Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Annyi itt a szerepjátékos... egyszer tényleg kéne tolni valami lazábbat, mondjuk a nyáron...
jó ötlet
beküldve: 2010-05-13 13:32:59
(#912) Nem rossz ötlet
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én is szoktam szerepjátékozni, úgyhogy támogatom az ötletet.
,,Hitler fején ugrálok!"
Még sosem szerepjátékoztam, nem hiszem, hogy nekem való lenne, de szívesen szemtanúja lennék egy ilyen eseménynek!
Szóval a nyári szerepjátékozást támogatom!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-13 11:27:59
beküldve: 2010-05-13 01:52:35
(#909) Annyi itt a szerepjátékos... egyszer tényleg kéne tolni valami lazábbat, mondjuk a nyáron...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
az alkohol. szegény sajnos elfelejtette, h ki is ő valójában. csak az elmúlt 24 óra eseményeire emléxik mindig és az aktuális tesco szesz árakra
-
Mi tart vissza?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-12 21:58:38
(#906) beküldve: 2010-05-12 21:06:32
(#905) Magus-ból a D20-as verzióval játszottatok?
Nekünk viszont a D20 as rendszerek jelentik a rémálmot.
Nagyon nem szeressük semmiben
Nekünk viszont a D20 as rendszerek jelentik a rémálmot.
Nagyon nem szeressük semmiben
új, de alig játszottunk vele, nem nagyon jött be a társaságnak, mint ahogy a mágus d100as változat sem
ja és ars magicat kifelejtettem, de azzal nagyon rövid találkozásom volt csak
ja és ars magicat kifelejtettem, de azzal nagyon rövid találkozásom volt csak
-
Melyik gyűrűk urával?
A régi kiadvánnyal, vagy az újjal?
Nekem megvan a régi alapkönyve is XD.
(igazából van egy rakat más szerepjátékos könyvem is, mert mielőtt mangákat kezdtem volna gyűjteni, azelőtt szerepjátékokat gyűjtöttem)
A régi kiadvánnyal, vagy az újjal?
Nekem megvan a régi alapkönyve is XD.
(igazából van egy rakat más szerepjátékos könyvem is, mert mielőtt mangákat kezdtem volna gyűjteni, azelőtt szerepjátékokat gyűjtöttem)
A Cthulhusokat és a Nurutut leszámítva többivel én is játszottam, meg Gyűrűk urával és Mágussal
sztem a Káosz a legjobb
sztem a Káosz a legjobb
-
Sokfélét
De hogy lásd kivel van dolgod, elmondom a részleteket XD
Shadowrun (harmadik kiadás)
(Játszunk többféle világban is amit mi kreáltunk haverokkal, a shadowrun 3 rendszere alapján)
CthulhuTech
A Cthulhu hívása
Vámpír-A maszkabál
Naruto (az új MAGUS szabályrendszer alapján XD)
Káosz
Drungeons & Dragons 3-t is játszottunk régen.
De hogy lásd kivel van dolgod, elmondom a részleteket XD
Shadowrun (harmadik kiadás)
(Játszunk többféle világban is amit mi kreáltunk haverokkal, a shadowrun 3 rendszere alapján)
CthulhuTech
A Cthulhu hívása
Vámpír-A maszkabál
Naruto (az új MAGUS szabályrendszer alapján XD)
Káosz
Drungeons & Dragons 3-t is játszottunk régen.
beküldve: 2010-05-12 20:34:45
(#899) ilyen is van?
Oksa:
Dani vagyok 15 éves (leszek).
Fertőszentmiklósi vagyok.(ott Sopron mellet, kis csöves fal...város.) A helyi suliba járok, de má' nem sokáig...
Hobbi:rajzolás, kosárlabda, amerikaifoci, baseball, kézi, kinevetni másokat (csak indokolt esetben :"D.)ja és horgászni is szoktam...
Tanulni nem szoktam.(csak verset)
ööööö....ja. tesókról most nem beszélek.....
van egy kutyám akit kan-ként vettem de lány lett belőle mert a Kapuvári állat orvos segg hülye....
hát ennyi....
ja és poén gyilkos vagyok de ezt má tudjátok...
Oksa:
Dani vagyok 15 éves (leszek).
Fertőszentmiklósi vagyok.(ott Sopron mellet, kis csöves fal...város.) A helyi suliba járok, de má' nem sokáig...
Hobbi:rajzolás, kosárlabda, amerikaifoci, baseball, kézi, kinevetni másokat (csak indokolt esetben :"D.)ja és horgászni is szoktam...
Tanulni nem szoktam.(csak verset)
ööööö....ja. tesókról most nem beszélek.....
van egy kutyám akit kan-ként vettem de lány lett belőle mert a Kapuvári állat orvos segg hülye....
hát ennyi....
ja és poén gyilkos vagyok de ezt má tudjátok...
Szerk: Dan 2010-05-12 20:37:12