hozzá~
De hogy írjak valamit:
Nevem Erika. Macskamániás rajzos lennék, 20 éves.
Rajzolási kényszerben szenvedek: a füzeteim tele vannak firkálva és ebben az évben már két "firkatyfüzetet" sikerült betöltenem.
Általában a karaktereim rajzolom, kínzom őket, pózokat gyakorlok, megöletem a tanárokat zsiráfszörnyekkel, yuri vagy chibhentai képeket készítek.
Másrészről szeretek zenét hallgatni, mert anélkül nincs se élet, se ihlet
Régebben nagy anime- és mangafan voltam, de mára megcsappant a láz ^^
Bleach-t rendszeresen olvasom, belekezdtem a Pandora Hearts-ba. Legutóbb Love*Com-ot olvastam és imádtam
Animeben utoljára Soul Eatert láttam, a harcjelenetek miatt néztem és nem csalódtam -ihletforrásnak tökéletes.
Emellett persze "rendes" könyvek is mennek, főleg fantasy és mindenféle novellaválogatások ^^
Most így hirtelen nem jut eszembe más, tessék kérdezni.
A többihez inkább nem szólnék hozzá~
De hogy írjak valamit:
Nevem Erika. Macskamániás rajzos lennék, 20 éves.
Rajzolási kényszerben szenvedek: a füzeteim tele vannak firkálva és ebben az évben már két "firkatyfüzetet" sikerült betöltenem.
Általában a karaktereim rajzolom, kínzom őket, pózokat gyakorlok, megöletem a tanárokat zsiráfszörnyekkel, yuri vagy chibhentai képeket készítek.
Másrészről szeretek zenét hallgatni, mert anélkül nincs se élet, se ihlet
Régebben nagy anime- és mangafan voltam, de mára megcsappant a láz ^^
Bleach-t rendszeresen olvasom, belekezdtem a Pandora Hearts-ba. Legutóbb Love*Com-ot olvastam és imádtam
Animeben utoljára Soul Eatert láttam, a harcjelenetek miatt néztem és nem csalódtam -ihletforrásnak tökéletes.
Emellett persze "rendes" könyvek is mennek, főleg fantasy és mindenféle novellaválogatások ^^
Most így hirtelen nem jut eszembe más, tessék kérdezni.
Képet meg nem adok, csak ha NAGYON akarjátok, mert nem vagyok túl szép
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-04-28 00:20:07
Előre is boldog születésnapot :) Jó fórumozást sattara... De!
Na nem mintha bárki is kivi lenne egy ilyen rajzmániás-csigaházába-vissz ahúzódott gyáva nyúlra...
Szerk: miyu 2010-04-27 22:49:22