Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Új értelmet nyert a topic A zenékkel való ismerkedést. Korpiklaanit már hallottam, Sonata ismerősen cseng, szerintem akad is itthon. Fintroll, Fintroll... Ez én már hallottam valahol.... Csak azt nem tudom hol...
*Belehallgat a Fintrollba*: Hát persze!!! Ez is olyan elmebeteg, mint a Korpiklaani!! Mostmár emlékszem!!!
Még reggel olvastam a leírtakat, most pedig szerencsémre gépezhetünk a suliban. Nos, elgondolkodtam pár dolgon...
Egyrészt azon, hogy ez tényleg egy második társalgó. Amúgy tényleg minden OFF, amit írunk? Az ismerkedés tényleg CSAK abból áll, hogy adatszerűen leírjuk, milyenek vagyunk? Szerintem a beszélgetés alapja egymás megismerésének.
Aztán Ewy: Azt mondod, hogy több biztatást kapsz innen, pedig nem is ismerünk. Ez talán azért lehet, mert nem ismerünk. Valljuk be, egy ilyen fórum eléggé személytelen...
Egyébként ezzel én is így vagyok. Szívesebben beszélgetek itt személytelenül, mint pölö az osztályommal....
Márk: Nekem ugyan nincs barátnőm, de ezt az olyan csúnya vagyok" időszakat már tapasztaltam. Én mondjuk nem próbálkozok sokáig, egypárszor elmondom, hogy "neeem, te szép vagy" aztán majd megnyugszik magától...
A nyárra nemigen tudok sok konkrét programot. Eddig csak egy tábor van bejegyezve, ami kihagyhatatlan.
Hammerfall? Hallottam már róla, de hanyagolom Korpiklaani? Az valami elmebeteg Sonata? Arról is hallottam már, de nem nagyon ismerem...
Jó arcokkal lehet megismerkedni.
Amúgy kinek mi a nyári programja?
Én valszeg airsoftozni fogok egész nyáron (na meg balcsira járni), de legfőképpen barátnőmmel lazulni :)
Na meg majd Metáfesztre is megyek, ha minden jól összejön!
(Korpiklaani, Fintroll, Sonata Arctica, Amon Amarth, Hammefall, Deicide, és Elvenking RULEZ!!! XD)
l,,l_ '__' _l,,l
a biztatás önmagában kevés, mert az eredményhez a célszemélynek is akarnia kell (na meg hinnie is annak aki biztat).
Nyilván. (Mondjuk engem hosszútávon idegesítenek a komplexusos emberek. Főleg, ha tehetnének ellene, de az önsajnálat/önutálat kényelmesebb.)
Hát, én próbálok hinni abban, hogy igenis meg fogok változni, és mindent megteszek (és meg is fogok tenni a továbbiakban is) a nemes cél érdekében.
igen, igen, de
és félek is tőle
kezdem kiismerni a női természetet.
*kuncog* Optimista fiú.
a biztatás önmagában kevés, mert az eredményhez a célszemélynek is akarnia kell (na meg hinnie is annak aki biztat).
Nyilván. (Mondjuk engem hosszútávon idegesítenek a komplexusos emberek. Főleg, ha tehetnének ellene, de az önsajnálat/önutálat kényelmesebb.)
Barátnőmnél is néha előjön az "olyan csúnya vagyok" időszak
Megnyugtatlak, nemcsak nála
Ennyi off tényleg elég, mert seggbe leszünk rúgva.
Dz meg azért pankrációzik, mert visszakapja. És azt szereti. Nem? *majd megkérdem Dragdát*
Ez sajnos minden nőben benne van, hozzá kell szokni :/
Az ilyen korszakoknál érdemes elküldeni szépítkezni a hölgyet, egy jó frizura vagy egy szép ruha általában megteszi a hatását.
Költségkímélő megoldásként ott a szemöldökkiszedés, körömfestés, csinos öltözködés, satöbbi~
A pofozkodást inkább hanyagoljátok
Hát én nem vagyok az a pofozkodós típus.
Meg amúgy sem bántanám őt.
Bár néha tényleg elég fárasztó
Barátnőmnél is néha előjön az "olyan csúnya vagyok" időszak, és akkor
2 nagy pofon és kész. true story bro
rohadt modern társadalom meg b@ssza meg magát h a fotosoppolt, 25 kilós plakátcicák az ideál
én nem szeretem a ropit. félek, h eltörik
Hát nemtudom.
Mióta van barátnőm, kezdem kiismerni a női természetet.
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy a biztatás önmagában kevés, mert az eredményhez a célszemélynek is akarnia kell (na meg hinnie is annak aki biztat).
Én már csak tudom. Barátnőmnél is néha előjön az "olyan csúnya vagyok" időszak, és akkor az istennek sem lehet meggyőzni hogy márpedig ő egyáltalán nem csúnya. De ha egyszer bebeszéli magának, akkor azon a véleményen szinte lehetetlen változtatni (ismétlem, csak SZINTE!!!)
Mindenki olyan szééép~ *szüpp*
Egyébként én nem tudnám elképzelni, hogy fogyózzak. Egyszerűen szeretek enni, plusz nincs meg a kellő határozottság és nem nagyon tudnám rávenni magam a "kínzásra".
Én is inkább fényképezni szeretek, mindig találok valamit a rólam készült képeken, amiért törlöm őket ^^; Van egy-két normális kép, amit még meg merek mutatni a nagyközönségnek >_>
Ewy: Ez lehet azért van, mert sokaknak van/volt gondja az önbizalmukkal. Engem például még mindig nevelnek, hogy kinőljek az önbizalomhiányból. Ha bátorítunk talán neked is menni fog
Usagi-chan: köszönöm *-*
*cupp*
Megtaláltam:
"ő lett az eddigiek közül a legjobb "
ööö ezt tőlem idézted? Ilyet írtam? Ja igen, Let's ROCK! 3-hoz talán...
Akkor majd jövő hét után, két múlva kb., a kisérettségit túlélve megy a honlapra egy kis Thx-rajzocska! ^^
Ewy: Szerintem tegyél fel képet (most!!) és majd mi megmondjuk, hogy szép vagy Amúgy én sem szeretek a kamerák előtt állni. Mögötte annál inkább Pumpálj magadba egy kis önbizalmat, és jó lesz az. Amúgy a legelső bemutatkozós post nem volt kusza, legalábbis számomra teljesen egész képet adott.
Őőő önbizalmat nem találok sehol, valahol régesrég elhagytam.
Kép pedig mint megmondtam nyem lesz nyárig, vagy nyár közepéig.
Örülök, hogy olvasható volt a bemutatkozásra szánt szövegcucc.^^'
Ui:
Ha gondoljátok, nézzétek meg a rajzos oldimat, hátha ott lapul egy-két morzsa önbizalmam...a becsületes megtalálónak külön köszönetnyilvánító rajzocska!^^[Link]