Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha az elhatározás már megvan, az egy jó pont. Innen már csak előre, és minden jó lesz
Akkor ebben hasonlítunk, nekem sem a kedvenc időtöltésem ha fotóznak... lehetőleg mindig elmenekülök. ^^
a csokit és mindenféle édességet kerülök..
Ho.... Ho-ho-hogyan.... Ho-hogyan vagy képes erre??? És főleg a csoki!! Őt miért??? Hogy az anyám kínjába lehet csokoládé nélkül élni??
Én csak azért szeretem a nyarat, (ha már kajálás is a téma) mert akkor tele vagyunk mindenféle zöldséggel.. És olcsón. Nagyon zöldséges vagyok, paprika, paradicsom, újhagyma minden jöhet. - Talán ezért is nem hízok egykönnyen, mert ezzel szemben a csokit és mindenféle édességet kerülök.. - Télen majd meg halok mikor 1db akármi 200 Ft XD Nyáron meg 1kiló ennyi belőle..
Egyetértek. 2. társalgó...tényleg.
Na, hogy ne legyek OFF...
Egyébként igen, a nyár részemről a táborozást, haverokkal találkozást és egy kisebb-nagyobb pihenést jelent.
Nálam amúgy pont fordítva van:
tél=nagy kajálás
nyár=kevés kajálás.
Nálam is így megy (így is kell, na).
Legyen ahogy akarod, Kapitányúr!
Miyu: lehet, hogy én vagyok rossz helyen, de nekem másról szól a nyár. Mondjuk a haverok az alap dolog, de nem lételem a zabalás. Annál inkább a bulik, meg a (néptánc)táborok. Nem tudom mit csinálnék a tábor nélkül. Kábé megvesznék.
Ez nem off ugye??
Azon töröm a fejem, hogy ez a topic olyan, mint egy 2 Társalgó, mert nálam az ismerkedés egyik alapja a beszélgetés....
ajánlom figyelmetekbe a társalgót.
Miyu: bogrács/szalónna:
előbb vacsiztam de msot megint megéheztem. legyen már nyár
Merchior: most meg mé'? Mit tettem? Amúgy tudom, gonosz vagyok, dehát ez van. ,,Sosem fogok megváltozni, jó így a gyerekeimnek is. Igen. Így szeretnek a barátaim. Egy árucikk vagyok. Tőlem azt kapsz, amit látsz!" (Family Guy, Peter)
Nálam amúgy pont fordítva van:
tél=nagy kajálás
nyár=kevés kajálás.
Na OFF OFF (LOL, ez jó).
Nyáron fogyókúrázzon az, akinek hat anyja van. Akkor vannak a jó kis szalonna/bogrács/miegyéb összeröffenések. Nehogy már ne egyek belőle, ha a pasik megcsinálják :'DDD