Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2010-05-12 20:24:55
(#898) Na eléggé elhagyatott lett ez a topik az utóbbi időben.
Megpróbálom feldobni valamivel
Ti mit szoktatok csinálni szabadidőtökben?
(manga olvasást, anime nézést nem ér írni )
Én személy szerint sok zenét hallgatok, imádok filmeket, sorozatokat nézni (nem animekre gondolok).
A zene hallgatáson kívül művelem is a zenét a bandámmal (most lettünk egy évesek ).
Ezen kívül még a másik legfőbb hobbim a szerepjátékozás haverokkal.
Továbbá szeretek hétvégente a városban zülleni haverokkal (leót (nálunk a vörösboros kóla megfelelője) szürcsölgetve).
De csak szimplán ökörködni is szeretek másokkal.
De néha jó csak szimplán lazítani, és egész nap csak dögleni az ágyban XD.
Na egyenlőre ennyi. Majd ha még eszembe jut valami, még írok
Megpróbálom feldobni valamivel
Ti mit szoktatok csinálni szabadidőtökben?
(manga olvasást, anime nézést nem ér írni )
Én személy szerint sok zenét hallgatok, imádok filmeket, sorozatokat nézni (nem animekre gondolok).
A zene hallgatáson kívül művelem is a zenét a bandámmal (most lettünk egy évesek ).
Ezen kívül még a másik legfőbb hobbim a szerepjátékozás haverokkal.
Továbbá szeretek hétvégente a városban zülleni haverokkal (leót (nálunk a vörösboros kóla megfelelője) szürcsölgetve).
De csak szimplán ökörködni is szeretek másokkal.
De néha jó csak szimplán lazítani, és egész nap csak dögleni az ágyban XD.
Na egyenlőre ennyi. Majd ha még eszembe jut valami, még írok
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-07 12:39:39
(#897) helló kedveseim!
Új arcként hadd adjam át magam tálcán nektek
csak a tisztán látás végett:
művész-állat lennék
festő-grafika szakon végeztem szóval mindent összefirkálok és festek ami a kezem ügyébe kerül
én is annak a bizonyos "rtlklubbondragonballnéző s" generációnak a tagja vagyok tehát sikeresen átestem az animefertőzésen
mangarajzolással csak mostanság kezdtem foglakozni eddig ínkább csak írogattam...
vannak cp törekvéseim is de csak szinpadon kívül mert krónikus és gyógyíthatalan lámpalázban szenvedek
amúgy szivesen hagyom magam belerángatni a legtöbb állatságba
tárt karokkal fogadok minden anime/manga-állatot
ölelés
Új arcként hadd adjam át magam tálcán nektek
csak a tisztán látás végett:
művész-állat lennék
festő-grafika szakon végeztem szóval mindent összefirkálok és festek ami a kezem ügyébe kerül
én is annak a bizonyos "rtlklubbondragonballnéző s" generációnak a tagja vagyok tehát sikeresen átestem az animefertőzésen
mangarajzolással csak mostanság kezdtem foglakozni eddig ínkább csak írogattam...
vannak cp törekvéseim is de csak szinpadon kívül mert krónikus és gyógyíthatalan lámpalázban szenvedek
amúgy szivesen hagyom magam belerángatni a legtöbb állatságba
tárt karokkal fogadok minden anime/manga-állatot
ölelés
Én még csak egyszer voltam kinn, 08-ban, a bandám ritmusgitárosának a jószívűségének köszönhetően (ő vette a jegyet nekem, üdülési csekkből).
Csak egy napra mentünk ki, megnézni az Iron Maident.
Akkor nyertem azt a Space Invaders-es pólót is, ami a korábban linkelt képen van rajtam.
Csak egy napra mentünk ki, megnézni az Iron Maident.
Akkor nyertem azt a Space Invaders-es pólót is, ami a korábban linkelt képen van rajtam.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-03 21:18:58
(#895) nem akarja nekem valaki megvenni ezt a lánykát????
de hogy ne legyek annyira Off:
hivatalosan Faragó Bianka Zita vagyok, immár 21 éve. Iádok olvasni, gépezni, úszni és semmittenni, ebben erős is vagyok. 3 kutya, 1 teknős és egy macs gyarapítja a családi állatkertet, az öcsémet nem említem, mert már lelőtt poén. kedvenc könyvem asszem még nincs, ne is legyen, bár sokszr kiolvastam az Álmok Tengerét.
tegnap leöntöttem székelykáposztával a Battla Angel Alitám 1. kötetét:(
Memphist meg már ismeritek
de hogy ne legyek annyira Off:
hivatalosan Faragó Bianka Zita vagyok, immár 21 éve. Iádok olvasni, gépezni, úszni és semmittenni, ebben erős is vagyok. 3 kutya, 1 teknős és egy macs gyarapítja a családi állatkertet, az öcsémet nem említem, mert már lelőtt poén. kedvenc könyvem asszem még nincs, ne is legyen, bár sokszr kiolvastam az Álmok Tengerét.
tegnap leöntöttem székelykáposztával a Battla Angel Alitám 1. kötetét:(
Memphist meg már ismeritek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-03 21:41:28
Első Szigetelésem 2004-ben, 4000 FT volt a napi jegy ~~
Most már tényleg drága.
Nem.
Most már tényleg drága.
Nem.
MIANEVED?!
jah, engem is első sorban az ára riaszt vissza... pedig egyik nyáron volt a 0. napon LGT koncert
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
miért?
egyre jobban k#rvul el, alig van már értelmes kő/fém, csak a diumdisu megy, meg b@szom drága
de ha megint tudnék 7ezerért heti jegyet szerezni persze kimennék, de 40+ért...
más feszten voltál már?
egyre jobban k#rvul el, alig van már értelmes kő/fém, csak a diumdisu megy, meg b@szom drága
de ha megint tudnék 7ezerért heti jegyet szerezni persze kimennék, de 40+ért...
más feszten voltál már?
-
Szerk: ∂z 2010-05-03 20:55:29
Még sosem voltam....
Én már 3x (de csak 1napokra sajnos)
Eddig nem csalódtam, sőt haza se akartam jönni =/
Nagyon sok negatív elmondást hallani róla, de én nem igazán ezt tapasztaltam...
Tele vagyok Sziget pólókkal is
MIANEVED?!
Még sosem voltam....
Mondjuk a Szigetre is szivesen elmennék Children of Bodomra
Én meg csak úgy...
Imádom a Szigetet.. Legjobb hely.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-05-03 20:31:16
(#887) Hát Wacken-en is lesznek jóságok:
Amorphis
Alice Cooper
Cannibal Corpse
Edguy
Fear Factory
Iron Maiden
Ill Nino
Mötley Crüe
Slayer
Soulfly
Tyr
Amorphis
Alice Cooper
Cannibal Corpse
Edguy
Fear Factory
Iron Maiden
Ill Nino
Mötley Crüe
Slayer
Soulfly
Tyr
beküldve: 2010-05-03 20:17:54
(#886) na, a mangafanosok betámadták az Ismerkedőt is. szegény topic, mindjárt kihal ezis... srácok fürdeni kéne...
zene: nekem most ez begyövős nagyon
[Link]
zene: nekem most ez begyövős nagyon
[Link]
Remélhetőleg vissza már nem jössz. De komolyan.
EDIT: Sírósszmájli lemaradt... Még a végén komolynak tűnne a post nélküle pedig.
EDIT: Sírósszmájli lemaradt... Még a végén komolynak tűnne a post nélküle pedig.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-03 20:29:17